Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ...




Μήνυμα Αναγνώστη: Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ....


http://filiatranews.blogspot.gr/2012/06/blog-post_20.html



Ο Χίτλερ μαθαίνει για τον αγώνα Ελλάδας - Γερμανίας! Euro 2012 [ VIDEO ]

FORTZA ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΙ Γ_ _Α ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ




Στη ΔΟΥ Καλαμάτας για προμήθεια κλειδάριθμου Λίγοι οι φορολογούμενοι που δεν υπέβαλαν πέρσι τη δήλωση ηλεκτρονικά

Με σταθερούς ρυθμούς προσέρχεται το κοινό στη ΔΟΥ Καλαμάτας, προκειμένου να παραλάβει τον «κλειδάριθμο», τον ειδικό αριθμό που θα του επιτρέψει την ηλεκτρονική πρόσβαση στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, προκειμένου να υποβάλει ηλεκτρονικά τη φορολογική του δήλωση.

Από πέρσι ξεκίνησε η υποχρεωτική υποβολή με ...........

ηλεκτρονικό τρόπο των δηλώσεων εισοδήματος για επαγγελματίες και προαιρετικά για όποιον άλλο φορολογούμενο το επιθυμούσε. Όμως, από φέτος κατέστη υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης για όλους τους φορολογούμενους, με εξαίρεση τους συνταξιούχους και όλους όσοι δηλώνουν εισόδημα μικρότερο των 12.000 ευρώ. Έτσι, στις ΔΟΥ σπεύδουν όσοι δεν είχαν υποβάλει πέρσι τη δήλωσή τους ηλεκτρονικά.

Η διαδικασία

Σύμφωνα με όσα είπε στο «Θάρρος» η αναπληρώτρια διευθύντρια της ΔΟΥ Καλαμάτας, Φωτεινή Αθανασίου, κάθε φορολογούμενος έχει το δικαίωμα υποβολής αίτησης με ηλεκτρονικό τρόπο, ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα www.taxisnet.gr. Αφού θα συμπληρώσει το password, έναν κωδικό που θα θέσει ο ίδιος, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου του, το ονοματεπώνυμό του, τη διεύθυνση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του και ό,τι άλλο ζητηθεί, υποβάλλει ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση.

Την επόμενη ημέρα θα πρέπει να προσέλθει στη ΔΟΥ της περιοχής του με το ΑΦΜ και την αστυνομική του ταυτότητα, προκειμένου να πάρει σε έντυπη μορφή τον κλειδάριθμο.
Με την παραλαβή του κλειδάριθμου, ο φορολογούμενος μπορεί μέσω του ηλεκτρονικού του υπολογιστή να ξαναμπεί στην ίδια ιστοσελίδα, να δώσει τον κλειδάριθμο και ένα νέο κωδικό για λόγους ασφαλείας.

Όπως σημείωσε η κα Αθανασίου, πρόκειται για μία διαδικασία που διευκολύνει τους φορολογούμενους, καθώς δεν είναι πλέον υποχρεωτική η παρουσία τους στην κατάθεση των δηλώσεων εισοδήματος ή των όποιων άλλων συναλλαγών με τη ΔΟΥ, αφού γίνονται ηλεκτρονικά.
Και μπορεί η προθεσμία για τη χορήγηση κλειδάριθμου να έχει παραταθεί έως το τέλος της χρονιάς, αλλά επειδή οι δηλώσεις εισοδήματος πρέπει να έχουν υποβληθεί έως τις 17 Ιουλίου, μετά την παράταση που έχει δοθεί, θα πρέπει να σπεύσουν να τον προμηθευτούν, εκτός κι αν είναι συνταξιούχοι ή μισθωτοί με εισόδημα κάτω των 12.000 ευρώ.

Οι περισσότεροι έχουν κλειδάριθμο

Από την πλευρά του, ο λογιστής – φοροτέχνης Δημ. Μπούχαλης ανέφερε πως η συντριπτική πλειοψηφία των συναλλασσόμενων έχει αποκτήσει κλειδάριθμο και πλέον είναι λίγοι εκείνοι που ξεκινούν τώρα τη σχετική διαδικασία.
Παρατήρησε ότι είναι ωφέλιμη η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων, αν και, όπως επισήμανε, το φετινό έντυπο περιλαμβάνει «παγίδες» και δυσκολίες, που καθιστούν αναγκαία την επίσκεψη στο φοροτεχνικό και τη συμπλήρωση της δήλωσης από αυτόν.
Ανέφερε δε ότι τα λογιστικά γραφεία διευκολύνονται από την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων, καθώς σταματούν οι πολλές μετακινήσεις στα γραφεία της ΔΟΥ, κάτι που εξυπηρετεί και τους ίδιους τους φορολογούμενους, αρκεί να μην έχουν τεκμήρια.

Θάρρος

Φιλιατρά: Χτύπησαν, έδεσαν και λήστεψαν τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Γκότση χθες τα ξημερώματα...

Το ρεπορτάζ από το Θάρρος

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν χθες τα ξημερώματα στο σπίτι τους ο πρώην δήμαρχος Φιλιατρών Γιάννης Γκότσης και η σύζυγός του Μαίρη Μπαρμπούλου, στα χέρια δύο άγνωστων κακοποιών, οι οποίοι τους χτύπησαν, τους έδεσαν, τους φίμωσαν και τους λήστεψαν.
Οι κακοποιοί, ψηλοί και γεροδεμένοι, μιλούσαν .............

