Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Λύκειο Φιλιατρών: Πάει 5ήμερη εκδρομή στην Θεσσαλονίκη η Γ' Λυκείου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ταξιδιωτικά γραφεία.

 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση εκδρομής των μαθητών της Γ' Λυκείου Φιλιατρών στην Θεσσαλονίκη που θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου (από 04/03/2013 έως 08/03/2013) απευθύνει το Λύκειο Φιλιατρών σε ταξιδιωτικά γραφεία.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, το γραφείο που θα καταθέσει .......

προσφορά, θα πρέπει απαραιτήτως να καταθέσει στον φάκελο προσφοράς και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ.

Επιπλέον στον φάκελο της προσφοράς πρέπει να υπάρχει απαραιτήτως CD με την προσφορά σε ηλεκτρονική μορφή(.doc ή .pdf) για να είναι εύκολη η ανάρτηση της στο διαδίκτυο. Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστούς φακέλους μέχρι την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12:30 στο γραφείο της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών κ. Μαρίας Μπαρμποπούλου.

Λεπτομέρειες για την πρόσκληση μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω συνημμένο έγγραφο το οποίο μπορείτε να δείτε και εδώ.
Σας δίνουμε την δυνατότητα και να το εκτυπώσετε προκειμένου να ενημερωθείτε.



2 σχόλια:

  1. Καλά φωτοτυπία από άλλη εκδρομή έχει πάρει η Διευθύντρια και δεν μπήκε καν στο κόπο να τη μελετήσει και να αλλάξει τα σχετικά σημεία; Αναφέρεται στην δεύτερη σελίδα:
    Φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας του λεωφορείου που θα χρησιμοποιηθεί για τις διαδρομές Φιλιατρά –Πειραιά –Κρήτη και αντίστροφα.
    &
    με επιστροφή χρημάτων από το ξενοδοχείο, το πρακτορείο ή τη ναυτιλιακή εταιρεία, ανάλογα με την ευθύνη του καθενός και το λόγο ακύρωσης της εκδρομής.
    Ήμαρτον λίγη προσοχή και υπευθυνότητα δεν βλάπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.