Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Καλαμάτα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπρατε κλοπές στη Μεσσηνία

Εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε εξοχικές κατοικίες και τέσσερις κλοπές οχημάτων, ενώ, η συνολική αξία των αντικειμένων που έχουν αφαιρεθεί ξεπερνά τις 52.000 ευρώ.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.......

συνελήφθησαν στην Κορώνη Μεσσηνίας, τρεις Αλβανοί, 25, 32 και 35 ετών, ενώ, στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα πέντε άτομα, που αναζητούνται, μεταξύ των οποίων και ένας 24χρονος Αλβανός, που φέρεται ως εγκέφαλος της εγκληματικής ομάδας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά τα κατά περίπτωση αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για ναρκωτικά, όπλα και αλλοδαπούς.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια μελών της ομάδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής, ένα αεροβόλο πιστόλι, δύο σιδερογροθιές, μικροποσότητα χασίς, πλήθος οικιακών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, έπιπλα, γεωργικά εργαλεία, καθώς και μία μοτοσικλέτα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή. Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Ασφάλεια Καλαμάτας, ενώ, ερευνάται και η συμμετοχή των αλλοδαπών σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.