Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

Τραγέλαφος με παροχές νερού και ρεύματος

Ενώ οι ιδιοκτήτες πληρώνουν το αντίτιμο στο Λιμενικό Ταμείο για τον ελλιμενισμό των σκαφών τους στην προβλήτα του λιμανιού της Καλαμάτας

Νερό και ρεύμα από κάθε διαθέσιμη πηγή είναι ........

αναγκασμένοι να αναζητούν οι ιδιοκτήτες σκαφών (ερασιτεχνικών, επαγγελματικών, τουριστικών) που ελλιμενίζονται στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού της Καλαμάτας.

Παρά το γεγονός πως στο συγκεκριμένο σημείο, όπως και στον κεντρικό μόλο που ξεκινά από την περιοχή του Πανελληνίου, ελλιμενίζονται τα περισσότερα σκάφη που βρίσκονται στο λιμάνι, δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις με τέτοιες παροχές.

Νερό και ρεύμα μπορούν να έχουν τα σκάφη μόνο αν ελλιμενιστούν στην προβλήτα μπροστά από το Λιμεναρχείο ή στη μαρίνα.

Η δε Λιμενική Επιτροπή έχει ζητήσει από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας τη σύνταξη μελέτης, προκειμένου να εγκατασταθούν παροχές νερού και ρεύματος στην κεντρική προβλήτα, αλλά στο ενδιάμεσο συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, όπως να… παραπέμπει η ΔΕΗ στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας για το αν μια σύνδεση ηλεκτροδότησης είναι νόμιμη και ασφαλής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ στις 19 Μαρτίου η πρώτη σειρά κληρωτών στο στρατόπεδο της Καλαμάτας που θα λειτουργήσει ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων. Αυτό ανακοίνωσε με έκδηλη ικανοποίηση ο δήμαρχος Παν. Νίκας. Παράλληλα η χρήση του πάρκου του ΟΣΕ παραμενει στο Δήμο και περιφράζεται, ενώ μέχρι το Πάσχα θα έχουν απομακρυνθεί οι σκοπιδομπάλες από Μαραθόλακκα και Θουρία.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ από αύριο ο ευρωπαίος επίτροπος Γ. Χαν με επισκέψεις και σύσκεψη σε Πάτρα και Τρίπολη.
• ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΗ ταυτότητα στις διεθνείς τουριστικές αγορές η Πελοπόννησος. Εγκρίθηκε από το Πε.Συ. και το Πελοποννησιακό Σύμφωνο Ποιότητας.
• ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ για χρέη προς το δημόσιο με απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης που έκρινε αντισυνταγματική τη διάταξη. Συμφωνεί με την απόφαση ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κώστας Μαργέλης.
• ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ η κόντρα Πετράκου με τον Τατούλη με ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
• ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου ο αρχιπύραρχος Κων. Γιόβας.
• ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ την Παρασκευή ο Στυλιανίδης για την πίτα της Τ.Ο. της ΝΔ και σύσκεψη με δημάρχους της Μεσσηνίας και όχι μόνο…
• ΤΟ 80% ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ δεν έχουν συνδεθεί με την αποχέτευση στα Φιλιατρά, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αναστάσιο Πούλο.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.