Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός στο Μπάσκετ

Νίκησε τον παναθηναϊκό μετά από 15(!!!!!!) χρόνια, στο 5ο παιχνίδι των play Off με σκορ 82-76.
Μετά από 15 χρόνια.........!!!!!


Ενισχύστε το σήμα του WiFi με ένα κουτάκι μπύρας!

Δείτε πως μπορείτε να ενισχύσετε το σήματου WiFi με ένα απλό κουτάκι μπύρας...

Με την συγκεκριμένη μέθοδο ενισχύετε το σήμα του WiFi προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε.

Δείτε πως μπορείτε να το πετύχετε.newscode

Ευθυγράμμιση Γης - Αφροδίτης - Ηλιου μετά από 105 χρόνια

Το σπάνιο αυτό φαινόμενο πραγματοποιείται στις 5 και 6 Ιουνίου και οι αστρονόμοι θα έχουν την ευκαιρία να το παρατηρήσουν.

Οι σπάνιες ευθυγραμμίσεις ανάμεσα στη Γη, την Αφροδίτη και τον Ήλιο επέτρεψαν στους αστρονόμους του 17ου και 18ου αιώνα να υπολογίσουν για πρώτη φορά με ακρίβεια την απόστασή μας από τον Ήλιο.
Τώρα, αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο ........

προετοιμάζονται για την επόμενη διάβαση της Αφροδίτης, το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου, ένα φαινόμενο που δεν θα επαναληφθεί για τα επόμενα 105 χρόνια.

Το απόγευμα της 5ης Ιουνίου, η Αφροδίτη θα αρχίσει να περνά ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο, οπότε θα γίνει ορατή ως σκοτεινή κηλίδα που κινείται σε ένα ταξίδι 6,5 ωρών πάνω στον διάπυρο ηλιακό δίσκο.

«Εδώ και αιώνες, η διάβαση της Αφροδίτης θεωρείται μια από τις σημαντικότερες στιγμές για τους αστρονόμους» σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Κλοντ Καταλά, επικεφαλής του Παρατηρητηρίου του Παρισιού.

Το απόγευμα της 5ης Ιουνίου, η πρώτη φάση της διάβασης θα γίνει ορατή στη Βόρειο Αμερική, την Κεντρική Αμερική και το βορειότερο τμήμα της Νοτίου Αμερικής.
Η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή και η Νότια Ασία θα μπορέσουν να δουν μόνο την τελική φάση του φαινομένου λίγο πριν από το ηλιοβασίλεμα της 6ης Ιουνίου.

Οι μόνες περιοχές από τις οποίες η διάβαση θα είναι ορατή σε όλη τη διάρκειά του θα είναι η ανατολική Ασία και ο Δυτικός Ειρηνικός.

Μόνο έξι διαβάσεις της Αφροδίτης έχουν καταγραφεί από τότε που ο Γερμανός μαθηματικός προέβλεψε θεωρητικά το φαινόμενο τον 17ο αιώνα.

Οι επιστήμονες, σύντομα κατάλαβαν ότι θα μπορούσαν θεωρητικά να υπολογίσουν τριγωνομετρικά την απόσταση Γης-Ήλιου, τη λεγόμενη Αστρονομική Μονάδα (AU), αν χρονομετρούσαν την ίδια διάβαση της Αφροδίτης από διαφορετικές περιοχές του κόσμου.

Για το λόγο αυτό, η Βρετανία και η Γαλλία, οι τότε υπερδυνάμεις του πλανήτη, έστειλαν αποστολές σε μακρινά μέρη για να καταγράψουν τις διαβάσεις του 1761 και του 1769.

Η βρετανική αποστολή του 1761 αναχώρησε από το Πλύμουθ, δέχθηκε όμως επίθεση από γαλλικά πλοία και τα μέλη της εξέφρασαν την επιθυμία να γυρίσουν πίσω. Έλαβαν όμως την προειδοποίηση της βρετανικής Βασιλικής Εταιρείας ότι η πρόωρη επιστροφή τους θα ήταν «σκάνδαλο» που θα οδηγούσε στο διασυρμό τους.

Εξίσου δραματική, αλλά με πιο θετική εξέλιξη, ήταν η βρετανική αποστολή του 1769, όταν ο μεγάλος εξερευνητής Τζέιμς Κουκ εστάλη στην Ταϊτή για να καταγράψει το σπάνιο φαινόμενο.

Όταν ολοκλήρωσε αυτό το έργο, ο Κουκ άνοιξε την επιστολή με τις οδηγίες για την πραγματική -και μυστική- αποστολή του: να ανακαλύψει και να χαρτογραφήσει τη μυστηριώδη «νότια ήπειρο», που αποδείχθηκε τελικά ότι ήταν η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Ακόμα και σήμερα, όμως, η διάβαση της Αφροδίτης παραμένει χρήσιμη για την αστρονομία: ερευνητές σε όλο τον κόσμο θα την παρακολουθήσουν με προσοχή προκειμένου να τελειοποιήσουν τις μεθόδους τους για την ανακάλυψη πλανητών έξω από το Ηλιακό Σύστημα.

Η επόμενη διάβαση αναμένεται το Δεκέμβριο του 2117!Νέα απόγραφή Συνταξιούχων του ΙΚΑ ΕΤΑΜ

Από 2 Ιουλίου ώς 28 Σεπτεμβρίου

Τη διενέργεια νέας απογραφής των συνταξιούχων του ΙΚΑ από τις 2 Ιουλίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Όπως ανακοινώθηκε, οι συνταξιούχοι πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στο πιστωτικό ίδρυμα (τράπεζα, ΕΛΤΑ), από το οποίο εισπράττουν τη μηνιαία σύνταξή τους, προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά: ..........


α. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο σε ισχύ (για αλλοδαπούς).
β. Ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων β' τριμήνου 2012.

Eπισημαίνεται ότι η καταγραφή θα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ξεχωριστά για κάθε παροχή, που χορηγεί το Ίδρυμα (κύρια, επικουρική σύνταξη ή εξωιδρυματικό επίδομα).

Όπως αναφέρει το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ιδιαίτερη προσοχή εφιστάται στις περιπτώσεις όπου στο ενημερωτικό σημείωμα δεν αναφέρεται ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και τον οποίο πρέπει να προσκομίσουν στο πιστωτικό ίδρυμα ή να φροντίσουν για την έκδοσή του, πριν από την προσέλευσή τους για την απογραφή τους, όπου και θα πρέπει να συνυποβάλουν.

