Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

H παραβατικότητα φέρνει ειδικούς αστυνομικούς στη Μεσσήνη

«Μοντελάκι» από την Κρήτη θα «φορέσει» ο Δήμος Μεσσήνης, αν ......

φυσικά ευοδωθεί το αίτημά του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τη δημιουργία Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΤΑΕ) με έδρα τη Μεσσήνη και δικαιοδοσία σε ολόκληρη τη Μεσσηνία.

Πρόκειται για Τμήμα του οποίου η λειτουργία στην Κρήτη έχει αποδώσει καρπούς τα δέκα χρόνια περίπου της ύπαρξής του, σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες σε κοινή συνέντευξη Τύπου με το δήμαρχο Μεσσήνης, Στάθη Αναστασόπουλο, ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, Βασίλης Ντούμας.

Ο κ. Αναστασόπουλος κατέγραψε το έντονο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την οριστική λύση του προβλήματος αύξησης της παραβατικότητας και ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Σωματείου για την παρουσία του στη Μεσσήνη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΕ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ αντιδημάρχων και διοικήσεων Νομικών Προσώπων, προχώρησε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας, επιβεβαιώνοντας τον κυριαρχικό του ρόλο στο Δήμο. Δύο παρέμειναν ενώ 4 "σφαγιάστηκαν", φέρνοντας τα πάνω-κάτω και στις διοικήσεις των Ν.Π. Οι ανακοινώσεις έγιναν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ο δήμαρχος κέρδισε και το φλουρί!!!
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΩΡΑ, αφού η εγκληματικότητα... χτυπάει κόκκινο. Συσκέψεις, συναντήσεις, επιχειρήσεις με επίκεντρο τη Μεσσήνη.
ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ θυμίζει η Τριφυλία, απο τις αντιδράσεις για την κατάργηση των υπηρεσιών. Κατάληψη της ΔΟΥ και έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ κοινωνική πολιτική για τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων ζήτησε ο Θοδ. Μπρεδήμας απο τον δήμαρχο Παν. Νίκα.
ΚΡΙΣΙΜΟ το '13 για την αναβάθμιση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας, δηλώνει ο διοικητής Γιώργος Μπέζος.
ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ αντιδημάρχους όρισε με απόφασή του ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.
ΣΥΣΚΕΨΗ στο Διοικητήριο για τον εκχιονισμό των δρόμων προς τη Σπάρτη και τον Επικούριο Απόλλωνα.
ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.