ελληνικά, αλλά μεταξύ τους συνεννοούνταν σε ξένη γλώσσα, ενώ με χτυπήματα και απειλές κατά του πρώην δημάρχου και της συζύγου του έκαναν άνω – κάτω το σπίτι και αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό, άνω των 3.000 ευρώ, κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας, δύο κινητά τηλέφωνα και μία κυνηγετική καραμπίνα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, αφού έφυγαν, γύρω στις 7.00 το πρωί τηλεφώνησαν από το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του πρώην δημάρχου, το οποίο είχαν πάρει μαζί τους, σε κουμπάρο του και του είπαν να πάει στο σπίτι να τους λύσει, για να μην πεθάνει ο πρώην δήμαρχος. Εξ αυτού, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Να κάλεσαν, δηλαδή, οι δράστες μία από τις τελευταίες κλήσεις του τηλεφώνου, καθώς προχθές το βράδυ είχαν μιλήσει με τον κουμπάρο τους, ή ακόμη και να γνώριζαν ποιος είναι το θύμα και τίνος είναι ο αριθμός που κάλεσαν.

Το θλιβερό αυτό συμβάν έγινε λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα, όταν οι δύο κακοποιοί παραβίασαν, όπως εικάζεται από τις πρώτες ενδείξεις, την κεντρική είσοδο του σπιτιού και επιτέθηκαν, μες στο σκοτάδι, στα υπνοδωμάτια που κοιμούνταν ο πρώην δήμαρχος και η σύζυγός του. Τους απείλησαν, τους χτύπησαν (περισσότερο τον πρώην δήμαρχο), τους έδεσαν, τους φίμωσαν και φεύγοντας χτύπησαν με το όχημά τους το αυτοκίνητο του πρώην δημάρχου, που ήταν παρκαρισμένο στο δρόμο. Αφού κατάφεραν, μετά από λίγη ώρα, να λυθούν, πρώτα η σύζυγός του και ακολούθως ο κ. Γκότσης, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο ίδιος διακομίστηκε στο Κ.Υ. Φιλιατρών και από εκεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Φανερά σοκαρισμένη από το συμβάν μίλησε στο «Θ» χθες νωρίς το πρωί, όταν επέστρεψε από το νοσοκομείο στο σπίτι τους, η σύζυγος του πρώην δημάρχου Φιλιατρών, Μαίρη Μπαρμπούλου: «Γύρω στις τεσσερισήμισι, πέντε παρά, ήμουν στο κρεβάτι και ένιωσα ένα χέρι στο πρόσωπό μου, όπως κοιμόμουν. Φώναξα “βοήθεια” και μου είπε “μη μιλάς, γιατί θα σε σκοτώσουμε”. Είχε ένα μαχαίρι, μεγάλο, μαζί του. “Σήκω να μας δώσεις ό,τι λεφτά έχεις”, μου είπε αγριεμένα και του απάντησα πως “θα δώσω ό,τι έχω”. Σηκώθηκα, πήγα στην τσάντα μου που είχα το πορτοφόλι. Εκεί είχα λεφτά από το σχολείο για να πληρώσω κάτι, το μισθό μου και άλλα χρήματα. Ευτυχώς, δηλαδή, που είχα, γιατί δεν ξέρω τι θα γινόταν. Του έδωσα τα λεφτά και μετά πήγαμε στο κομοδίνο, στο δωμάτιό μου. Του έδωσα χρυσαφικά και κοσμήματα, δικά μας, των παιδιών, σταυρούς, ρολόγια, αλυσίδες.

Εν τω μεταξύ, ο άλλος είχε χτυπήσει τον Γιάννη, στο άλλο δωμάτιο. Τον χτύπησε, γιατί προέβαλε αντίσταση, όταν του επιτέθηκε στο κρεβάτι, μες στον ύπνο. Τον χτύπησε στο κεφάλι, στα πλευρά, στη μέση, τον πάτησε από πάνω. Άκουσα κάποια στιγμή που φώναζε ο Γιάννης και είπα να μην πειράξουν τον άντρα μου και θα δώσω ό,τι έχω. Φοβήθηκα πολύ μη του συμβεί κάτι κακό.

Αυτός που ήταν στο σύζυγό μου κρατούσε ένα μεγάλο αντικείμενο, πιο αιχμηρό, και τον πήρε, τον πήγε στο άλλο δωμάτιο, έκοψε ένα σεντόνι και του έδεσε χέρια – πόδια, ενώ του σκέπασε και τα μάτια για να μη βλέπει, γιατί αυτός φορούσε μόνο ένα κασκέτο.

[…] Αφού έδωσα ό,τι είχα και τα πήρε, με έδεσε κι εμένα δίπλα στον Γιάννη, χέρια – πόδια. Μας έδεσε ακόμα και στο κρεβάτι, που έχει ξύλα και στην πόρτα. Μας έδεσε σε τέσσερα σημεία.

[…] Έψαξε όλα τα δωμάτια, σε όλες τις κρεβατοκάμαρες, όλα τα κομοδίνα, τα ντουλάπια, τα πέταξε όλα έξω ψάχνοντας. Στο σαλόνι άνοιξε μόνο το γραφείο, δεν πείραξε κάτι άλλο. Επίσης, με ρώτησε εάν υπάρχει όπλο στο σπίτι. Είχε μια κυνηγετική καραμπίνα ο γιος μου και την πήρε. Πήρε και τα δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ μας είχαν κλείσει το στόμα. Φεύγοντας είπε πως θα στείλει άνθρωπο να μας λύσει. Μόλις έφυγαν, πάλεψα και λύθηκα μόνη μου, μετά από ένα τέταρτο περίπου, ενώ ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Πήγαμε στο Κέντρο Υγείας και μετά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας…».

Για την ώρα που έγινε το συμβάν, σημείωσε: «Άκουσα πέντε η ώρα που χτυπούσαν οι καμπανιές του ρολογιού, ενώ είχε γίνει το συμβάν, γι’ αυτό υπολογίζω πως έγινε πέντε παρά είκοσι, πέντε παρά τέταρτο. Φύγανε έξι παρά είκοσι περίπου, γιατί πάλι στις πεντέμισι άκουσα το ρολόι και έξι παρά πέντε πήραμε την Αστυνομία…».

Ο πρώην δήμαρχος Φιλιατρών, με άσχημα χτυπήματα, νοσηλευόταν μέχρι και αργά χθες το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, χωρίς, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υπεβλήθη, να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του. Σεβόμενοι την περιπέτειά του, δεν τον ενοχλήσαμε για να μας μιλήσει.