Όσον αφορά στις κατηγορίες συνταξιούχων, που εξαιρούνται από τη διαδικασία προσέλευσης στα πιστωτικά ιδρύματα, (συνταξιούχοι, που κατοικούν στο εξωτερικό και πληρώνονται, μέσω πληρεξουσίου, ανήλικα τέκνα, που δεν διαθέτουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και είναι κάτω των 14 ετών, συνταξιούχοι που τελούν σε κατάσταση ανικανότητας για δικαιοπραξία, λόγω ψυχικής ή διανοητικής διαταραχής) θα πρέπει ο νόμιμος πληρεξούσιος ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, με πρόσφατη εξουσιοδότηση-θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, να μεταβεί με τα ίδια δικαιολογητικά στα υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (τμήματα πληρωμών) του τόπου κατοικίας του συνταξιούχου.

Σημειώνεται ότι το μέτρο της απογραφής των συνταξιούχων στοχεύει στην αντιμετώπιση της παράνομης είσπραξης σύνταξης από μη δικαιούχους.

in.gr

Ο Πάνος Καμμένος στο MEGA 2/6/2012
Περιοδείες πολιτικών της Δημοκρατικής Αριστεράς

Στο Κοπανάκι και την Κυπαρισσία θα βρίσκεται ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΗΜΑΡ
Μπάμπης Πατσούρης την Κυριακή και την Δευτέρα.

Στα χωριά της Μάνης θα περιοδεύσει ...........

κλιμάκιο της ΔΗΜΑΡ με επικεφαλής τους υποψήφιους
βουλευτές Μπάμπη Βακαλόπουλο και Τάκη Χαλβατσιώτη την Κυριακή το απόγευμα και την
Δευτέρα το πρωί.

Την Δευτέρα το απόγευμα σε Χατζή και Βλαχόπουλο

Στον εισαγγελέα η Lidl για αισχροκέρδεια

Ο εποπτεύων του Οικονομικού Εγκλήματος, αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής με παραγγελία του ζητεί να διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της αισχροκέρδειας από τους νόμιμους υπευθύνους της εν λόγω εταιρείας.

Η παραγγελία του κ. Παντελή απευθύνεται στην..............

Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αλλά ζητείται και η συνδρομή της οικονομικής αστυνομίας.

Αφορμή για την παρέμβαση της δικαιοσύνης αποτέλεσαν οι διαπιστώσεις του Αναπληρωτή υφυπουργού Ανάπτυξης Σωκράτη Ξυνίδη ο οποίος με αναφορά του προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου «κατήγγειλε» συγκεκριμένα προϊόντα της αλυσίδας Lidl ότι πωλούνται ακριβότερα στην Ελλάδα απ΄ότι ότι σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αναφορά του κ. Ξυνίδη, 51 από 70 προϊόντα που διακινούνται αποκλειστικά από τη Lidl στη χώρα μας πωλούνται σε υψηλότερες τιμές από εκείνες που διατίθενται τα ίδια σε Γερμάνια, Γαλλία, Ιταλία και Βουλγαρία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Παντελής με ανάλογη παραγγελία, είχε διατάξει έρευνα για φαινόμενα αισχροκέρδειας σε βάρος καταναλωτών από άλλα τέσσερα γνωστά σουπερ μάρκετ σχετικά με την πώληση συσκευασμένου ρυζιού σε τιμές έως και 47% ακριβότερα.

Newsbomb

Κασιδιάρης σε Καψή: «ΟΡΘΩΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ»
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Μ. ΝΤΡΑΓΚΙ

Η επιστολή Σαμαρά προς τον Μάριο Ντράγκι, τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δεν αφήνει πολλά περιθώρια ερμηνειών.

Πότε έλεγε ψέματα ο κ. Σαμαράς; Στον ελληνικό λαό όταν προχθές ανακοίνωνε τα 18 μέτρα ή στον κ. Ντράγκι, όταν του έστελνε στις 15 Φεβρουαρίου 2012, την επιστολή που παραθέτουμε αυτούσια, με φαρδιά - πλατιά την δεσμευτική υπογραφή του; Διοτι μνημόνιο και παροχές είναι αντίθετα.

Δείτε σε πιστή μετάφραση τι έγραφε με ............

προσωπική του επιστολή του.

Αυτός λοιπόν, που μόλις προχθές, χθες υποσχόταν στον Ελληνικό λαό επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και άλλα πολλά αντιμνημονιακά, είναι ο ίδιος που υπέγραψε το μνημόνιο, ο ίδιος που απέστειλε επιστολή υποταγής στη κυρία Μέρκελ, ο ίδιος που έδωσε γη και ύδωρ στον Μάριο Ντράγκι και έγγραφη υπόσχεση ΠΙΣΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

κ. Μάριο Ντράγκι
Πρόεδρο ΕΚΤ

Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2012


Αγαπητέ Πρόεδρε Ντράγκι,

Όπως ήδη έχω αναφέρει στην επιστολή μου της 23ης Νοεμβρίου 2011, το
Κόμμα μου, η Νέα Δημοκρατία, έχει δεσμευτεί για την επιτυχία των στόχων του
Προγράμματος Σταθεροποίησης, των βασικών πολιτικών του καθώς και της
εφαρμογής τους. Το ίδιο ισχύει και για το Μνημόνιο/Οικονομική και
Χρηματοπιστωτική Συμφωνία (MoU/MEFP) που ψηφίστηκε από το Ελληνικό
Κοινοβούλιο την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα μου εκφράζει τη δέσμευσή του:

* Να προωθήσει την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη. Να υποστηρίξει
ριζικές διαρθρωτικές αλλαγές στις αγορές εργασίας, προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και το φιλόδοξο σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που περιέχει το πρόγραμμα. Οι
προσαρμογές που συμφωνήθηκαν στην αγορά εργασίας, ελπίζουμε να δώσουν μια
ισχυρή άμεση ώθηση, ώστε να προωθήσουν την απασχόληση και την οικονομική
δραστηριότητα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για μιαν Οικονομία που βρίσκεται ήδη για
πολλά χρόνια σε ύφεση και που η ανεργία της έχει ήδη ξεπεράσει το 20%.

