Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 21ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

"ΦΑΓΟΠΟΤΙ" με σεμινάρια κατάρτισης 12 εκατ. ευρώ, .........

φέρνει στο φως πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο εμπλέκει και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Το θέμα αποκάλυψε το Σάββατο η "Ελευθεροτυπία" με ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου Θάνου Πασχάλη, ο οποίος σχολίασε το θέμα στο Best με τους Θέμη Κανελλόπουλο, Νίκο Μπελογιάννη και Θανάση Τσαμούλη.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη "ΦΩΝΗ της Δευτέρας", στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΣΤΑ ΠΑΝΩ Σαμαράς, κυβέρνηση και ΝΔ, στα κάτω Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δύο νέες δημοσκοπήσεις στις οποίες επιβεβαιώνεται η τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ντοκιμαντέρ για την Αρχαία Μεσσήνη προβλήθηκε χθες στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου.
ΣΥΣΚΕΨΗ σήμερα στο Δημαρχείο για την πορεία και την προοπτική του ΤΕΙ στη νέα εποχή με την εφαρμογή του σχεδίου "Αθηνά" στην ανώτατη εκπαίδευση.
ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ Πετράκου-Περιφέρειας για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Δήλωση του Μεσσήνιου βουλευτή και απάντηση της αντιπεριφερειάρχη Ντίνας Νικολάκου.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το έργο στο επικίνδυνο ρέμα του Λαγκούβαρδου.
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΝΗΜΗΣ: Ο Δημήτρης Κυριαζής γράφει άγνωστες λεπτομέρειες για τον συμμαθητή του Μιχάλη Κατσαρό απο την Κυπαρισσία.
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ γράφει για τη νέα διεθνή αντιπαλότητα, που απειλεί το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα με επίκεντρο την Ευρωζώνη.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.