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Σαμαράς

Πριν λίγα λεπτά επέστρεψε από το "Αττικόν" στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός. Μαζί του ήταν και η γυναίκα του Γεωργία, ενώ ο πρωθυπουργός ανέβηκε σχεδόν ...τρέχοντας τα σκαλιά του Μεγάρου και στάθηκε στο πλατύσκαλο κάνοντας ένα νεύμα στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν πως είναι το μάτι του.

"Ευχαριστώ πολύ για όλα. Είμαι καλά" απάντησε ο .........

πρωθυπουργός, βάζοντας το χέρι στην καρδιά για να δείξει την ευγνωμοσύνη του σε όσους αυτή την ώρα ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για την υγεία του

parapolitika.gr

Και ο Ράπανος στο Νοοκομείο με λυποθυμικό επεισόδιο

Η νεα κυβέρνηση δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς καθώς μετά την εισαγωγή του Αντώνη Σαμαρά στο νοσοκομείο με αποκόληση αμφιβηστροειδούς, ο νέος υπουργός οικονομικών Βασίλης Ράπανος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία για εξετάσεις.

Θα τριτώσει το "κακό"; Ενα............

ευχέλαιο ρε παιδιά εκεί στην κυβέρνηση. Πολύ βαριά σας έπεσε η εξουσία.

Φεύγουν οι Παπανδρέου από την Ελλάδα

Η τελευταία κόντρα του Γιώργου Παπανδρέου με τον Βενιζέλο, έγινε με αφορμή την μη υπουργοποίηση των Λοβέρδου-Χρυσοχοίδη.
Προφανώς αυτό ήταν η αφορμή για να ραγίσει το γυαλί της σχέσης του ΓΑΠ με το ΠΑΣΟΚ. Μόνο που όπως όλα δείχνουν οι Παπανδρέου ετοιμάζονται να αποχωρήσουν οριστικά από την Ελλάδα-τουλάχιστο ο Αντρίκος και ο Γιώργος.

Ο πρώτος ζήτησε ετήσια άδεια από το ..........

Πανεπιστήμιο όπου διδάσκει αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν την έλαβε γιατί είχε εξαντλήσει πρόσφατα μια αντίστοιχη. Όσο για τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό τις τελευταίες μέρες δηλώνει ότι βρήκε δουλειά στη Γαλλία και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα.

kourdistoportocali.com

Στο ΦΕΚ η τροποποιητική απόφαση Μαραβέγια που αφορά αγορές και κατασχέσεις τρακτέρ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η τροποποιητική απόφαση του υπηρεσιακού υπουργού, Ναπολέοντος Μαραβέγια, που αφορά την απογραφή αγροτικών μηχανημάτων. Η απόφαση αφορά στην περίπτωση που αγοράσει κάποιος ένα αγροτικό μηχάνημα από το εξωτερικό δεν θα μπορεί να το πωλήσει πριν την παρέλευση δύο ετών, καθώς και τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση βίαιης κατάσχεσης του μηχανήματος.

Ειδικότερα όπως αναφέρει στο άρθρο 1 ...........

«σε περιπτώσεις αναγκαστικής αφαίρεσης αγροτικών μηχανημάτων με βάση δικαστικό τίτλο, κατά τις οποίες δεν παραδίδονται μαζί με το μηχάνημα η άδεια και οι πινακίδες κυκλοφορίας, η περιφερειακή υπηρεσία απογραφής αγροτικών μηχανημάτων ζητά εγγράφως από τον προηγούμενο κάτοχο την άμεση παράδοσή τους στην υπηρεσία.
Στην περίπτωση μη παράδοσης της άδειας και των πινακίδων κυκλοφορίας, τα οποία θεωρούνται απαραίτητα στοιχεία για την διαγραφή μεταγραφή αγροτικού μηχανήματος, αυτά αντικαθίστανται από την έκθεση του δικαστικού επιμελητή και η διαδικασία διενεργείται από τον αναγκαστικώς κατασχέσας το αγροτικό μηχάνημα. Η περιφερειακή υπηρεσία απογραφής αγροτικών μηχανημάτων ενημερώνει το Μητρώο της καθώς και την αρμόδια υπηρεσία της τροχαίας, για τις δικές της ενέργειες».

Για την ταξινόμηση μηχανήματος που αγόρασε μόνος του κάποιος αγρότης προβλέπονται τα εξής:
«Για την έκδοση του Δελτίου Ταξινόμησης ενός μηχανήματος το οποίο εισάγεται από φυσικό ή νομικό πρόσωπο για δική του χρήση, απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα παραπάνω (1), (2), (3), (4), (7) και υπεύθυνη δήλωση του Άρθρου 8 του Ν. 1599/86 στην οποία δηλώνεται ότι εισάγει μόνος του το μηχάνημα για δική του χρήση, ότι δεν θα το πωλήσει πριν την παρέλευση 2 ετών από την απογραφή του (χορήγηση άδειας κυκλοφορίας) και αναλαμβάνει ο ίδιος την τεχνική υποστήριξη».

