Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Έρχεται 4.000.000 € νέος εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Δημοσιεύονται την Πέμπτη 24/1/2013 στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, ύστερα από την προέγκριση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου οι προκηρύξεις των διαγωνισμών για τα οκτώ (8) υποέργα του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συνολικού προϋπολογισμού 1.004.000 € που αφορούν το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Πρόκειται για ενταγμένη στο ΠΕΠ Πελοποννήσου την.....

5η κατά σειρά πρόταση Νοσοκομείου Καλαμάτας που αφορά την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αποκλειστικά μέσω των κοινοτικών πόρων του ΕΣΠΑ.

Συγκεκριμένα την ερχόμενη Πέμπτη δημοσιεύονται οι διακηρύξεις των εξής:



A/A
ΕΙΔΟΣ
ΤΕΜΑΧΙΑ
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
1
Laser λιθοτριψίας 
1
50.000,00 €
2
Αναπνευστήρας φορητός
(για MRI)
1
10.000,00 €
3
Μόνιτορ ΜΕΘ με κεντρικό
σταθμό παρακολούθησης
6
92.000,00 €
4
Αναπνευστήρας ΜΕΘ/ Εμφραγμάτων
5
105.000,00 €
5
Ακτινογραφικό Ψηφιακό Συγκρότημα, τύπου Β’
1
320.000,00 €
6
Αναισθησιολογικό συγκρότημα πλήρες
5
250.000,00 €
7
Μόνιτορ Εμφραγμάτων με κεντρικό σταθμό παρακολούθησης
6
92.000,00 €
8
Μηχάνημα τεχνητού νεφρού (κλασικής αιμοκάθαρσης)
5
85.000,00 €

Με την προμήθεια των ανωτέρω το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα έχει ουσιαστικά εφοδιαστεί καινούργιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό της τάξης των 4.000.000€.
Ύστερα από την σημερινή εξέλιξη ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:
« Καθημερινά δίνουμε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου όλες οι ενταγμένες προτάσεις που αφορούν την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας να γίνουν πράξη. Γνωρίζουμε ότι τα χρονοδιαγράμματα είναι ασφυκτικά και αυτό μας επιβάλλει να κινούμαστε με ταχύτητα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Ούτε ένα ευρώ που δικαιούμαστε μέσω των κοινοτικών πόρων του ΕΣΠΑ δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένο. Από εμάς εξαρτάται»

Morias News

14 σχόλια:

  1. Για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας δεν προβλέπεται ούτε οδοντογλυφίδα.
    Εμ, δεν είναι όλοι σαν τον Μπέζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να κλεισετε κ τα κεντρα υγειας ειδικα των γαργαλιανων γιατι απο την ωρα που εφυγε ο κατσιβελας ενα μπαχαλο επικρατει εκει τι φταιμε εμεις οι ασθενεις μονιμως να ακουμε τον τζωρτινη να οριεται....κ η δουλεια μας να μη γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ακαταλληλοι ανθρωποι σε θεσεις που θελουν ευαισθησια και ανθρωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Κατσιβελας φταιει που αφησε αυτο τον παραλυτο στη θεση του.Κριμα για μας που τον ψηφισαμε,για να για να εχουμε τετοια ιατρικη περιθαλψη,ειδικα απο κατι αχρηστους σαν αυτον..........ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ!!!!! Δυσαρεστημενος Γαργαλιανιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και λιγα λετε ......το κ.υ γαργαλιανων ειναι σε αποσυνθεση και το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AΠΟ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ.ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ.ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ........ΚΑΛΑ ΠΡΩΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΖΩΡΤΙΝΗ...ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΗΜΩΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά άδικα τα βάζετε με τον Κατσίβελα και με τον Τζωρτζίνη.
    Η κεντρική πολιτική σκηνή θέλει ερήμωση της επαρχίας. Χωρίς υπηρεσίες χωρίς υγεία.
    Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος. Δώστε λίγη προσοχή στο πραγματικό πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν δεν κάνω λάθος και με συγχωρείτε ΕΜΕΙΣ οι πολίτες διαμορφώνουμε την κεντρική Πολιτική σκηνή. Με την ψήφο μας.
    Γιατί αν καθόμασταν πριν πάμε να ψηφίσουμε να σκεφτούμε λίγο, θα είχαμε στείλει προ πολλού στα τσακίδια και τους δυο "μεγάλους" που επί 39 χρόνια έφαγαν έκλεψαν και τώρα λένε και οι δυο μαζί ως συγκυβέρνηση Ηλίθιοι Έλληνες πληρώστε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥ η ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΚΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Δ/ΝΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΑΞΗ.ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΕΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι ο Τζωρτζίνης σας φταίει τώρα ενώ με τον Κατσίβελα πήγαιναν όλα ρολόι!!Ή είχατε μάθει σε άλλα κόλπα??????Να δουλευετε και να εξυπηρετείτε τον κόσμο και να αφήσετε αυτά που ξέρατε.Ο κος Τζωρτζίνης κάνει φιλότιμες προσπάθειες για το ΚΥ Γαργαλιάνων.Εδώ σε μεγάλα νοσοκομεία έχουμε ελειψεις τα κέντρα υγείας δεν θα είχαν?Βοηθήστε τον κάθε κύριο Τζωρτζίνη να κάνει την δουλειά του .Ολα τα ΚΥ έχουν πρόβλημα Δεστε Φιλιατρών -Κυπαρισσίας-καθώς και τα περιφεριακά ιατρεία.Το να κρίνεις είναι εύκολο το να βοηθάς στην επίλυση είναι δύσκολο!!!! Με τι λεφτά να φέρουν ιατρούς?Ποιός θα έρθει 700 ευρά μισθό και τόσα έξοδα?Πάτε καλά ?? Για ρωτήστε κανα γιατρό τι γίνεται με την συνταγογράφηση γιατι έχετε μαυρα μεσάνυχτα!!!Δηλαδή ερχόμενος στους Γαργαλιάνους ο Σωτηρόπουλος στα φιλιατρά τι θα γίνει????Ρε πάτε καλά???Ας καθόταν στα αυγά του ο πρωην συντονιστης να χατε έναν ακόμα ιατρο!!!!Φιδάκια πολλα που λέει και ο πανουσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.