Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 18ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Τρεις «βόμβες» απειλούν το λιμάνι της Καλαμάτας
Στο Λιμενικό Ταμείο έχει συγκληθεί η Επιτροπή Απομάκρυνσης Πλοίων και έχει αποφασίσει ομόφωνα ότι ελλοχεύει κίνδυνος από την παραμονή τους

«ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και τους........

αγροτοσυνεταιριστές.
Η ανυπαρξία εποπτείας και ελέγχου συνέβαλε στη χρεοκοπία τους και τη συσσώρευση χρεών.
Τολμηρή ερώτηση Λαμπρόπουλου στη Βουλή για την ενεργοποίηση του νόμου 4015/2011 στον τομέα της εποπτείας. Με τροπολογία που κατατέθηκε η Πολιτεία αναστέλλει τις διώξεις κατά συνεταιριστών, επιδιώκοντας εξασφάλιση ασυλίας τους. Την ίδια ώρα συνεταιριστές απαλλάσσουν εαυτούς των ευθυνών και τα «φορτώνουν» στους υπαλλήλους.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» σε ένα ρεπορτάζ-ανάλυση του διευθυντή της Θαν. Τσαμούλη, καθώς η ερώτηση του Μεσσήνιου βουλευτή ίσως σημάνει την απαρχή για εξελίξεις στον αγροτικό συνεταιριστικό χώρο.
Στην πρώτη σελίδα της «Φ» διαβάζουμε ακόμη:
● Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ επίσκεψη του Ευρωπαίου Επιτρόπου για την Περιφερειακή Πολιτική Γιοχάνες Χαν και τι ειπώθηκε στο δείπνο που παρέθεσε στην Τρίπολη προς τιμήν του περιφερειάρχη Π. Τατούλη, θεσμικών και επαγγελματικών φορέων της Περιφέρειας.
● Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ στην Κυπαρισσία για την πίτα της Τ.Ο. της ΝΔ με ομιλητή τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και η απόδοση τιμής στον Ζαχαρία Κανελλόπουλο. Ο υπουργός δεν «βλέπει» απολύσεις στο δημόσιο τομέα ούτε και μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών.
● ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ για το ΣΥΡΙΖΑ σε δύο νέες δημοσκοπήσεις με τον Αντώνη Σαμαρά να υπερέχει του Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία.
● Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ στη λαογραφία, γιορτές και έθιμα στο δεύτερο μήνα του χρόνου.
● ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ στη Μάνη και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Άρθρο-παρέμβαση του αρχιτέκτονα Γιώργου Κυριακόπουλου.
● ΔΥΟ ΣΕΙΣΜΟΙ χθες σε Ζάκυνθο-Μεθώνη ταρακούνησαν την Πελοπόννησο χωρίς υλικές ζημιές. Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι.
● ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ έδιωξαν τα τρακτέρ από την πλατεία Φιλιατρών αλλά όπως δηλώνουν ο αγώνας τους συνεχίζεται και επιδιώκουν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.