Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αλλαξε η ώρα διεξαγωγής των αγώνων της Τετάρτης - Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Σε νέα αλλαγή της ώρας διεξαγωγής των αγώνων της ερχόμενης Τετάρτης 2 Μαΐου προχώρησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ΄ εθνικής.
Συγκεκριμένα ενώ αρχικά είχαν προγραμματιστεί όλοι οι αγώνες (πλην του ντέρμπι κορυφής Παναιγιάλειος - Πανόπουλο) να ξεκινήσουν στη 1 μμ, τελικά αποφασίστηκε να ξεκινήσουν στις 2.30 μμ.
Να θυμίσουμε πως πρόκειται για τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής οι οποίοι θα διεξαχθούν Τετάρτη αντί Κυριακή λόγω εκλογών.

Μετά την αλλαγή των δρομολογίων των .............

πλοίων στη γραμμή Κεφαλονιάς - Κυλλήνης ο Αστέρας Αμαλιάδας θα παίξει στην Εικοσιμία στις 2.30 μμ και κατά συνέπεια και τα υπόλοιπα ματς θα ξεκινήσουν στις 2.30 μμ.

Η Εράνη θα πάρει τους 3 βαθμούς στα χαρτιά καθώς στο πρόγραμμα αγωνίζεται με τον Τριταιϊκό που έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα.

Το ντέρμπι κορυφής θα ξεκινήσει στις 5 μμ.

Ας δούμε και τους διαιτητές των αγώνων:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ -ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (5 μμ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΣΙΚΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΑΘΗΝΩΝ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)




ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΑΧΑΪΚΗ (2.30 μμ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΝΟΥΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ – ΜΗΤΡΗΣ (ΛΑΚΩΝΙΑΣ)



ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ (2.30 μμ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΝΟΥΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ – ΝΕΝΕΚΟΥΜΗΣ (ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ)



ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (2.30 μμ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΧΑΪΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΥ – ΤΖΟΛΑ (ΑΧΑΪΑΣ)




ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (2.30 μμ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

ΒΟΗΘΟΙ: ΖΗΣΗΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)




ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ

ΒΡΑΣΙΕΣ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΗ ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ

Ionian Sports

Το χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας της 29/4/2012




Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες

Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο για να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί. Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.

Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με ............

εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών. Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ’ επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη.
Εις ό,τι αφορά τον διακεκριμένο… ουφολόγο-ερευνητή Χαρδαβέλα, να σας θυμίσουμε μόνο ότι 3 ημέρες πριν δήλωσε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταξιδέψει στην Γερμανία (την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ…) για να γιορτάσει την επέτειο γέννησης του Χίτλερ! Αυτά για να ξέρουν οι αναγνώστες μας ποιοι πρωτοστατούν στην παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Σημαντική λεπτομέρεια: Η Ασφάλεια έδωσε στους υβριστές μας κάποια στοιχεία για κάποιον "αλλοδαπό" εργαζόμενο που έπεσε θύμα ληστείας. Κατόπιν δικής μας έρευνας προέκυψε ότι το εν λόγω άτομο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ, αλλά Έλληνας με καναδική υπηκοότητα. Αυτό φυσικά το γνώριζε και η Ασφάλεια και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής, προτίμησαν όμως να ψευδολογήσουν ασύστολα, θεωρώντας πως με τέτοιες ανοησίες θα πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Ας το βουλώσουν λοιπόν, γιατί έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα...
Τον λόγο βεβαίως θα έχει η Δικαιοσύνη.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ
Το Φιλιατρά News από την πρώτη στιγμή που δημοσίευσε την είδηση ήταν το μόνο που εξέφρασε από το πρώτο δευτερόλεπτο τις επιφυλάξεις του για την εγκυρότητα της "είδησης" διότι σε έρευνα που έγινε από πλευράς μας τόσο στο Εθνικό Τυπογραφείο όσο και στην μηχανή αναζήτησης Google, ΔΕΝ προέκυψε απολύτως κανένα ΦΕΚ του 2007 με αριθμό φύλλου 10271.
Απόδειξη του ότι είχε γραφτεί η επιφύλαξη μας είναι το σχόλιο που υπάρχει από αναγνώστη μας στην σχετική δημοσίευση εδώ.

Α. Σαμαράς: Κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην πάρουμε ισχυρή εντολή

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει τόνισε απόψε από το Ηράκλειο και το Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ζήτησε ισχυρή εντολή, για να σταθεροποιήσει τη χώρα και να ενώσει το λαό.

Ακόμη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, τον Α. Τσίπρα, τον Πάνο Καμένο και τους ακροδεξιούς και μίλησε για «νέα και παλιά κόμματα, που κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην πάρομε εμείς ισχυρή εντολή».

Ο κ. Σαμαράς, που δήλωσε ότι νιώθει .............

συγκλονισμένος από την παρουσία του κόσμου στη συγκέντρωση, επέκρινε το ΠΑΣΟΚ, ότι ανακοίνωσε το οικονομικό πρόγραμμά του μια εβδομάδα πριν τις εκλογές και ανέφερε ότι «όσα δεν έκαναν επί 2,5 χρόνια ξαφνικά υπόσχονται τα αντίθετα και ακόμα χειρότερα: τώρα υπόσχονται, όσα αποδοκίμαζαν όταν τα λέγαμε εμείς»!

AΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ
Ποιός του είπε ότι έστω και μια φορά φάνηκε σε δημοσκόπηση ότι θα λάβει πότε ισχυρή εντολή για να γίνει πρωθυπουργός;
ΠΟΤΕ και σε καμία δημοσκόπηση η ΝΔ δεν έβγαινε κυβέρνηση και μάλιστα αυτοδύναμη. Mπροστά από το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ ναι, έβγαινε. Αλλα αυτοδύναμη ΠΟΤΕ.

