Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 18ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

Σπείρα από Ρουμάνους κατάκλεβε την Τριφυλία
ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Σπουδαία επιτυχία κατάφερε το Α.Τ. Κυπαρισσίας, σε ......

συνεργασία με τη Β’ ΟΠΚΕ, καθώς μετά από αξιοποίηση πληροφορίας και έρευνες σε τέσσερα σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας, βρήκαν κλεμμένες ολόκληρες περιουσίες! Φιάλες υγραερίου, ποδήλατα, χορτοκοπτικά, γεννήτριες, βενζινομηχανές, ηλεκτρογεννήτριες, αλυσοπρίονα, τηλεοράσεις, ηλεκτρική σκούπα, φορητοί υπολογιστές, εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, χρυσαφικά, μαχαίρια, τσεκούρι, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, περούκα, καπέλο, κουζίνα, κλειδιά, σφραγίδες, ποτά, ακόμη και βάζα με μέλι και τσάι, είναι μερικά μόνο από όσα βρήκαν οι άνδρες του Α.Τ. Κυπαρισσίας και της Β’ ΟΠΚΕ στις έρευνες που έκαναν, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού!

Έχουν προσαχθεί επτά Ρουμάνοι, σε βάρος ενός εκ των οποίων υπάρχει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης....

ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
«Παιδάκια λένε στους διευθυντές ότι πεινάνε»


Για υποσιτιζόμενα παιδιά, ακόμη και για λιποθυμίες που έχουν σημειωθεί, κάνει λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλαμάτας, Βαγγέλης Σιδερέας, αναφερόμενος σε στοιχεία που συγκέντρωσε μετά από προσωπική επαφή την οποία είχε με τους διευθυντές όλων των σχολείων του διευρυμένου Δήμου.

Σύμφωνα με τα πρώτα αυτά στοιχεία, περισσότεροι από 100 μαθητές Δημοτικών υποσιτίζονται, ενώ ο αριθμός αυξάνεται, καθώς χθες ο πρόεδρος δέχθηκε ένα ακόμη τηλεφώνημα από διευθυντή Γυμνασίου, ο οποίος του ανέφερε ότι 6 παιδιά στο σχολείο του αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα.

«Ο συγκεκριμένος διευθυντής μού είχε πει ότι θα κοιτάξει το θέμα και θα με ενημερώσει. Τα στοιχεία που έχω είναι επίσημα από τους διευθυντές, έχω μιλήσει με όλους στα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Φοβάμαι όμως ότι το πρόβλημα θα αποδειχθεί μεγαλύτερο, γιατί ίσως κάποιοι που δεν το είχαν δει τόσο σοβαρά το ξαναβλέπουν, ενώ δεν έχω επικοινωνήσει μέχρι τώρα με τα νηπιαγωγεία, όπου επίσης ακούω ότι υπάρχουν τέτοια θέματα, αν και γι’ αυτά δεν έχω επίσημα στοιχεία. Γενικά, από τη στιγμή που το δημοσιοποιήσαμε, έχει αρχίσει να με παίρνει κόσμος τηλέφωνο. Το θέμα είναι ότι τα μεγαλύτερα παιδιά, ακόμη και αν αντιμετωπίζουν τέτοιο θέμα, ντρέπονται να το πουν. Το μικρό το καταλαβαίνεις, φαίνεται. Στο Γυμνάσιο και το Λύκειο είναι πιο δύσκολα τα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαμάτας. Εγκρίθηκε η δημοπράτηση απο το υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών, ενώ στη μελέτη προβλέπεται και η κατασκευή σύγχρονης μονάδας διαχείρισης της λυματολάσπης.
Στο μεγάλο αυτό έργο υποδομής, ανάπτυξης και προστασίας του περιβάλλοντος αναφέρεται το σημερινό πρώτο θέμα της

"ΦΩΝΗΣ", στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ των 3 ευρώ η τιμή του ΠΟΠ ελαιολάδου στη Μεσσηνία. Αίσθηση απο το χθεσινό πρωτοσέλιδο της "Φ" για το σφυγμό της τοπικής αγοράς ελααιολάδου.
Η ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ του προλιμένα της Καλαμάτας ανήκει στην πόλη διαμηνύει ο δήμαρχος Παν. Νίκας. Σημαντικές εξελίξεις για τα Λιμάνια αναμένονται μετά τη σύσκεψη στο ΥΕΝ με την ΚΕΔΚΕ.
ΓΙΑ 5η ΗΜΕΡΑ συνεχίζεται η κατάληψη της ΔΟΥ στην Πύλο, παρά την αποφασιστική αρνητική στάση της κυβέρνησης. Ο δήμαρχος δηλώνει οτι ο Δήμος προετοιμάζεται για τη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων που θα λειτουργήσει στην Πύλο.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών για την τιμή του αγροτικού ρεύματος και του Αγροτικού Ινστιτούτου Φιλιατρών.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 132 Γεωπόνων και 18 Κτηνιάτρων απο τον ΕΛΓΑ.
ΠΡΟΤΑΣΗ για τη λειτουργία της αγοράς στη χώρα μας κατατέθηκε απο την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.