Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Προσλήψεις ανέργων Στα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα

Εγκρίθηκαν από το ΑΣΕΠ οι πρώτες ανακοινώσεις για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο υλοποίησης Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στον τομέα του Πολιτισμού.

Οι νέοι άνεργοι.......

ηλικίας έως και 35 ετών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη σχετική διαδικασία επιλογής μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ προκειμένου να αναζητήσουν τις θέσεις εργασίας, την αίτηση και οδηγίες για την κάλυψη των θέσεων.

Είναι σημαντικό πως για την απόδειξη της ανεργίας, η οποία αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής στη διαδικασία καθώς και βαθμολογούμενο κριτήριο το οποίο συνυπολογίζεται για την πρόσληψη σε Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, ενδείκνυται οι υποψήφιοι να υποβάλουν την κατάλληλη βεβαίωση ανεργίας που χορηγείται από τον ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά. Η βεβαίωση φέρει υπογραφή, ασφαλή χρονολόγηση και έχει ισχύ ακριβούς αντιγράφου.

Ο ΟΑΕΔ, ύστερα από συνεργασία με το ΑΣΕΠ, ανέπτυξε για τις απαιτήσεις των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα νέα εφαρμογή που αφορά την έκδοση με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας δύο τύπων βεβαιώσεων ανεργίας: ο ένας τύπος αφορά τους επιδοτούμενους ανέργους και ο δεύτερος τύπος βεβαίωσης αφορά τους ανέργους που δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.