Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 25ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

H θεά Τύχη εμφανίστηκε στην Καλαμάτα μέσω ΛΟΤΤΟ
Άφαντος, ωστόσο, ο τυχερός που κέρδισε 4.715.128 ευρώ


Άγνωστα παραμένουν ακόμα, όχι μόνο τα στοιχεία της ........

ταυτότητάς του, αλλά και το φύλο του υπερτυχερού της προχθεσινής κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ, καθώς με ένα μόνο δελτίο τυχαίας επιλογής από το πρακτορείο Κουσταλούπη, στην οδό Ψαρών 14, κέρδισε 4.715.128 ευρώ.

Το τυχερό δελτίο, όπως σημείωσαν από το πρακτορείο, ήταν τυχαίας επιλογής από το μηχάνημα και δε γνωρίζουν πότε παίχτηκε και από ποιον.

Η αξία του ήταν μόλις 3 ευρώ και της τυχερής στήλης 50 λεπτά του ευρώ.

Ίσως να προσδιορισθεί η ταυτότητα του τυχερού, όταν από το ΟΠΑΠ γνωστοποιηθεί στο πρακτορείο η ώρα που παίχτηκε το τυχερό δελτίο.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΟΧΙ ΓΚΕΤΟ για εγκατάσταση των τσιγγάνων. Αυτή ειναι η ξεκάθαρη θέση της Περιφέρειας Πελοποννήσου που ταυτίζεται με τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις. Ο περιφερειάρχης προχθές στο Πε.Συ. και χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας ξεκαθάρισαν το θέμα και έδωσαν το στίγμα για τις επόμενες κινήσεις.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΡΗΓΜΑ στους Οικολόγους Πράσινους, που απέσυραν την πολιτική στήριξή τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο απο τον Λάμπρο Μπούκλη.
ΕΚΡΗΞΗ ΝΙΚΑ για τη λάθος εικόνα που μεταδόθηκε για την Καλαμάτα στο Πανελλήνιο από το χειρισμό κάποιων (ολίγων) περιπτώσεων υποσιτισμού στα σχολεία.

Απ ' όλα είχε η προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ πέρασε στο Πε.Συ. το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα: "Πελοπόννησος 2020-Ευρωπαϊκή Περιφέρεια"

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ παίρνει στην Κορινθία η μεγάλη κομπίνα σε συστημική Τράπεζα με πρ. στέλεχός της επικεφαλής κυκλώματος να έχουν μέσω δανείων(;) καταχραστεί πάνω απο 10 εκατ. ευρώ. Μια αποκάλυψη από το moriasnews που συζητείται σ' όλη την Πελοπόννησο.
ΕΡΩΤΗΣΗ Πετράκου και 22 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ απ' όλη τη χώρα για τα προβλήματα της Βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.
ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ απο τον βουλευτή Μεσσηνίας της Χ.Α. Δημ. Κουκούτση για τον επιχειρηματικό τουρκικό επεκτατισμό στις μαρίνες. S.O.S. για το κλείσιμο 11.000 νοσοκομειακών κλινών λόγων περικοπών!
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.