* Να αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών και τη δημοσιονομική
βιωσιμότητα, προστατεύοντας όμως τα πιο ευάλωτα τμήματα του πληθυσμού.
Υποστηρίζουμε την άμεση εφαρμογή περικοπών διαρθρωτικού χαρακτήρα και τις
συνεχείς προσπάθειες να ελεγχθεί η δαπάνη και να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις
πληρωμών του δημοσίου [προς Έλληνες ιδιώτες και επιχειρήσεις], που φτάνουν ήδη το 3% του ΑΕΠ. Πράγματι, τολμηρές φορολογικές μεταρρυθμίσεις θα έπρεπε να φέρουν πιο δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών και να ανακόψουν τη
φοροδιαφυγή.

* Να διασφαλιστεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Υποστηρίζουμε την
εφαρμογή του Προγράμματος για μια ολοκληρωμένη στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος στον τραπεζικό τομέα, με ισχυρή αποφασιστικότητα και έλεγχο του χρηματοπιστωτικού πλαισίου, καθώς και τα σχέδια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία έχει στόχο να προωθήσει το δημόσιο συμφέρον και να σεβαστεί την επιχειρηματική αυτονομία των τραπεζών.


* Εκφράζουμε, προφανώς, τη δέσμευσή μας για ταχύτατη εφαρμογή της
χρηματοπιστωτικής στρατηγικής που περιλαμβάνει τη Συμμετοχή του Επίσημου
τομέα και το Ιδιωτικού τομέα (PSI), μαζί με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Αυτό θα βοηθήσει την Ελλάδα να επιτύχει τους απώτερους στόχους της δημοσιονομικής
βιωσιμότητας και να προσφέρει τα απαραίτητα χρηματοδοτικά μέσα για να στηρίξειτην προσαρμογή της χώρας μας και τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειές της.

Αν η Νέα Δημοκρατία κερδίσει τις επόμενες εκλογές στην Ελλάδα, θα
παραμείνει προσηλωμένη στους στόχους και τις βασικές πολιτικές του
Προγράμματος, όπως περιγράφονται στο Μνημόνιο και τη Χρηματοπιστωτική Συμφωνία.

Όπως ανέφερα και στην προηγούμενη επιστολή μου, εξακολουθούμε να
δίνουμε «μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί άμεση Ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί».

Πράγματι, δίνοντας προτεραιότητα στην Ανάκαμψη, μαζί με τους άλλους
αντικειμενικούς στόχους, θα καταστήσουμε το Πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό και την προσπάθεια προσαρμογής πιο επιτυχή.

Έτσι λοιπόν, όπως υπογραμμίζω και στην προηγούμενη επιστολή μου, μπορεί
να απαιτηθούν τροποποιήσεις που θα εγγυηθούν την πλήρη εφαρμογή του
Προγράμματος. Και επαναλαμβάνουμε την πρόθεσή μας να φέρουμε αυτά τα
ζητήματα για συζήτηση, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Προγράμματος, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η επίτευξη των στόχων του.

Με εκτίμηση
Αντώνης Σαμαράς
Πρόεδρος Νέας Δημοκρατίας

Ολόκληρη η Επιστολή με την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά.

Μετατροπή από βινυλιο και κασέτα σε ψηφιακή μορφή.

Του Συνεργάτη μας Γιάννη Πετσέλη

Πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να μετατρέψετε τα βινυλια και τις κασέτες σας σε Mp3; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

Πολλοί από εσάς έχετε μια συλλογή από βινυλια είτε επειδή είχατε το πάθος και το μικρόβιο από μικροί και τρέχατε στα διάφορα δισκοπωλεία για να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας είτε επειδή τη βρήκατε έτοιμη από τους προγενεστέρους.

Το βινυλιο και η κασέτα έγιναν μέσα σε ..........

2 δεκαετίες με πολύ γοργό ρυθμό, σχεδόν βίαια, παρελθόν. Τα σημερινά παιδιά δεν γνωρίζουν καν τις λέξεις βινυλιο, βελόνα και πλατο, ενώ στα μάτια τους η όψη ενός πικαπ φαντάζει σαν κάτι απαρχαιωμένο.
Η μουσική πέρασε μέσα σε 60 χρόνια από το βινυλιο στην κασέτα, από την κασέτα στο CD, έγινε «φορητή» και τελικά συμπιέστηκε όσο δεν φανταζόμασταν ποτέ και έγινε Mp3.

Το βινυλιο δημιούργησε μια ολόκληρη κουλτούρα γύρω από τη μουσική, ο ήχος της βελόνας πάνω στο γρατζουνισμένο δίσκο έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να χορέψουν σε ξέφρενους ρυθμούς και έτσι ο ελάχιστος φόρος τιμής που μπορούμε να τους αποδώσουμε είναι να μετατρέψουμε τουλάχιστον με αξιοπρέπεια τους δίσκους μας σε Mp3. Στη συνέχεια θα σας υποδείξουμε τρεις τρόπους μετατροπής, με την χρήση του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή και τη βοήθεια λογισμικού, με πικαπ, που μετατρέπει το βινυλιο μέσω σύνδεσης USB αυτόματα σε Mp3 και με τη χρήση συσκευών, που δουλεύουν αυτόνομα χωρίς υπολογιστή.

Με τη χρήση λογισμικού για ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να συνδέσετε το πικαπ σας στον υπολογιστή πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει απευθείας. Ο ήχος του πικαπ έχει δυο ιδιαιτερότητες, είναι αναλογικός και δεν είναι ενισχυμένος. Έτσι υπάρχουν δυο τύποι συνδεσμολογίας, είτε να χρησιμοποιήσετε ένα μεικτη με είσοδο phono και μετά να συνδεθείτε με την είσοδο εγγραφής της κάρτας ήχου με δυνατότητα ενίσχυσης του σήματος από το πικαπ. Στη συνέχεια θα περάσετε από τρία στάδια ωσότου φτάσετε στο Mp3. στο πρώτο θα ηχογραφήσετε το track από το βινυλιο σας και θα το υποθηκεύσετε ασυμπίεστο σε wav. Στο δεύτερο αν κρίνετε αναγκαίο θα κάνετε αποθορυβοποίηση εάν το αποτέλεσμα έχει πολλούς θορύβους και στο τρίτο και τελευταίο θα κάνετε την συμπίεση, μετατρέποντας το wav σε Mp3. Παρακάτω σας προτείνουμε δυο προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διαδικασία εγγραφής και μετατροπής.

