Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέχρι και αύριο η πληρωμή για τα Τέλη Κυκλοφορίας.

Μέχρι και αύριο το μεσημέρι της 8ης Ιανοαυρίου έχουν την δυνατότητα οι πολίτες να πληρώσουν χωρίς καμία επιβάρυνση τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013.

Η κανονική ........

προθεσμία πληρωμής έληγε στις 31 Δεκεμβρίου 2012 και το υπουργείο Οικονομικών παρέτεινε την προθεσμία κατά 8 ημέρες (κλίκ) δίνοντας ως καταληκτική ημερομηνία την 8η Ιανουαρίου 2013 ως τελευταία μέρα καταβολής των Τελών κυκλοφορίας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση.

Και αν δεν τα πληρώσω; Που θα το ξέρουν; Τι θα μου κάνουν;

Για όσους δεν πληρώσουν εγκαίρως το σήμα τελών κυκλοφορίας, τότε το ποσό διπλασιάζεται.
Επίσης, οι τροχονόμοι που θα σταματούν τα αυτοκίνητα για έλεγχο θα μπορούν να ελέγξουν την πληροφορία είτε από ειδικά μηχανήματα με τα οποία είναι εξοπλισμένα ορισμένα περιπολικά, είτε μέσω του κέντρου.

Αν στους ελέγχους που θα γίνονται από την Τροχαία διαπιστωθεί ότι κάποιος οδηγός δεν έχει πληρώσει το φόρο, θα του αφαιρούνται επί τόπου οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας.

Επίσης, από τις αρχές Φεβρουαρίου όσοι δεν έχουν πληρώσει, θα αρχίσουν να λαμβάνουν τα σχετικά ειδοποιητήρια από την εφορία.
Η μη πληρωμή του τέλους κυκλοφορίας αποτελεί αυτομάτως χρέος στο Δημόσιο και όσοι δεν το πληρώσουν, δε θα μπορούν να λαμβάνουν φορολογική ενημερότητα μέχρι την αποπληρωμή των τελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.