Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 24ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

Προκαταρκτική της Εισαγγελίας για «ύποπτες» συντάξεις ΟΓΑ

Προκαταρκτική έρευνα για συντάξεις «μαϊμού», κυρίως του ........

ΟΓΑ, ξεκίνησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας, μετά από εντολή της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και τις σχετικές λίστες που είχαν αποστείλει οι ασφαλιστικοί οργανισμοί.

Οι εν λόγω λίστες αφορούν όσους συνταξιούχους δεν εμφανίστηκαν στις τράπεζες κατά το στάδιο της απογραφής που ζήτησε ο ΟΓΑ, με συνέπεια να υπάρχουν υποψίες ότι κάποια άλλα πρόσωπα (π.χ. συγγενικά των δικαιούχων), ίσως, εισπράττουν παράνομα τα ποσά των συντάξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελική Αρχή της Καλαμάτας θα εξετάσει 21 περιπτώσεις ύποπτων συνταξιοδοτήσεων του ΟΓΑ και μία του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Ιδιωτικού Τομέα.

Το «πράσινο φως» για εισαγγελική έρευνα και στις 1.040 «ύποπτες» συντάξεις του ΟΓΑ άναψε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου...

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΣΕ ΒΑΘΟΣ ο έλεγχος στο Επιμελητήριο και την ΕΤΑΠ για "αόρατα" σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ με τρία ευρώ "έπεσε" το μοναδικό εξάρι του ΛΟΤΤΟ με κέρδη 4.715,128 ευρώ!
13 ΛΟΓΟΙ που δεν πέφτουν οι τιμές στην αγορά όσο και οι μισθοί. Οι διαπιστώσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.
ΕΝΙΣΧΥΣΗ της αστυνόμευσης και των επιχειρήσεων καταστολής της εγκληματικότητας υποσχέθηκε ο Γ.Γ. του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Αθαν. Ανδρεουλάκος που επισκέφθηκε χθες τη Μεσσήνη και συναντήθηκε με τον δήμαρχο Στ. Αναστασόπουλο στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Πελοπόννησο.
ΚΟΜΠΙΝΑ 10 εκατ. ευρώ σε μεγάλη Τράπεζα σε πόλη της Πελοποννήσου, με δάνεια που "έβγαζε" στέλεχός της σε... Πακιστανούς!!!
ΠΟΙΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ πανικό στην ελληνική αγορά ελαιολάδου και ποιοι σφυρίζουν φάλτσα απο τους χρεοκοπημένους συνεταιρισμούς που δεν αφήνουν τις τιμές ν' ανέβουν;
ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα στις δημοσκοπήσεις και η υπεροχή Σαμαρά και ΝΔ.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.