Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 14ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

Θα... «ματώσουμε» μέχρι τον Απρίλιο

Ο νέος γύρος εκφοβιστικών απειλών για κατασχέσεις που ........

απευθύνει το υπουργείο Οικονομικών σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά που αντικειμενικά αδυνατούν να φανούν συνεπή στις υποχρεώσεις τους προς την εφορία, συμπίπτει με μια ιδιαίτερα σκληρή φοροδοτική φάση, ενώ κάνει τον ήδη δύσκολο βίο μας αβίωτο πλέον.

Παρότι πολλοί Έλληνες έχουν φτάσει στα όριά τους και δεν έχουν να πληρώσουν, σε μια περίοδο που για εκατομμύρια φορολογούμενους ήταν, παραδοσιακά, «νεκρή» (αφού δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η περίοδος υποβολής δηλώσεων εισοδήματος), ειδικά εφέτος καλούνται να περάσουν ουκ ολίγες φορές το κατώφλι της οικείας ΔΟΥ και να πληρώσουν, σε προθεσμίες που λήγουν από 28 Φεβρουαρίου ως τέλος Απριλίου, φόρους και χαράτσια 2,5 δισ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΤΗΡΙΞΗ στους περιφερειάρχες απο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατά τη χθεσινή πρώτη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός εξήρε τη συμβολή τους στην επιτάχυνση απορροφήσεων των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και υποσχέθηκε πιο πολλές συναντήσεις μαζί τους για την προώθηση επενδυτικων σχεδίων.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε επίσης:

ΑΝΟΙΓΜΑ στη ΔΗΜΑΡ και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις του Σοσιαλδημοκρατικού χώρου έκανε χθες απο το προσυνέδριο στην Πάτρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ αποζημιώσεων απο την πρόσφατη χαλαζόπτωση στην Τριφυλία επισημαίνουν ο αντιπεριφερειάρχης Παν. Αλευράς, με επιστολή του, ο βουλευτής Θαν. Πετράκος με ερώτησή του και ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών, με αίτημά του προς το ΥΠΑΑΤ.
ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ο προσήνεμος μόλος του Λιμανιού της Κυπαρισσίας. Οι αλιείς καλούν τον Στυλιανίδη που αύριο επισκέπτεται την πόλη, να... καμαρώσει το πανάκριβο και άχρηστο έργο.
ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ σήμερα ο Μεσσήνιος καθηγητής Πανεπιστημίου Κώστας Βεργόπουλος (άρθρα του δημοσιεύει κάθε Δευτέρα για πολλά χρόνια η "ΦΩΝΗ") για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του "Η ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΧΕΣΗ, Ελλάδα-Ευρώπη", που διοργανώνει το Flash στο καφέ "Σινέ" στη Δυτική Παραλία στις 8 το βράδυ. Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και οι... ανάρμοστες σχέσεις έχουν την τιμητική τους.
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ συλλήψεις για μεγάλα και μικρά αδικήματα και εγκλήματα απο την Αστυνομία του Ιανουαρίου στην Πελοπόννησο.
Αγιος Βαλεντίνος:Ο άγιος της χαράς... που όμως δεν ειναι Έλληνας!

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.