Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

Αυξητική η τάση εμφραγμάτων στη Μεσσηνία λόγω της οικονομικής κρίσης

«Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλες τις πτυχές της........

ζωής μας. Έχει επηρεάσει, όμως, και την υγεία μας;». Από αυτό το ερώτημα ξεκίνησε η έρευνα που υλοποίησε ομάδα γιατρών στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, σχετικά με το αν η οικονομική κρίση έχει επιπτώσεις… στην καρδιά μας.

Πρόκειται για εργασία, της οποίας τα στοιχεία αφορούν στα κρούσματα εμφράγματος του μυοκαρδίου πριν και μετά την οικονομική κρίση. Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν από τον καρδιολόγο - επιμελητή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, Μανώλη Μάκαρη, στο συνέδριο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου στο Σαν Φρανσίσκο.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμα, καθώς η πρώτη παρουσίαση θα γίνει στο αμερικανικό συνέδριο, μας λέει ο κ. Μάκαρης, πρόεδρος επίσης των νοσοκομειακών γιατρών Μεσσηνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΜΕ ΑΤΖΕΝΤΑ 6 σημείων στην Πελοπόννησο ο Ευρωπαίος επίτροπος Περιφερειών κ. Χαν, συμφώνησε με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.
Μια σημαντική επίσκεψη που ενισχύει την προοπτική ευθείας σύνδεσης των Ελληνικών Περιφερειών με την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Καλωσόρισε και στηρίζει το Ταμείο Επιχειρηματικότητας και το Ινστιτούτο Έρευνας και Καινοτομίας.
Επανέλαβε τη θέση της Κομισιόν για την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού μέχρι Τσακώνα και της Ιονίας Οδού, ενώ τάχθηκε υπέρ του σχεδίου για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και στηρίζει την πρωτοβουλία επαναλειτουργίας του Σιδηροδρόμου.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε :
● ΚΑΝΟΝΙΚΑ, τον Μάη του 2014 μαζί με τις ευρωεκλογές, οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Χθες ο Στυλιανίδης από την Κυπαρισσία απάντησε στα σενάρια μετάθεσής τους, ενώ έκλεισε το ζήτημα αλλαγών στη χωροταξία των Καλλικρατικών Δήμων.
● ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ στο Δημαρχείο υπό τον Νίκα για το κυκλοφοριακό της Καλαμάτας και τη σίτιση των μαθητών.
● ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ με το Λιμενικό Ταμείο προκάλεσε παρέμβαση του Δήμου Καλαμάτας.
● ΚΑΝΟΝΙΚΑ η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία με το ΚΤΕΛ μετά τη χθεσινή παρέμβαση Τατούλη για την άμβλυνση των γραφειοκρατικών διαδικασιών.
● ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ μέχρι 5 Μαρτίου οι αιτήσεις υποψηφίων για τις Πανελλαδικές.
● ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ της Μαντινείας έκλεισαν χθες το δρόμο και προειδοποίησαν ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.