Audacity

Το audacity είναι μια δωρεάν πλατφόρμα εγγραφής, επεξεργασίας και μετατροπής ήχου με απεριόριστες δυνατότητες. Μπορεί να κάνει ηχογράφηση μέχρι 16 καναλιών ταυτόχρονα στα 32-bit και στα 96 KHz. Σας επιτρέπει να απομακρύνεται το σφύριγμα, το βούισμα η άλλους επίμονους θορύβους που υπάρχουν στο βάθος του τραγουδιού. Αφού, λοιπόν, συνδέσετε το πικαπ η το κασετόφωνο σας και κάνετε την εγγραφή σε wav το μόνο που απομένει είναι να επεξεργαστείτε, όπου χρειάζεται, χρησιμοποιώντας τα εφε του προγράμματος και στη συνέχεια να κάνετε εξαγωγή σε Mp3.

Alpine soft vinyl.

Το Vinyl studio είναι πιθανώς το καλύτερο πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να κρατήσετε την ποιότητα του βινυλιου αναλλοίωτη. Το κόστος των 25 ευρώ για την απόκτηση του είναι μηδαμινό εν συγκρίσει με τις δυνατότητες του. Είναι πάρα πολύ απλό στη χρήση του, ενώ το περιβάλλον εργασίας χωρίζεται σε 5 καρτέλες ανάλογα με τη χρήση που θέλετε να κάνετε. Ξεκινώντας θα σας εκπλήξει η δυνατότητα εκκίνησης εγγραφής με το κατέβασμα της βελόνας πάνω στο δίσκο σας η την έναρξη σήματος στην περίπτωση της κασέτας. Διαθέτει αρκετές λειτουργίες όσον αφορά το καθάρισμα του ήχου και την μετατροπή σε Mp3.

Πικαπ για PC.

Sony PS-LX300 USB


Το συγκεκριμένο πικαπ της SONY είναι πραγματικά ένα διαμάντι στην κατηγορία του. Συνδέεται με τον υπολογιστή σας μέσω θύρας USB και μετατρέπει το αναλογικό σήμα των βινυλιων σας σε πραγματικό χρόνο σε Mp3. Έχει δυνατότητα αναπαραγωγής δίσκων 33 στροφών, καθώς και δίσκων 45 στροφών, ενώ όλες οι λειτουργίες μετατροπής είναι αυτοματοποιημένες. Η τιμή του είναι μόλις 120 ευρώ και τα αξίζει όλα.

Χωρίς ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Lenco TT-30USB Turntable.


Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα πρόταση στην κωδικοποίηση των δίσκων σας 33 και 45 στροφών σε Mp3 είναι και αυτή της Lenco. Η εν λόγω πρωτοποριακή συσκευή πικαπ κάνει την εγγραφή παιχνίδι, αφού αρκεί να συνδέσετε το USB key σας η τον φορητό σκληρό δίσκο στο πικαπ μέσω της θύρας του και να περιμένετε απολαμβάνοντας τη μουσική σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό, ενσωματωμένα ηχεία και ενσωματωμένο δέκτη ΑΜ/FM για να ακούσετε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η τιμή του είναι μόλις 100 ευρώ.

Doctor sound.

Το Doctor sound είναι ένα μουσικό πολυεργαλειο αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν πηγή εγγραφής το πικαπ, το κασετόφωνο, το cd player η το ενσωματωμένο ραδιόφωνο και να υποθηκεύσετε απευθείας σε μορφή Mp3 σε ένα USB stick, ενώ το κόστος του αγγίζει μόλις τα 200 ευρώ.

Πατάτες Ηλείας Α και Β ποιότητας για την Μεσσηνία από το κίνημα μαζικών αγορών

Χάρη στην συμμετοχή όλων μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε πατάτες Ηλείας Α και Β ποιότητας σε εξαιρετική τιμή για όλη την Μεσσηνία.

Ειδικότερα: ...........

Πατάτες Α ποιότητας Ηλείας για την Μεσσηνία.
Τιμή κιλού 0,38 Ευρώ. Διατίθενται σε συσκευασίες των 25 κιλών. Η κάθε συσκευασία έχει τιμή 9,5 Ευρώ

Πατάτες Β ποιότητας Ηλείας για την Μεσσηνία.
Τιμή κιλού 0,27 Ευρώ. Διατίθενται σε συσκευασίες των 25 κιλών. Η κάθε συσκευασία έχει τιμή 6,75 Ευρώ

Οι παραπάνω προσφορές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.mazikes.gr/mazikesagores.aspx?n=1
Ελπίζουμε για ακόμα μια φορά η συμμετοχή να είναι τόσο μεγάλη που να μας δώσει τη δύναμη να διαπραγματευτούμε και για άλλα προϊόντα.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 2ας Ιουνίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.


Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κατηνιατρικής

H Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας ανακοινώνει ότι αναρτήθηκε στον Πίνακα Ανακοινώσεων η Κατάσταση των δικαιούχων του Προγράμματος «Βιολογική Γεωργία» για την οικονομική ενίσχυση του έτους 2011 που είχαν κάνει αίτηση ένταξης το έτος 2006.

Προσφυγές γίνονται στην Διεύθυνση ............

Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (Διοικητήριο 2ος όροφος. γρ. 205, τηλ. 27213 61205) εντός 10 εργάσιμων ημερών, ξεκινώντας από την Τρίτη 5-6-2012.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2012

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.

UPDATE OΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣΕΚΦΩΝΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝΟι Απαντήσεις - Λύσεις....ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ 2012

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.

UPDATE OI ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣΕΚΦΩΝΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝΟι Απαντήσεις - Λύσεις....ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2012

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.

UPDATE ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣΕΚΦΩΝΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝΟι Απαντήσεις - Λύσεις....ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2012

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.

UPDATE ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ


ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝΟι Απαντήσεις - Λύσεις....Ανακοίνωση: Την βραδιά των εκλογών της 17ης Ιουνίου συντονιστείτε στο Φιλιατρά News

Την βραδιά των εκλογών το Φιλιατρά News θα σας μεταδώσει πρώτο και με εγκυρότητα τα αποτελέσματα από τα 18 συνολικά τμήματα από τον Δήμο Φιλιατρών, όπως έγινε και στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Η Ομάδα Διαχείρισης, θα είναι σε ..........