Τα δικαιολογητικά που αναφέρει η απόφαση για την έκδοση του Δελτίου Ταξινόμησης είναι:
1. Αίτηση
2. Τιμολόγιο αγοράς ή δήλωση κατασκευής εάν ο κατασκευαστής είναι ο ίδιος.
3. Πιστοποιητικό ταυτότητας (συμμόρφωσης) του κατασκευαστή για τους διαξονικούς γεωργικούς ή δασικούς ελκυστήρες εφόσον είναι καινούργιο όπως το προβλέπει η κοινοτική νομοθεσία.
4. Δήλωση πιστότητας (συμμόρφωσης) του κατασκευαστή ή του εντολοδόχου στην κοινότητα στην οποία βεβαιώνεται ότι το μηχάνημα (εκτός των διαξονικών γεωργικών ή δασικών ελκυστήρων) είναι σύμφωνο με τις οδηγίες 89/392/ΕΟΚ, 98/37/ΕΚ κλπ. της ΕΕ που αφορούν την ασφάλεια των μηχανών (CE).
5. Πιστοποιητικό ταυτότητας του εισαγωγέα – εμπόρου ή κατασκευαστή στο οποίο βεβαιώνεται ότι το μηχάνημα είναι σύμφωνο με την εκδοθείσα έγκριση τύπου της χώρας μας.
6. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 στην οποία δηλώνονται
α) Είμαι έμπορος – εισαγωγέας ή κατασκευαστής του αγροτικού μηχανήματος (κατηγορία, τύπο, αριθμό πλαισίου και κινητήρα)
β) έχω συνεργείο επισκευής και συντήρησης και παρέχω τεχνική υποστήριξη στην πόλη… οδό…..αριθμό..http://www.blogger.com/img/blank.gif
γ) έχω επάρκεια ανταλλακτικών για την επισκευή και συντήρηση του μηχανήματος.
δ) παρέχω εγγύηση καλής λειτουργίας ενός (1) έτους.
ε) παρέχω στον αγοραστή – αγρότη το βιβλίο οδηγιών χρήσης και συντήρησης του κατασκευαστή στην ελληνική γλώσσα.
στ) κάθε φωτοαντίγραφο που υποβάλλεται είναι ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου
7. Παράβολο (χρηματικό ποσό) όπως προβλέπεται από τον ν. 3147/Α΄/2003 (Φ.Ε.Κ. 135/Α΄/2003), υπ’ αριθμ. οικ.9582/Γ3Γ/1866/2007, κοινή υπουργική απόφαση (Φ.Ε.Κ. 328/Β΄/2007).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Αγροτύπος

Aνάκληση προϊόντων σοκολάτας της Carefour Μαρινόπουλος

Λόγω αλλεργιογόνου ουσίας

Την απόσυρση προϊόντων σοκολάτας λόγω ύπαρξης αλλεργιογόνου ουσίας -πρωτεΐνη γάλακτος (καζεΐνη)- η οποία δεν αναγραφόταν στη συσκευασία τους, ζήτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων ΕΦΕΤ .

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, πρόκειται για τα προϊόντα: ............

Α) Σοκολάτα μαύρη ανώτερης ποιότητας βιολογική, με την εμπορική ονομασία «Carrefour Chocolat Noir superieur», που παρασκευάζεται από την εταιρία EMB 6148A CMI, 2, avenue du Pacifique– Les Ulis– 91977 COURTABOEUF Cedex France. Το προϊόν διακινείται από την εταιρεία «Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ», σε συσκευασίες των 100 g, με L 2053 1 Α, γραμμοκώδικα (code bar): 3270190127765 και με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 08/ 2013.

Β) Σοκολάτα υγείας με άρωμα πορτοκάλι, με την εμπορική ονομασία «Edelbitter– Chocolate mit Orange», που παράγεται από την εταιρία HEILEMANN. Το προϊόν διακινείται από την εταιρεία «Τερκενλής ΑΕ», σε συσκευασίες των 100 g, με ημερομηνία λήξης: 16-08-12.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/ απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων από τις ανωτέρω εταιρείες και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά και παρουσιάζουν αλλεργική αντίδραση στην καζεϊνη γάλακτος να μην τα καταναλώσουν.

Σε νεα συχνότητα δύο μεσσηνιακά ραδιόφωνα

Σε νέα συχνότητα θα εκπέμπουν από την Δευτέρα δυο εξαιρετικά ραδιόφωνα του νομού μας το Κανάλι 20 107,5 και ο Διαύλος 95,2.

Οι νέες συχνότητες όπου θα μεταφερθούν από............

την δευτέρα θα είναι για το Κανάλι 20 στους 98,5 MHz και για τον δίαυλο στους 99,2 ΜHz.
Τόσο το κανάλι 20 με εκπληκτική Ελληνική μουσική γεμάτη επιτυχίες είναι ο σταθμός που συνδέεται με τον Sfera 102,2 και ο Δίαυλος στους 99,2 πάντα γνήσια λαϊκά.

Συντονιστείτε από Δευτέρα στις νέες συχνότητες.

Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Αγνάντι Μεσσηνίας

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά στην περιοχή Αγνάντι στη Μεσσηνία σε δασική έκταση. Το σημείο είναι δύσβατο. Στην περιοχή δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι και δεν υπάρχουν κατοικίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής ..........

για την κατάσβεση επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού 4 μικρά αεροσκάφη, τύπου πετζετέλ.

Στο νοσοκομείο ο Αντώνης Σαμαράς [ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ]

UPDATE

Στο Αττικό Νοσοκομείο με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς διακομίσθηκε σύμφωνα με ........

πληροφορίες την Παρασκευή το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

UPDATE 15:02

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ως εκ τούτου θα αναβληθεί η προγραμματισμένη, για τις 18:00, συνεδρίαση της Κοινοβουλευτική Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Από το πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποβλήθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον Διευθυντή της Β´ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Αττικού Δημοσίου Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.

Διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί από τον κ. Θεοδοσιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο».

Για οτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Ο Γιώργος Τράγκας μιλά στην Bild

Με κεντρική φωτογραφία του Γιώργου Τράγκα και αναφορά στην πολεμική του εναντίον της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, η γερμανική εφημερίδα Bild φιλοξενεί δηλώσεις του τόσο για τη Μέρκελ όσο και για τον αποψινό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Όσον αφορά την αναμέτρηση Γερμανία-Ελλάδα, ο ..........

Γιώργος Τράγκας αναφέρει στην Bild: «Η ελληνική ομάδα δεν έχει τίποτα εναντίον του γερμανικού λαού, αλλά πολλά εναντίον της πολιτικής της κυρίας Μέρκελ».

