Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 20ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κίνδυνος «να τιναχτεί στον αέρα» το έργο στο Ακρογιάλι
ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΓΜΕ, ΑΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Στον «αέρα» κινδυνεύει «να τιναχθεί» το έργο προστασίας στο ........

Ακρογιάλι, αφού, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, από την Τρίτη ο υπεργολάβος άρχισε να αποσύρει τα μηχανήματά του, χωρίς να είναι γνωστό αν και πότε θα επιστρέψει. Οι δε κάτοικοι οργανώνουν τη συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής, με αίτημα την άμεση αποκατάσταση της παραλιακής ζώνης.

Στο μεταξύ, χωρίς ξεκάθαρο συμπέρασμα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, είναι η έκθεση του ΙΓΜΕ που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα των δειγμάτων που ελήφθησαν από ογκόλιθους που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του έργου στο Ακρογιάλι. Η έκθεση αφορά στην ποιότητα των πετρωμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

«ΝΥΣΤΕΡΙ» ελέγχου σε βάθος και από το 1994 μέχρι και το 2012 θα μπει στις Συνεταιριστικές Αγροτικές Οργανώσεις και τις Συνδικαλιστικές τριτοβάθμιες, με εντολή του Μεσσήνιου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Ανακοινώνεις του υπουργού Αθαν. Τσαυτάρη στη Βουλή επιβεβαιώνουν την αρθρογραφία και τα ρεπορτάζ της «Φ» των τελευταίων ημερών.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΒΡΕΘΗΚΑΝ κοινοτικοί πόροι για την ενσωμάτων των τσιγγάνων στην κοινωνία. Σημαντική σύσκεψη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
• ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ και συγκεντρώσεις οι εργαζόμενοι και οι αγρότες της Μεσσηνίας συμμετείχαν στην χθεσινή απεργία.
• ΜΕ ΦΟΝΤΟ τις εκλογές της Κυπαρισσίας για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συνεδρίου συνεδρίασε χθες το τοπικό συντονιστικό του ΠΑΣΟΚ.
• Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Μεσσηνίας Χρυσόστομος συνάντησε χθες τον αντιπεριφερειάρχη Παν. Αλευρά και συζήτησαν για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων λόγω της εντεινόμενης κρίσης που μαστίζει την τοπική κοινωνία.
• Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ γυμναστική οδηγεί στα άκρα… Μια ανάλυση για τα πρόσφατα γεγονότα στη Χαλκιδική από τον Θαν. Κουκοβίστα.
• ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Ελλήνων για εκρηκτικά και αναζήτηση ενός Αλβανού πολυ-διαρρήκτη!

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.