ετοιμότητα από τις 7 το απόγευμα που κλείνουν οι κάλπες να σας δείξει τα Exit poll που θα δείξουν τα κανάλια και μετά από μία με μιάμιση ώρα περίπου συνεργάτες μας θα μας στέλνουν τα εκλογικά τμήματα της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών (μαζί με τα χωριά μας) τα οποία θα σας μεταφέρουμε αναλυτικότατα και ίσως με γραφικές παραστάσεις.

Δείτε που ψηφίζετε. Τα εκλογικά τμήματα στα Φιλιατρά.

Ανακοινώθηκαν από την περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα συμμετάσχουν οι εκλογείς την 17η Ιουνίου.

Σε ότι αφορά την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών τα τμήματα είναι τα παρακάτω:

475 Εκλογικό τμήμα
Πρώτο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών
Αίθουσα 1η
α) Από : ΑΒΒΡΑΑΜ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Εως : ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
β) Οι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του άρθρ. 27 της εκλογικής νομοθεσίας, της Υπηρεσίας: Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


476 Εκλογικό τμήμα
Πρώτο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών
Αίθουσα 2η
Από : ΒΑΒΟΥΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
Εως : ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΙΑΣ Κ ΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Στο Πρώτο Δημοτικό Σχολείο θα είναι και το εκλογικό τμήμα Μάλης (Εκλογικό τμήμα 489)
Δείτε το τμήμα παρακάτω.


477 Εκλογικό τμήμα
Δεύτερο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών
Αίθουσα 1η
Από : ΓΙΑΝΝΕΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ
Εως : ΔΙΠΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


478 Εκλογικό τμήμα
Δεύτερο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών
Αίθουσα 2η
Από : ΔΟΚΕΡΗ ΕΡΜΙΟΝΗ
Εως : ΚΑΡΑΒΙΤΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


479 Εκλογικό τμήμα
Τρίτο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών
Αίθουσα 1η
Από : ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΡΤΕΜΙΣ
Εως : ΚΟΡΟΜΠΕΛΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


480 Εκλογικό Τμήμα
Τρίτο Δημοτικό Σχολείο
Αίθουσα 2η
Από : ΚΟΡ ΝΑΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Εως : ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


481 Εκλογικό τμήμα
Τρίτο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών
Αίθουσα 3η
Από : ΛΙΒΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Εως : ΜΙΧΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


482 Εκλογικό Τμήμα
Τρίτο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών
Αίθουσα 4η
Από : ΜΟΣΧΟΒΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
Εως : ΝΤΟΥΝΟΥ ΣΤΑΜΑΤ Ω
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


483 Εκλογικό Τμήμα
Γυμνάσιο Φιλιατρών
Αίθουσα 1η
Από : ΝΤΟΥΡΟΥΚΗ ΓΕ ΡΓΙΑ
Εως : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


484 Εκλογικό Τμήμα
Γυμνάσιο Φιλιατρών
Αίθουσα 2η
Από : ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Φ ΤΕΙΝΗ
Εως : ΣΑΛΑΒΟΥΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


485 Εκλογικό Τμήμα
Γυμνάσιο Φιλιατρών
Αίθουσα 3η
Από : ΣΑΜΑΡΤΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Εως : ΣΤΑΦΥΛΛΙΑ ΑΘΗΝΑ


486 Εκλογικό Τμήμα
Λύκειο Φιλιατρών
Αίθουσα 1η
Από : ΣΤΕΙΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Εως : ΤΣΟΡΟΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


487 Εκλογικό Τμήμα
Λύκειο Φιλιατρών
Αίθουσα 2η
Από : ΤΣΟΤΣΑΝΗ ΚΑΤΙΝΑ
Εως : ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


488 Εκλογικό Τμήμα
Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Εξοχικού
Από : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ
Εως : ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


489 Εκλογικό Τμήμα ΜΑΛΗΣ
Πρώτο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών
Αίθουσα 3η
Από : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ Ι ΩΑΝΝΑ
Εως : ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΛΑ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


490 Εκλογικό Τμήμα
Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Πλάτης
Από : ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ Ι ΑΝΝΗΣ
Εως : ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


491 Εκλογικό Τμήμα
Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Χαλαζονίου
Από : ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΣΙΜΕΛΑ
Εως : ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος


492 Εκλογικό Τμήμα
Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Χριστιανούπολης
Από : ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Εως : ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
Ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος

Τα υπόλοιπα Εκλογικά τμήματα στον Νομό Μεσσηνίας βρίσκονται στο παρακάτω pdf αρχείο.
Η Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων βρίσκεται στην σελίδα 29 του pdf
Θα το ξαναψήφιζαν στις 17 Ιουνίου το κόμμα που ψήφισαν στις 6 Μαϊου

Θα το ξαναψήφιζαν στις 17 Ιουνίου το κόμμα που ψήφισαν οι πολίτες στις εκλογές της 6ης Μαϊου.
Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγήκε από την ψηφοφορία που είχε βάλει εδώ και μερικές μέρες το Φιλιατρά News με το ερώτημα "Θα ψήφιζες πάλι το ίδιο κόμμα που ψήφισες στις 6 Μαΐου και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου;" και που έληξε χθες βράδυ.

Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 422 άτομα.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: .........

Το συντριπτικό ποσοστό 65,64% (277 ψήφοι) δήλωσε ότι θα το ξαναψήφιζε στις 17 Ιουνίου.

Ενα 16.59% (70 votes) δήλωσαν οτι δεν θα το ξαναψήφιζαν.

Ενα 12.56% (53 votes)δήλωσε ότι Θα ψήφιζε άλλο κόμμα.

Και το 5.21% (22 votes) δήλωσε ότι δεν ξέρει ή Δεν απαντά.Το χθεσινοβραδινό Δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας της 31-5-2012
Μεσσηνιακές εφημερίδες της 1ης Ιουνίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.


Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2012
Κάντε αναφορά στην σελίδα της Cristine Lagarde στο Facebook

Χαμός γίνεται στο facebook καθώς ώρα με την ώρα όλο και περισσότερα ατομα μπαίνουν στην σελίδα της επικεφαλής του ΔΝΤ Cristine Lagarde στο Facebook και της πατάνε αναφορά για την σελίδα της με σκοπό να πέσει.

Το τι πρέπει να κάνετε εύκολο. Διαβάστε.....