Επιπλέον, το δημοσίευμα σχολιάζει και τις τηλεοπτικές αναφορές του Γ. Τράγκα στο πρόσωπο της Γερμανίδας καγκελαρίου: «Η Μέρκελ ίσως δεν είναι ένας νέος Χίτλερ, αλλά είναι οι ίδιες μέθοδοι, η ίδια ψυχολογία. Η Μέρκελ θέλει να κυριαρχήσει στην Ευρώπη, όπως η ίδια επιθυμεί. Είναι ασέβεια. Πιστεύω ότι στην Ευρώπη σύντομα θα απαλλαγούμε από την κυρία Μέρκελ».

Real.gr

Τι σχέση έχει ο αριθμός 13 και η κυβέρνηση Σαμαρά...

Tυχαίο; Ο χρόνος θα δείξει. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο 13ος πρωθυπουργός. Οι «άγνωστοι» του υπουργικού συμβουλίου είναι και αυτοί 13.
Τα νέα πρόσωπα είναι κατά σειρά υπουργείων:

Τα 13 “άγνωστα” πρόσωπα...


1. Ο υφυπουργός Γιώργος Μαυραγάνης, 47χρονος Πατρινός, δικηγόρος στο επάγγελμα, έχει εργαστεί ως νομικός και φορολογικός σύμβουλος εταιριών και ήταν στον κύκλο των συμβούλων του κ. Σαμαρά. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1990 και έχει συμμετάσχει σε συμβουλευτικά έργα που αφορούν μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα.

2. Ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσος Βολουδάκης ήταν τομεάρχης Νέων Τεχνολογιών της Ν.Δ.. Είναι βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. και τοποθετείται σε έναν τομέα που γνωρίζει καλά. Ανθρωπος της εμπιστοσύνης του κ. Σαμαρά.

3. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου έχει διατελέσει πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και είχε τοποθετηθεί από τον κ. Σαμαρά στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Θεωρείται πρόσωπο υψηλού κύρους.

4. Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας ήταν επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου. Πρόκειται για τον αδελφό της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Ελένης Κούρκουλα. Εχει γεννηθεί το 1954 και διετέλεσε στο παρελθόν συνεργάτης στο γραφείο της κυρίας Βάσως Παπανδρέου, όταν ήταν επίτροπος. Από τον Ιούλιο του 2010 μέχρι και χθες εργαζόταν στην Κομισιόν ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Πολιτικής και Στρατηγικής Διεύρυνσης. Ο πατέρας Κούρκουλας ήταν ο νονός του
Γρηγόρη Βαλλιανάτου.

5. Ο υφυπουργός Αμυνας Παναγιώτης Καράμπελας, στρατηγός ε.α., τ. αρχηγός ΓΕΣ, ήταν επιλογή του Αντώνη Σαμαρά. Ο Παναγιώτης Καράμπελας υπήρξε υπασπιστής του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, όταν ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας. Ηταν ο πρώτος που, ως ταξίαρχος, το 2001, σχεδίασε την πρώτη αναδιοργάνωση του Ελληνικού Στρατού, με μικρότερο σχήμα, κλείσιμο άχρηστων στρατοπέδων κ.λπ.

6. Ο δεύτερος υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, ο ναύαρχος ε.α. Δημήτρης Ελευσινιώτης, επίτιμος αρχηγός ΓΕΝ, ανήλθε στην κορυφαία θέση του Κλάδου του και φυσικά γνωρίζει τα θέματα του Π.Ν. καλύτερα από τον καθένα. Ο κ. Ελευσινιώτης ήταν πρόταση του κ. Βενιζέλου.

7. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Θανάσης Σκορδάς είχε ρόλο και στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή ως γραμματέας Καταναλωτή και περιφερειάρχης Στερέας Ελλάδας. Ηταν από τα πρόσωπα που στήριξαν την εκλογή του κ. Σαμαρά για τη θέση του προέδρου της Ν.Δ. και μέχρι χθες ήταν στενός συνεργάτης του στη Συγγρού και γενικός διευθυντής της Ν.Δ.

8. Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής καθηγητής Ευάγγελος Λιβεριάτος ήταν πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Σπούδασε τοπογράφος μηχανικός στο ΕΜΠ, από όπου πήρε διδακτορικό το 1974. Μέχρι το 1979 και για σχεδόν μια δεκαετία ήταν μαθητής και συνεργάτης του καθηγητή Γεωργίου Βέη.

9. Ο υφυπουργός Περιβάλλοντός, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ασημάκης Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 και σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το 2004 μέχρι το 2005 κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας Προαστιακός Α.Ε. Εχει εμπειρία από τα ενεργειακά, καθώς έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος, αρχικά, και στη συνέχεια πρόεδρος της ΔΕΠΑ. Είναι από τους παλαιότερους και πιο έμπιστους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

10. Ο υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1965, ήταν πρόταση τόσο της ΔΗΜ.ΑΡ. όσο και του ΠΑΣΟΚ. Το διάστημα 1999-2003 δίδαξε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και από το 2003 εκλέχτηκε μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του οποίου είναι πρύτανης. Εχει συγκρουστεί με την Αννα Διαμαντοπούλου για τον νόμο πλαίσιο στα ΑΕΙ.

11. Η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη ήταν πρόταση της ΔΗΜ.ΑΡ. και εκλεκτή του Φώτη - Φανούρη Κουβέλη. Η κυρία Σκοπούλη κατάγεται από τα Ιωάννινα - ο αδελφός της είναι δημοτικός σύμβουλος της πόλης. Από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων άρχισε η σταδιοδρομία της. Διευθύνει τη Γ' Κλινική Παθολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας και το Εργαστήριο Ανοσολογίας της Ευρωκλινικής Αθηνών. Σύζυγός της είναι ο διακεκριμένος καθηγητής Ιατρικής Χαράλαμπος Μουτσόπουλος.

12. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης είναι καθηγητής Γενετικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τα επιστημονικά και ερευνητικά του ενδιαφέροντα καλύπτουν όλους σχεδόν τους κλάδους της Γενετικής. Πρόκειται για επιλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Στο παρελθόν ο Αθανάσιος Τσαυτάρης διετέλεσε γενικός γραμματέας Ερευνας και Τεχνολογίας, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΦΕΤ.

13. Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος αποτελεί επιλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου, του οποίου είναι προσωπικός φίλος. Εχει γεννηθεί το 1950 στην Αθήνα και κατάγεται από εφοπλιστική οικογένεια της Σίφνου. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων συμμετείχε στις εκδηλώσεις κατά του καθεστώτος της 21ης Απριλίου. Είναι πρόεδρος της Βερνίκος Κόττερα Α.Ε. και μετέχει στη διοίκηση του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, ενώ μέχρι χθες ήταν πρόεδρος του Ελληνικού Γραφείου της Greenpeace. To 1980 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων. Πάντως το 2009 η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τού είχε επιβάλει πρόστιμο 200.000 ευρώ για διαδόσεις ψευδών ανακοινώσεων, για το οποίο ο κ. Βερνίκος έχει ασκήσει ένδικα μέσα.

Νίκος Ελευθερόγλου
εφημερίδα Δημοκρατία

Από το eglimatikotita.gr

Η συμφωνία των τριών

Σε κοινό κυβερνητικό πρόγραμμα κατέληξαν τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, ύστερα από διαπραγματεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην επιτροπή όπου συζητήθηκαν τα σημεία προγραμματικής σύγκλισης.

Το κείμενο το οποίο αποκλειστικά παρουσιάζει ...........

σήμερα το «Εθνος» έχει παραδοθεί από τα μέλη της επιτροπής στους πολιτικούς αρχηγούς, οι οποίοι επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες μέχρι αύριο, οπότε θα δοθεί το κείμενο στη δημοσιότητα.

Το τελικό κείμενο θα αποτελέσει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και τη βάση διαπραγμάτευσης μεταξύ της Ελλάδας και της ΕΕ την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο όπως το δημοσιεύει η εφημερίδα "Έθνος" ΕΔΩ

Η κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης που απαρτίζεται από τα τρία κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ), όπως επισημαίνεται στο προοίμιο του κειμένου, θα έχει χρονικό ορίζοντα τετραετίας με πλήρεις αρμοδιότητες σύμφωνα με το Σύνταγμα.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να ανοίξει τον δρόμο της ανάπτυξης για τη χώρα και να αναθεωρήσει το Μνημόνιο, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Τα τρία κόμματα συμφωνούν ότι δεν αμφισβητούνται οι στόχοι του μηδενισμού του δημοσιονομικού ελλείμματος, του ελέγχου του χρέους αλλά και των διαρθρωτικών αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα.

Οι Αρχές
Στρατηγικός στόχος της νέας κυβέρνησης είναι η οριστική έξοδος της χώρας από την κρίση και η απεμπλοκή από τις δανειακές συμβάσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στη λειτουργία της κυβέρνησης που θα έχει επιτελικό χαρακτήρα, θα λειτουργεί ενιαία, μακριά από κομματικά φέουδα και θα στηρίζεται στη διαφάνεια, στις προγραμματικές συμφωνίες των κομμάτων που τη στηρίζουν.

Οσον αφορά τις επιμέρους διαφωνίες, τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού διακηρύσσουν ότι θα υπάρχει ευελιξία στη λήψη αποφάσεων, προκειμένου να μην αναστέλλεται το έργο της κυβέρνησης, αλλά και η συναίνεση που απαιτείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να έχουν τη σύμφωνη γνώμη και των τριών αρχηγών, ενώ θα υπάρχει επιτροπή παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου.

Το προοίμιο της προγραμματικής συμφωνίας προετοιμάζει και για την αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας της Βουλής, προκειμένου το ελληνικό Κοινοβούλιο να προσαρμοστεί στους ρυθμούς παραγωγής νομοθετικού έργου, αναβαθμίζοντας παράλληλα τον ρόλο του στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Το πρόγραμμα της κυβέρνησης συνεργασίας περιλαμβάνει σειρά μέτρων για την ελάφρυνση των βαρών στους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, επαναφέρει τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας από τον Σεπτέμβριο, ενισχύει τα μέτρα κοινωνικής προστασίας, παγώνει τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ενώ παράλληλα περιγράφει με σαφήνεια πως δεν θα γίνουν απολύσεις από το Δημόσιο.

Φορολογικό
Θέτει τις βάσεις για ένα νέο φορολογικό σύστημα με θέσπιση περιουσιολογίου και καθολικότητα του «πόθεν έσχες» καθώς και διεύρυνση της φορολογικής βάσης. Στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων, συμφωνήθηκε να διατηρήσει το κράτος την κυριότητα στα δίκτυα, ενώ περιγράφει τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα με ΣΔΙΤ επενδύοντας σε υποδομές και θέσεις εργασίας.

Σημαντικό κεφάλαιο των κυβερνητικών δεσμεύσεων αποτελεί η εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, όπου αναγγέλλεται η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, ο έλεγχος από το 1974 του πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων και η δήμευση της περιουσίας όσων αποδειχτεί ότι έχουν πλουτίσει παρανόμως.

ΤO ΕΘΝΟΣ

Η προγραμματική συμφωνία

Χρειάστηκαν πολλές ώρες διαβουλεύσεων μεταξύ των κ.κ Λαζαρίζη – Σκανδαλίδη και Χατζησωκράτη για να καταλήξουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων στο κείμενο της προγραμματικής σύγκλησης.

