Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Το ....γλέντησαν οι Φιλιατρινές Γυναίκες μετά την κοπή της πίτας τους [ VIDEO ]

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα ο Σύλλογος Φιλιατρινών Γυναικών στην αίθουσα της ΑΜΚΕ Φιλιατρινούλα απέναντι από το Δημαρχείο Φιλιατρών παρουσία πολλών μελών του Συλλόγου καθώς και φίλων του.

Η πρόεδρος του .......

Συλλόγου κ. Ελένη Μακρή αφού καλωσόρισε τις γυναίκες και τους ευχήθηκε για την νέα χρονιά Υγεία, Ειρήνη, πρόοδο, κοινωνική δικαιοσύνη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί με όποιες δυνάμεις (οικονομικές κυρίως) υπάρχουν.
Αναφέρθηκε σε μια σειρά εκδηλώσεων που έγιναν το καλοκαίρι από την Ένωση Φιλιατρινών γυναικών, και που θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια.

Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας με τυχερή την κ. Γριβοκωστοπούλου Αγγελική. και αμέσως μετά ο διαγωνισμός εδεσμάτων όπου το πρώτο βραβείο πήραν τα μελομακάρονα της Χρύσας Μακρή - Γαβρίλη.
Το Δεύτερο βραβείο το πήρε η γαλατόπιτα της Γριβοκωστοπουλου Παναγιώτας
ενώ το τρίτο το πήρε η κρεατόπιτα της Νιονίλας Νάνου.

Καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης ο Ρωμανός Χρήστος έπαιζε στο αρμόνιο του μουσικές μελωδίες ενώ λίγο αργότερα το κέφι άναψε για τα καλά με μέλη του συλλόγου να σηκώνονται και να χορεύουν υπό τους ήχους του μπουζουκιού του Γιάννη Καφκά.

Δείτε τα στο Video που ακολουθεί.



3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοπέλα μου πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Αφου καταγγέλεις τόσο σοβαρά πράγματα ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ τα γράφεις εδώ και δεν πας στον Εισαγγελέα να τα καταγγείλεις? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΤΟΝ .... με τις φαντασιώσεις σου;

      Διαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.