1. Επισκέπτεστε την σελίδα της βρωμιάρας σκυλομούρας του ΔΝΤ στο Facebook
https://www.facebook.com/christinelagarde

2. Από το κουμπί ρυθμίσεις, (δίπλα από το κουμπί "Μου αρέσει") επιλέγετε "Αναφέρατε την σελίδα" (Κοίτα την εικόνα δίπλα)

3. Στο παραθυράκι που σας ανοίγει επιλέγετε το δεύτερο (Ρητορική μίσους ή προσωπική επίθεση")

4. Κάτω από αυτό που επιλέξατε έχει ενα μικρό αναπτυσσόμενο menu που λέει "Επιλέξτε τύπο". Εκεί επιλέγετε "Στοχοποιεί φυλή ή Εθνικότητα".

5. Πατάτε υποβολή και η αναφορά της σελίδας έχει πάει στους διαχειριστές του facebook.

Όσο περισσότεροι κάνουμε αναφορά τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να την ρίξουν την σελίδα της.

Το χθεσινοβραδινό Δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας της 30-5-2012
Εφαρμογές για την ασφάλεια του smartphone σας

Από την στιγμή που η Android συσκευή σας είναι ένα ανοιχτό λειτουργικό σύστημα, αυτό την κάνει αυτόματα πιο ευπαθή σε επιθέσεις malware και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στην ασφάλεια. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που αφαιρέθηκε ένας μεγάλος αριθμός κακόβουλων εφαρμογών από τον Android Market (Google Play).

Ωστόσο, όντας ανοιχτό λειτουργικό σύστημα, ...........

τα Android έχουν και πολλά πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα να «τρέχει» λειτουργίες ασφάλειας στο background, <…>

να πραγματοποιούνται αυτόματοι έλεγχοι ασφάλειας στο σύστημα και να δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας. Με την αύξηση των καταναλωτών μέρα με τη μέρα, οι προγραμματιστές εργάζονται συνεχώς για τη δημιουργία ασφαλέστερων εφαρμογών που παρέχουν επιπρόσθετες δυνατότητες στο λειτουργικό σύστημα.

Πολλά γνωστά ονόματα που προφέρουν λογισμικά ασφάλειας για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στο Android Market (Google Play).

AVG Mobilation Antivirus

Η AVG είναι πασίγνωστο όνομα στην παροχή λογισμικού και υπηρεσιών ασφάλειας για Η/Υ, πλέον έχει κάνει την εμφάνισή της και στον τομέα της ασφάλειας για smartphones. Η εφαρμογή πραγματοποιεί ελέγχους ασφάλειας σε οτιδήποτε τρέχει στη συσκευή σας και δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας για τις επαφές σας και τους σελιδοδείκτες. Εκτός αυτού, έχει μια δυνατότητα όπου επιτρέπει το κλείδωμα της συσκευής σε περίπτωση που την χάσετε ή σας την κλέψουν. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν έκδοση, ενώ στην επί πληρωμή υπάρχει ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό, το AppLocker. Μέσα από αυτό μπορείτε να προστατεύσετε τις εφαρμογές σας τοποθετώντας κωδικούς πρόσβασης . Βέβαια το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι η έκδοση επί πληρωμή δεν επιτρέπει την εμφάνιση διαφημίσεων, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση της μπαταρίας, ωστόσο μπορείτε να αγοράσετε χωριστά το Applocker με 3 δολάρια.

McAfee Mobile Security

Επίσης, το “Wave secure mobile security” της McAfee προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για την ασφάλεια της συσκευής σας, αλλά απαιτεί μια ετήσια συνδρομή που κοστίζει 20 δολάρια. Με το Wave μπορείτε να διαγράψετε τα πάντα από τη συσκευή σας εξ αποστάσεως, σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί, καθώς και να την κλειδώστε ώστε να μην μπορεί να την χρησιμοποιήσει κάποιος.

Trend Micro Mobile security

Η Trend Micro μπορεί να ασφαλίσει το τηλέφωνό σας με μια λογική ετήσια συνδρομή των 3,99 δολαρίων. Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους γονείς, καθώς παρέχει μεγαλύτερο διαδικτυακό έλεγχο περιεχομένου και ταυτόχρονα σας προστατεύει από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Δυστυχώς η εφαρμογή δεν προσφέρει υπηρεσίες εξ αποστάσεως, όπως το χαρακτηριστικό του κλειδώματος σε περίπτωση κλοπής ή τον εντοπισμό τοποθεσίας.

NetQin Antivirus

Ο βασικός στόχος αυτής της εφαρμογής φαίνεται πως είναι ο εντοπισμός της χαμένης ή κλεμμένης σας συσκευής. Η εφαρμογή προσφέρει το χαρακτηριστικό NetQinAnti-Lost, με το οποίο μπορείτε να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας σε περίπτωση που κλαπεί ή χαθεί. Με το ίδιο χαρακτηριστικό μπορείτε να διαγράψετε εξ αποστάσεως τα δεδομένα της συσκευής σας ή και να την κλειδώσετε. Ενδιαφέρουσα είναι η δυνατότητα να εκπέμπει ένα δυνατό ήχο σαν τη σειρήνα της αστυνομίας. Αυτή είναι μια δωρεάν εφαρμογή η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει ανθρώπους που είναι αφηρημένοι και χάνουν συχνά τη συσκευή τους.

secnews

Οριστικές Παραλαβές έργων στα Φιλιατρά και ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Τριφυλίας στην χθεσινή του συνεδρίαση.

Του Πρώην Διαχειριστή μας

Διπλή ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας όπου συζητήθηκαν θέματα γι το αλλιευτικό καταφύγιο Μαραθουπόλεως, καθώς και πρωτόκολλα παραλαβής έργων για την δημοτική ενότητα Φιλιατρών.

Στην δεύτερη συνεδρίαση συζητήθηκε και ..........

ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Τριφυλίας για το 2012. Ενας προϋπολογισμός λιτότητας ο οποίος θα είναι κατα 3,6 εκατομμύρια μικρότερος σε σχέση με πέρσι.

Μιλώντας για τον προϋπολογισμό Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας αναφέρθηκε σε ενα προϋπολογισμό τον οποίο χαρακτήρισε ρεαλιστικό, συνυπολογίζοντας την βαριά λιτότητα την οποία περνά η πατρίδα μας.
Χαρακτηριστική ήταν η φράση του Δημάρχου ο οποίος είπε ότι ο δήμος με πενιχρά μέσα κάνει το ανθρωπίνως δυνατόν να ανταποκριθεί.