«Η απαραίτητη προγραμματική συναίνεση ήδη έχει επιτευχθεί σε πάρα πολλά σημαντικά σημεία. Θα δοθεί πολύ σύντομα στη δημοσιότητα και θεωρώ ότι είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα. Άλλωστε αυτή ήταν και η εντολή του ελληνικού λαού στις πρόσφατες εκλογές. Ε λοιπόν, στην εντολή αυτή τα κόμματα που συνεργάστηκαν ανταποκρίθηκαν πλήρως. Έδειξαν την ευθύνη τους απέναντι στο λαό, αλλά και απέναντι στις δύσκολες ώρες» είπε ο Πρωθυπουργός στην εισήγηση του στο υπουργικό συμβούλιο

Οι τρεις αρχηγοί φαίνονται αποφασισμένοι να μην δεχθούν άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις - όπως είχαν υποσχεθεί και προεκλογικά - θα ζητήσουν την κατάργηση της μετενέργειας και θα επαναφέρουν από τον Σεπτέμβριο τις συλλογικές συμβάσεις. Άμεσα όπως είχε δεσμευτεί ο Αντώνης Σαμαράς θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα είδη εστίασης.

Η συμφωνία για οικονομικά και εργασιακά

• Όχι απολύσεις στο δημόσιο

• Όχι περικοπές μισθών, συντάξεων

• Ρύθμιση για δανειολήπτες – υπερχρεωμένα νοικοκυριά

• Κατάργηση μετενέργειας

• Επιστροφή συλλογικών συμβάσεων από Σεπτέμβριο

• Μείωση ΦΠΑ στην εστίαση

• Φορολόγηση επιχειρήσεων στα σημερινά επίπεδα

Το μεγαλύτερο «αγκάθι» ήταν το θέμα της παράνομης μετανάστευσης καθώς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ διαφώνησαν με την κατάργηση του νόμου Ραγκούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κείμενο μπήκε η φράση «άμεση επαναπροώθηση» των παράνομων μεταναστών ενώ όσον αφορά τον νόμο Ραγκούση η ΝΔ θα ζητήσει την κατάργηση του και θα αποφασίσουν στην βουλή για το τι θα πράξουν τα άλλα δύο κόμματα.

«Θα υπάρχει ευελιξία ώστε επιμέρους διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν να μην αναστέλλουν ούτε το έργο της ούτε τη συναίνεση που είναι απαραίτητη για τη συνέχιση του έργου της» αναφέρουν τα γενικά συμπεράσματα που δόθηκαν χθες στην δημοσιότητα. Το ίδιο θα συμβεί και στο θέμα της απλής αναλογικής το οποίο δεν περιλαμβάνεται στο κείμενο αλλά θα το θέσει στο άμεσο μέλλον η ΔΗΜΑΡ.

Ιδιαίτερη αναφορά στο κείμενο της προγραμματικής συμφωνίας γίνεται και για του νόμου περί ευθύνης υπουργών και το πόθεν έσχες.

«Η νέα κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης δεν θα αποτελείται από «φέουδα» κομματικών επιρροών, θα λειτουργεί ενιαία, θα στηρίζεται στη διαφάνεια, στις προγραμματικές συμφωνίες των κομμάτων που την στηρίζουν και στη στελέχωση όλου του διοικητικού μηχανισμού με αξιοκρατικά κριτήρια» αναφέρουν χαρακτηριστικά τα γενικά συμπεράσματα των εκπροσώπων των τριών κομμάτων

Αυστηροποιούνται οι ποινές για πολιτικούς – Μειώνονται τα βουλευτικά προνόμια

• Μείωση 20% επιχορήγησης κομμάτων

• Κατάργηση βουλευτικής σύνταξης για νεοεισερχόμενους

• Πλαφόν στις συντάξεις παλαιότερων βουλευτών

• Δήμευση περιουσιών πολιτικών

• Αναδρομικός έλεγχος πόθεν έσχες

Επίσης αλλαγές θα υπάρξουν και στον κανονισμό λειτουργίας της βουλής προκειμένου να προσαρμοστεί η άσκηση νομοθετικού έργου και ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος στις νέες συνθήκες των κυβερνήσεων συνεργασίας.

ΣΧΟΛΙΟ
Με την υπόθεση της εξεταστικής για το πως φτάσαμε στο μνημόνιο, γιατι δεν το βλέπουμε στο πλαίσιο;
Τι συμβαίνει με την υπόθεση αυτή; Θα γινει εξεταστική; Θα πληρώσουν οι εγκληματίες Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για το ότι μας έβαλαν την θηλιά στον λαιμό ή κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει Αντώνη Σαμαρά;

Τι θα γίνει με τον προδοτικό λαθρονόμο Ραγκούση; Αρχισαν τα όργανα;

Είπε "Να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας".... (ΕΔΩ)
Είπε "Θα καταργήσουμε τον Νόμο Ραγκούση". (ΕΔΩ)

Το εννοούσε ή μας δούλευε ο Σαμαράς;
Και εντάξει εμείς δεν τσιμπήσαμε και δεν τον ψηφίσαμε και για πολλούς άλλους λόγους φυσικά.
Κάποιοι όμως συμπατριώτες μας τον πίστεψαν....

Τώρα φαίνεται ότι στην ανίερη ..........

συμφωνία διάσωσης (και καλά) της χώρας περιλαμβάνεται και η ΜΗ κατάργηση του προδοτικού και καταστροφικού λαθρονόμου Ραγκούση που δίνει την ελληνική ιθαγένεια (!!!) στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες.... (ΕΔΩ)

Είναι πλέον περιττό να αναλύσουμε τον ίδιο τον νόμο αφού έχει αναλυθεί και σχολιαστεί πάρα πολύ στο διαδίκτυο....

Το θέμα είναι, αν όντως έχουμε την πρώτη ένδειξη προδοτικής υπαναχώρησης του Αντώνη Σαμαρά, η οποία απομένει να γίνει απόδειξη από τα επίσημα χείλη του ίδιου, για την ΜΗ κατάργηση του "νόμου Ραγκούση", κάτω από την πίεση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ.

Αν η διαφαινόμενη υποχώρηση είναι αληθινή τότε αρχίζουν τα όργανα και για τα υπόλοιπα εθνικά μας θέματα....

