Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Μαθήματα αυτοδιοικητικού ήθους παραδίδει ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ προς μίμηση για το χώρο της αυτοδιοίκησης αποτελεί η πράξη συλλογικής ευθύνης και μάλιστα χωρίς να ζητήσει ούτε ένα Ευρώ, από τον νυν Αντιδήμαρχο Φιλιατρών και γνωστό ιατρό Τάσο Πούλο ο οποίος τυχαίνει κοινωνικής αποδοχής όχι μόνο στην πόλη που κατάγεται αλλά και στη Κυπαρισσία όπου έχει υπηρετήσει επί μακρόν προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους πολίτες του τόπου μας...

Θυμίζουμε ότι ο .........

κ. Πούλος έθεσε τον εαυτό του σε διαθεσιμότητα πριν την αλλαγή της θητείας των Αντιδημάρχων θεωρώντας ότι θα έπρεπε από την Δημοτική αρχή να αναλάβουν νέα πρόσωπα για να διαχειριστούν τοπικά ζητήματα. Αυτή την φορά όμως ο Δήμαρχος Τριφυλίας προτίμησε να μην τον μετακινήσει από την θέση του καθώς εκτιμά ότι το έργο του είναι σημαντικό αλλά και ο χρόνος ενασχόλησης. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα είναι ο 5ος Αντιδήμαρχος στο Δήμο μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις.

Να συμπληρώσουμε ότι παράλληλα θα είναι ο μόνος ΑΜΙΣΘΟΣneαυτοδιοικητικός στο Δήμο, καθώς πριν επισημοποιηθεί ο ίδιος δεν λάμβανε την αντιμισθία του καθώς προτίμησε να πάρει την σύνταξη που έχει από το επάγγελμά του.

Τέτοια παραδείγματα αποτελούν όαση για το Δήμο μας την στιγμή που η μάχη της καρέκλας ήταν σε εξέλιξη και οι περισσότεροι προτίμησαν να μην χάσουν το ποσό της αντιμισθίας. Τα συμπεράσματα δικά σας....μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές....

Kyparissiotis

12 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΜΙΣΘΟΣ ΚΑΛΕ..ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ? ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΙΣΘΟΣ!ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ?
    ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ, ΚΟΡΟΙΔΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρώην Διαχειριστής16 Ιανουαρίου 2013 στις 5:01 μ.μ.

    Αν και θα με βρίσει ο κ. Τάσος μεε αυτό που θα γράψω τώρα, εν τουτοις δεν με νοιάζει.
    ΠΟΣΟΙ ξέρετε ότι όχι μόνο δεν έπαιρνε την αντιμισθία του -που στο κατω κατω της γραφής τη δικαιούται- αλλα δεν ήταν και λίγες οι φορές που έβαζε χρήματα απο την ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ για πετρέλαια στα φορτηγά του Δήμου...????
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ!!!!
    Αυτός είναι ο Τάσης ο Πούλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO KENTRO ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗ?
    και τι εχει κανει για να μην γκρεμιστη.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟΣ. ΟΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι έ? Έβαζε χρήματα για πετρέλαια στα φορτηγά του Δήμου ο κ. Τάσης? Πολύ σπουδαίο μα την αλήθεια!!! Για πείτε μου εσείς κ. παρατρεχάμενε-η του, τι άλλο σπουδαίο έκανε ως Αντιδήμαρχος στην πόλη σας που θα μείνει στην Ιστορία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ? ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ? ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ? ΔΕ ΞΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κάθε άνθρωπος κινείται, με γνώμονα το προσωπικό του συμφέρον.
    Αυτό κατ εμέ ειναι αυτονόητο, πέραν αυτού, όμως υπάρχουν και αυτοί που αγαπούν τον τόπο τους και προσφέρουν απο το υστερημά τους.
    Ο Κος Πούλος νομίζω ανήκει στην δεύτερη κατηγορία ανθρώπων κι αν αξίζει κάτι, είναι τα συγχρατήρια όλων μας.

    Δεν θα μπορούσε να πει όχι στην πρόταση αυτή, και να πάει σπιτι του να απολαμβάνει την συνταξή του.

    Κι όσο για αυτούς που λένε για το έργο του τα δυο χρόνια, ας αναρωτηθούν σε ένα Δήμο που χρωσταέι τα μαλλιά της κεφαλής του και που οι προμηθευτές αρπάζουν ότι χρήματα εισπράτει ο Δήμος, τι θα μπορούσε να κάνει ο άνθρωπος, ή μηπως ακόμη και όταν ειχαμε το δικό μας Δήμο, ήταν όλοι ευχαριστημένοι;

    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιλάτε για έργα και τι θα μπορούσε να κάνει ο κάθε Αντιδήμαρχος για την πόλη του? Η χρώση και μόνο ενός Δημόσιου κτιρίου (κέντρο υγείας) από μη κερδοσκοπικό σύλλογο φανερώνει την αδυναμία του συστήματος της τοπικής αυτοδιοίκησης και απορρίπτει τους ισχυρισμούς κάποιων για αμισθί προσφορά των εκλεγμένων. Η συνδρομή όλων των συμπολιτών μας σε τέτοιες πρωτοβουλίες θα γίνει η αρχή για τα αυτονόητα, την προσφορά των δημοτικών αρχόντων στην πόλη των Φιλιατρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ απόλυτα με τον ανώνυμο 6:00. Πραγματικά τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν συγχαρητήρια και την οικονομική μας συμπαράσταση. Εδώ ο κύριος αντιδήμαρχος ας δείξε τα ανιδιοτελή του αισθήματα για την Πόλη και ας συνεισφέρει οικονομικά δίνοντας το παράδειγμα στους συμπολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.