Το μοναδικό έργο το οποίο έφτιαξε ο Δήμος Τριφυλίας, είναι αυτό του λιμανιού στην Μαραθούπολη Μάραθο.

Να θυμηθούμε λίγο τα θέματα που συζητήθηκαν χθες είναι:

1. Οριστική παραλαβή μελέτης του έργου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗΣ, τ. ΔΗΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ»
2. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση Αντικατάσταση φρεατίων ομβρίων», Δ.Ε. Φιλιατρών.
3. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση Πεζοδρομίων», Δ.Ε. Φιλιατρών.
4. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών», Δ.Ε. Φιλιατρών.
5. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Ανόρυξη Γεώτρησης», Δ.Ε. Φιλιατρών.
6. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου», Δ.Ε. Φιλιατρών.
7. Καταγγελία σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στη Δ.Ε. Αετού (έγκριση της αριθ. 42/2012 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής)
8. Παραχώρηση – Αλλαγή χρήσης εγκαταλελειμμένων τουαλετών παραλίας Αι-Λαγούδη Κυπαρισσίας.
Και σε ξεχωριστή συνεδρίαση η Ψήφιση Προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικονομικού έτους 2012.

Μπορείτε να δείτε τμήματα της συνεδρίασηςΣυναυλία κιθάρας από το Ωδείο Τριφυλίας

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ
ΤΜΗΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012, στις 9.00 μ.μ., στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στην Κυπαρισσία, στη συναυλία των μαθητών του τμήματος κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Τριφυλίας.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

--

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 31ης Μαΐου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.


Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Συνάντηση Αδαμόπουλου - Τατούλη για τα πρόστιμα στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον αιγιαλό της Μεσσηνίας

Την Τρίτη 29 Μαϊου 2012 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Δ. Αδαμόπουλου και των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Δ. Γυφτέα και Ν. Μπελογιάννη με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τάτουλη.

Θέμα της συνάντησης ήταν το σοβαρό ...........

πρόβλημα που έχει προκύψει με τα δυσβάστακτα πρόστιμα που επιβάλλονται στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον αιγιαλό της Μεσσηνίας.

Ξεκινώντας τώρα η τουριστική περίοδος, που δυστυχώς έχει μικρή διάρκεια, παρατηρείται μία σειρά αυστηρών ελέγχων σε καταστήματα, χωρίς καθόλου ανοχή των κρατικών υπηρεσιών απέναντι στους επαγγελματίες, που τη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν ζωντανές στις επιχειρήσεις τους, προσφέροντας παράλληλα καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στους επισκέπτες αλλά και τους πολίτες της Μεσσηνίας.

Επιβάλλεται λοιπόν η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και των υπηρεσιών προκειμένου σε μια “συμφωνία κυρίων” να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλους, με στόχο την τουριστική αυτή περίοδο να μην προκύψουν περισσότερα προβλήματα απ’ όσα ήδη υπάρχουν, αλλά ο τουρισμός να σταθεί εφαλτήριο για μια καλύτερη περίοδο ανάπτυξης του νομού μας.

Η ΔΕΗ εισπράττει παράνομα χαράτσι, που έχει καταργηθεί με νόμο!!!

Παράνομα και χωρίς οι καταναλωτές να έχουν ιδέα τι πληρώνουν, η ΔΕΗ εισπράττει δικό της "χαράτσι" το οποίο αναφέρεται στους λογαριασμούς της σαν " ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ -Ν.2773/99 άρθρο 29" το οποίο το υπολογίζει με άγνωστο ποσοστό επί της αξίας του καταναλωθέντος ηλεκτρικού ρεύματος!

Υποτίθεται ότι με τα χρήματα αυτά (κανείς δεν γνωρίζει πόσα συγκεντρώνονται κάθε φορά...) καλύπτονται όσοι είναι εντεταγμένοι στο "κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ" κ.λ.π.
Δηλαδή και αυτή την ευνοϊκή ρύθμιση για κάποια ομάδα πολιτών την επιβαρύνονται οι υπόλοιποι!!!

Το άρθρο 29 του Νόμου 2773/99, όμως, έχει ..........

καταργηθεί από τον Αύγουστο του 2011, με νεότερο νόμο που έχει δημοσιευθεί κανονικά και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως! (Νομος 4001 179 Α 22/8/2011)

Αυτό σημαίνει ότι η είσπραξη του "χαρατσιού" αυτού είναι -τουλάχιστον τυπικώς- παράνομη και εφ όσον ασκηθούν οι νόμιμες διαδικασίες, η ΔΕΗ θα υποχρεωθεί στην επιστροφή των παρακρατηθέντων παρανόμως χρημάτων. ( εκτός αν σπεύσει η "κυβέρνηση" να καλύψει την παρανομία με νομικά εφευρήματα...)

Το θέμα το έφερε στην δημοσιότητα τον Μάρτιο ο Γιώργος Παπαδάκης στο πρωϊνό ΑΝΤ1 και μέχρι σήμερα η ΔΕΗ κάνει το κορόϊδο και εξακολουθεί να χρεώνει τον κόσμο με το παράνομο πλέον χαράτσι.

Παρακάτω σας δείχνουμε το σημείο του Λογαριασμού στο οποίο χρεώνεται το παράνομο χαράτσι και απόσπασμα από το Νόμο 4001 με τον οποίο έχει καταργηθεί.ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ (Κλίκ) ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ

Ακολουθεί το απόσπασμα από το ΦΕΚ (όλο το ΦΕΚ είναι 100 σελίδες). Εμείς σας δείχνουμε τις δυο επίμαχες. Την πρώτη με τα στοιχεία του ΦΕΚ και την σελίδα 97 (3889) με την καταργούμενη διάταξη.ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2012

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.


ΕΚΦΩΝΗΣΗΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ....ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΧΗΜΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2012

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΧΗΜΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.


ΕΚΦΩΝΗΣΗ
ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ....ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2012

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.


ΕΚΦΩΝΗΣΗΟΙ ΛΥΣΕΙΣ....ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2012

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.


ΕΚΦΩΝΗΣΗΟΙ Λύσεις....ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Γενιά του 1992»

Στο πλαίσιο της 20ης επετείου της Ενιαίας Ευρωπαϊκής Αγοράς, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει ένα Διαγωνισμό δημιουργικότητας 20χρονων με τίτλο "Γενιά του 1992" (Generation1992). Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 11 Απριλίου και θα συνεχιστεί μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.