Ελπίζω να κάνω λάθος.

Μήπως τελικά είχε δίκιο ο Π. Καμμένος να έλεγε πως ο Σαμαράς είχε μεγάλη μανία να γίνει πρωθυπουργός και δεν κοιτούσε τίποτα άλλο;

Τι ξεπούλησες κ. Σαμαρά για να γίνεις πρωθυπουργός με τις ευλογίες ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ ΑΡ;

Εύχομαι για το καλό της πατρίδας μας να είναι λάθος ολόκληρη η εκτίμησή μου....

Σύντομα θα τα δούμε μπροστά μας....

ΘΑΝΟΣ

Εξητήριο αναμένεται σήμερα για τον πρωην Δήμαρχο Φιλιατρών Γιάννη Γκότση.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Κυπαρισσίας αναμένεται να πάρει σήμερα ο πρώην Δήμαρχος Φιλιατρών κ. Γιάννης Γκότσης που χθες τα ξημερώματα έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από δυο άγνωστους αλλοδαπούς (εικάζεται Αλβανικής καταγωγής) που εισέβαλαν χθες τα ξημερώματα στο σπίτι του στα Φιλιατρά προκειμένου να τον ληστέψουν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Φιλιατρά News ο ..........

πρώην Δήμαρχος Φιλιατρών κ. Γκότσης είναι πολύ καλά στην υγεία του και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν τίποτα οπότε σήμερα αναμένεται μέχρι το μεσημέρι η έξοδος του από το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά στον κ. Γκότση και να ξεχάσει γρήγορα την περιπέτεια που έζησε.

Οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2012

Ανακοινώνονται την άλλη δευτέρα μετά τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ..........

ΕΠΑΛ-Β΄ θα μπορούν, μετά τις 13:00 μ.μ. της Δευτέρας, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ, ΕΠΑΛ-Β΄ και ΕΠΑΛ-Α΄ πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5-7-2012 μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που δημιούργησαν φέτος στο Λύκειο τους και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.

Εκδηλώσεις ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Με πλήθος εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα θα υποδεχτεί και φέτος το ΚΕΘΕΑ την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου). Με κεντρικό μήνυμα «Στην κρίση είμαστε όλοι μαζί. Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη» η φετινή εκστρατεία επικεντρώνεται στην ανάγκη για υποστήριξη των ευάλωτων ομάδων και όλων εκείνων που την περίοδο της κρίσης είναι πιο αδύναμοι, εγκλωβισμένοι στον κόσμο των εξαρτήσεων, που βρίσκονται στη φυλακή, στο δρόμο, στο περιθώριο.

Φέτος το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ έχει σαν στόχο την συνεργασία και αλληλεπίδραση με άλλους Συλλόγους και ομάδες της πόλης. Έτσι οργανώνει στην Καλαμάτα και το Ναύπλιο και συμμετέχει στη Σπάρτη σε μια σειρά δράσεων και με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την συμμετοχή όλων μας σε κοινές δράσεις.
Ειδικότερα στην πόλη της Καλαμάτας το κεντρικό ............

σημείο των εκδηλώσεων θα είναι το πάρκο σιδηροδρόμων και σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, το Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, τους Ποδηλάτες Καλαμάτας, το Κέντρο Νέων Καλαμάτας, το Μουσικό Σχολείο, το Σύλλογο Τριτέκνων, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, το Καλλιτεχνικό Στέκι, την Πειραματική Σκηνή, το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας, το Κοινωνικό Ιατρείο και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών θα πραγματοποιηθούν περιβαλλοντικές παρεμβάσεις, αθλητικοί αγώνες, ποδηλατοδρομία, μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Σας καλούμε όλους μικρούς και μεγάλους να πάρετε μέρος στην ποδηλατοδρομία για να δώσουμε το δικό μας αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά.
Η συμμετοχή όλων θα είναι εθελοντική και θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την γραμματεία του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο τηλ 27210-89482.
Ακολουθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
(26ης Ιουνίου 2012)


Πέμπτη 21 Ιουνίου & Παρασκευή 22 Ιουνίου : ΝΑΥΠΛΙΟ
10:00-14:00 και 15:00- 22:00 : ενημερωτικό περίπτερο και παρέμβαση στον δρόμο στην πλατεία Καποδίστρια με παράλληλη λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού

Παρασκευή 22 Ιουνίου : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
19:00, σκάκι πάρκο ΟΣΕ
Δρώμενο Ζωγραφικής & Μουσικής για παιδιά
Παράλληλη έκθεση των μαθητών του τμήματος φωτογραφίας και ζωγραφικής του Καλλιτεχνικού Στεκιού (22-26 Ιουνίου)

Δευτέρα 25 Ιουνίου : ΚΑΛΑΜΑΤΑ
19:30 γήπεδο Σπερχογείας
Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας του δικηγορικού συλλόγου Καλαμάτας και των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ.

Δευτέρα 25 Ιουνίου : ΣΠΑΡΤΗ
19:30 Σπάρτη
Ποδηλατοδρομία & Ενημερωτικό περίπτερο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης και Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λακωνίας

Τρίτη 26 Ιουνίου : ΚΑΛΑΜΑΤΑ

• 10:30 σκάκι, Πάρκο ΟΣΕ
Καθαρισμός του πάρκου ΟΣΕ

• 19:45 Ποδηλατοδρομία
Σημείο εκκίνησης : Αριστομένους και Μακεδονίας
(άνω σημείο του Πάρκου ΟΣΕ)

• 19:30 – 23:00 Κεντρική Εκδήλωση
Πάρκο ΟΣΕ, χώρος πατινάζ
19:30 Δρώμενο από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας
21:30 Συναυλία με τους
Ομάδα κρουστών Κέντρου Νέων Καλαμάτας
Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας
Μουσικό σχήμα (Παναγιώτης Καραγιώργης, Δαμιανός Κώστας)
Μουσικό σχήμα της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΝΤ

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 22ας Ιουνίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.