Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Αναστολή καταβολής δόσεων για τα «πυροδάνεια»

Προθεσμία μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου έχουν για να σπεύσουν ......

στις τράπεζες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση που προβλέπει την αναστολή καταβολής των οφειλόμενων πυροδανείων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (τεύχος δεύτερο, Φύλλο 3462/28-12-2012) η απόφαση αναστολής πληρωμών 2012. Με αυτή, παρέχεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν ενταχθεί στις διατάξεις της ως άνω απόφασης και δεν έχουν πάρει την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, να ζητήσουν την αναστολή καταβολής των οφειλομένων για το χρονικό διάστημα από 1-1-2012 έως και 31-12-2012 δόσεων.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

"ΣΤΟΙΧΗΜΑ" για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά οι νέες επενδύσεις και οι νέες θέσεις εργασίας. Μιλώντας χθες στην παρουσία του προγράμματος για το '13 του υπουργείου Ανάπτυξης ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε στοχοχρονοδιαγράμματα παντού και λειτουργία της οικονομίας με σύγχρονους τρόπους.
Ο υπουργός Κ. Χατζηδάκης είπε οτι τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας θα είναι ορατά στο τέλος του 2013.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ", στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στον Πολιτισμό του Δήμου Καλαμάτας με την Περιφέρεια μέσω προγραμματικών συμβάσεων για το Θέατρο και το Μέγαρο Χορού.

Δηλώσεις Νίκα για Μπιρμπίτα-τσιγγάνους, για Λιμενικό Ταμείο και για το Στρατόπεδο.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ συνέντευξη του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ όπου μιλάει για την πρόταση του Αρχιεπισκόπου να παραχωρηθεί εκκλησιαστική γη σε νέους ανέργους, για τη Χρυσή Αυγή, για τα θρησκευτικά στα σχολεία, για τα οικονομικά των κληρικών και τις σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας.
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ με 10 από τις 11 ψήφους πρώτος αιρετός πρόεδρος του συνεταιρισμού "Ένωσης Μεσσηνίας".
ΤΟΥΡΚΟΙ αναλαμβάνουν και τη διαχείριση της Μαρίνας Καλαμάτας; Μέσω της απόκτησης του 51% στην εταιρεία Κυριακούλης ελέγχουν ελληνικές μαρίνες.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας η συνένωση με εκείνο της Καλαμάτας σε Ενιαίο Νομικό Πρόσωπο με την επωνυμία "Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας";
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ορισμού αντιδημάρχων στο Δήμο Τριφυλίας, οργιάζουν τα σενάρια και η ονοματολογία... Πιθανές εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής απο τον Κόλλια.
ΑΝΟΔΙΚΗ η πορεία των τιμών ελαιολάδου στην Ελλάδα - Ελπίδα για τοηυς αγρότες το εμπόριο αποξηραμένων φύλλων ελιάς!

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.