Όλοι οι νέοι που έχουν γεννηθεί το 1992 και ..............

είναι πολίτες της ΕΕ μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τη γνώμη τους, μέσα από ένα άρθρο, ένα βίντεο, μια φωτογραφία, μια γελοιογραφία ή εφαρμογές για smartphones, για το πώς λειτουργεί για τους ίδιους η ενιαία αγορά. Παράλληλα, καλούνται να λάβουν συμμετοχή επιλέγοντας μια από τις 4 θεματικές κατηγορίες (α. Παιδεία και ιδιότητα του πολίτη, β. Εργασία και επιχειρηματικότητα, γ. Πολιτισμός και αναψυχή, καθώς και δ. Καταναλωτές και περιβάλλον).

Οι 20 τελικοί υποψήφιοι θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στην εβδομάδα της Ενιαίας Ευρωπαϊκής Αγοράς που διοργανώνεται στις Βρυξέλλες και θα ξεναγηθούν στους χώρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Επιπλέον, οι πέντε νικητές για κάθε μορφή δημιουργικής έκφρασης θα έχουν τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων στις Βρυξέλλες ή αλλού. Παράλληλα, κάθε μήνα από τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012, θα απονέμεται με κλήρωση ένα τα παρακάτω δώρα (InterRail, iPod Touch 8GB, κουπόνια για αγορές online αξίας 100 €).

Μέσω του δημιουργικού αυτού Διαγωνισμού, οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να μάθουν περισσότερα για τα επιτεύγματα της ενιαίας αγοράς, αλλά και να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις ιδέες τους σχετικά με το τι σημαίνει γι' αυτούς η ενιαία αγορά. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτίθεται να ακούσει και να χρησιμοποιήσει δημιουργικές συμμετοχές, προκειμένου να προσελκύσει άλλους νέους σε μελλοντικές επικοινωνιακές καμπάνιες.

Το συγκεκριμένο project έχει, ωστόσο, ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς απευθύνεται σε μια ηλικιακή ομάδα που δε συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ενδιαφερόμενα μέρη της Ενιαίας Ευρωπαϊκής Αγοράς.
Επίσης, υπάρχει blog (http://www.generation1992.eu/en/blogs) στο οποίο αναρτώνται απόψεις, ιδέες και συνεντεύξεις σχετικά με την Ενιαία Αγορά. Μέσα από το συγκεκριμένο blog δίνεται η δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί και κάνει σχόλια (comments) και να συμμετέχει με τον τρόπο αυτό σε συζητήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.generation1992.eu/el/home

Απόφαση Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας για τα πρατήρια Υγρών καυσίμων.

Με την υπ. αρ. αριθ. πρωτ. Φπρατ/2097/30-05-2012Απόφαση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τίτλο «Εκ περιτροπής διανυκτέρευση για τις καθημερινές, Κυριακές και αργίες, καθώς και εκ περιτροπής ημερήσια λειτουργία κατά τις Κυριακές και αργίες των πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων Ν. Μεσσηνίας, για το χρονικό διάστημα από 01-05-2012 έως 30-09-2012», καθορίζεται η λειτουργία των εκ περιτροπής διανυκτερευόντων πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων Ν. Μεσσηνίας για τις καθημερινές, Κυριακές και αργίες, καθώς και των πρατηρίων που θα λειτουργούν ημερησίως εκ περιτροπής κατά τις Κυριακές και αργίες, όπως οι συνημμένες καταστάσεις, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εν λόγω απόφασης, για το χρονικό διάστημα από 01-05-2012 έως 30-09-2012, σύμφωνα και με την εισήγηση του Σωματείου Πρατηριούχων Καυσίμων Ν. Μεσσηνίας, ως εξής: .........

1. Η εκ περιτροπής διανυκτέρευση πρατηρίων υγρών καυσίμων κατά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις Κυριακές και αργίες θα διαρκεί κατά τους θερινούς μήνες (Μάιο -Σεπτέμβριο) από ώρα 22:30 έως και 24:30,σύμφωνα με το άρθρο 37,παρ.2 εδάφιο ββ του Ν.4062/2012.
2. Η εκ περιτροπής ημερήσια λειτουργία πρατηρίων υγρών καυσίμων κατά τις Κυριακές και αργίες θα διαρκεί κατά τους θερινούς μήνες από ώρα 06:00 π.μ μέχρι 22:30 μ.μ.
3. Στον αριθμό των εκ περιτροπής διανυκτερευόντων πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων Ν. Μεσσηνίας για τις καθημερινές, Κυριακές και αργίες, καθώς και στον αριθμό των πρατηρίων που θα λειτουργούν ημερησίως εκ περιτροπής κατά τις Κυριακές και αργίες, περιλαμβάνονται υποχρεωτικά τα πρατήρια καυσίμων που έχουν εγκατεστημένους αυτόματους πωλητές ,όπως οι συνημμένες καταστάσεις, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσης
4. Οι πρατηριούχοι υποχρεούνται να αναρτήσουν, με δική τους ευθύνη, τις καταστάσεις διανυκτερεύσεων και ημερήσιας λειτουργίας κατά τις Κυριακές και αργίες σε εμφανές μέρος των πρατηρίων τους.
Η ημερήσια λειτουργία κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 06.00 π.μ. έως τις 22.30 μ.μ. των πρατηρίων υγρών καυσίμων Ν. Μεσσηνίας είναι ελεύθερη.
Η ισχύς της εν λόγω απόφασης αρχίζει από την ημερομηνία έναρξης της θερινής περιόδου και μέχρι τη λήξη αυτής , ήτοι από 01-05-2012 έως 30-09-2012.
Στο παρόν Δελτίο Τύπου επισυνάπτονται οι καταστάσεις διανυκτερεύσεων και λειτουργίας πρατηρίων κατά τις Κυριακές και αργίες, που αποτελούν αναπόσπαστο μέλος της Aπόφασης.ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2012

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.


ΕΚΦΩΝΗΣΗΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ....ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΧΗΜΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2012

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΧΗΜΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.


ΕΚΦΩΝΗΣΗ
ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ....ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2012

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.


ΕΚΦΩΝΗΣΗΟΙ ΛΥΣΕΙΣ....ΘΕΜΑΤΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2012

ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.


ΕΚΦΩΝΗΣΗΟΙ Λύσεις....