Παράταση για την Οριστική Δήλωση Απόδοσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών

Μέχρι και τις 25 Μαΐου 2012 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής της Οριστικής Δήλωσης Απόδοσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου.


Τα νέα ταμεία που εντασσονται στον ΕΟΠΥΥ

Από αύριο θα εντάσσονται στον ΕΟΠΥΥ τα ταμεία ασθενείας της ΔΕΗ, της Εθνικής Ασφαλιστικής, ΗΣΑΠ, της ΕΤΒΑ, της Εμπορικής Τράπεζας, του ΟΤΕ, της Πίστεως, της Γενικής και της American Express.

Την ίδια ώρα, παύει να ισχύει και το ..............

συνταγολόγιο αναγραφής φαρμάκων των εν λόγω ταμείων και η συνταγογράφηση θα είναι ηλεκτρονική ή θα γίνεται με την έκδοση χειρόγραφης συνταγής στο ενιαίο έντυπο συνταγολογίου.

Επικαιρα

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!
Τα λουλούδια, απ’ το ταπεινό χαμομήλι ως τη δοξαστική μυρτιά, διαλαλούν την Άνοιξη.
Την υποδεχόμαστε, με τις αισθήσεις μας σ’ εγρήγορση.
1η ΤΟΥ ΜΑΗ!
Οι μνήμες από τους διαχρονικούς αγώνες των ........

εργαζομένων για τη δικαίωση του μόχθου τους, για ευημερία με κοινωνική δικαιοσύνη μας εμπνέουν και κρατούν σ’ εγρήγορση τη συνείδησή μας.

Η Άνοιξη, οι αγώνες των εργαζομένων αναζωπυρώνουν την ελπίδα. Τη διεκδικούμε.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

Νέα Δημοκρατία_: Απαγορεύονται τα κόκκινα μπλουζάκια_

Ένας ΔΑΠιτης χάλαγε το πλάνο σε προεκλογική συγκέντρωση του Σαμαρά.

Οι συνεργάτες του αρχηγού την ΝΔ έδρασαν άμεσα και ζήτησαν από τον νεαρό χειροκροτητή να κρύψει το κόκκινο μπλουζάκι του μέσα από τη γαλάζια ζακέτα η οποία κι "έδενε" αρμονικά με το γαλάζιο τοπίο.

Τo video ανέβηκε προχθές στο Youtube και τα hits χτυπάνε τρελά. Δείτε το.




kalamantata

Η Φωτογραφία που κάνει πάταγο σε Twitter - Facebook

Κυκλοφορεί και κάνει πάταγο σε Twitter και Facebook μια φωτογραφία που ποστάρεται κατα κόρον από πολίτες που δεν πιστεύουν στο μνημόνιο και φυσικά δεν θα ψηφίσουν ένα από τα κόμματα που ψήφισαν μνημόνιο.

Δείτε την.......




«Σχέδιο Β» με εκλογές τον Ιούνιο σκέφτονται από τώρα τα κομματικά επιτελεία!

Μια χρήσιμη συμβουλή. Μην βάλετε τίποτε στο πρόγραμμα σας για τις 13 Ιουνίου. Είναι πολύ πιθανόν να ακυρωθεί λόγω πρόωρων εκλογών. Η διάθεση της κοινής γνώμης, δεν έχει μεταβληθεί από αυτά που αφήσαμε πριν από 10 μέρες έχει γίνει όμως ακόμα πιο περίπλοκη.

Τα δύο μεγάλα κόμματα απέχουν παρασάγγας ............

από τους στόχους που έχουν θέσει για τη συσπείρωση των οπαδών τους και μια «άνετη πλειοψηφία» στη Βουλή, που λέει και ο Βενιζέλος. Η Χρυσή Αυγή έχει αναπτύξει δυναμική και το ίδιο συμβαίνει στα αριστερά του φάσματος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν οι διαθέσεις του εκλογικού σώματος παραμείνουν αμετάβλητες και το επόμενο Σαββατοκύριακο των εκλογών, τότε ακόμα και αυτή η προοπτική τη συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τίθεται εν αμφιβόλω. Μετά βίας τα δύο άλλοτε μεγάλα κόμματα θα ξεπεράσουν το 40%, απέναντι σε ένα αντιμνημονιακό μέτωπο που θα έχει τη σχετική (αν όχι την απόλυτη) πλειοψηφία των ψήφων.

Κυβέρνηση και σκληρές αποφάσεις σε τέτοιο περιβάλλον δεν γίνεται και στα επιτελεία των κομμάτων εκπονούν ήδη σχέδια Β για επαναληπτικές εκλογές το ταχύτερο δυνατόν. Στην άλλη πλευρά, την αντιμνημονιακή, δεν υπάρχει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης.

Το ΚΚΕ (που θα φέρει ένα ποσοστό από 8% και πάνω στην κάλπη) έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμπράξει και με τη Χρυσή Αυγή, που μπορεί να κάτσει και στο 7% κανείς δεν θα θέλει να συμπράξει. Η διαδικασία των διερευνητικών εντολών αναμένεται να κυλίσει άκαρπη…

Το σχέδιο Β είναι επαναληπτικές εκλογές το ταχύτερο δυνατόν. Τόσο στην Συγγρού, όσο και στην Ιπποκράτους δεν τις θεωρούν το χειρότερο που μπορεί να συμβεί. Ο κ. Σαμαράς έχει θέσει ως όρο για τη συγκυβέρνηση να είναι βιώσιμη και ο κ. Βενιζέλος σε κάθε του ομιλία κρατάει ψηλά τον πήχη της νομιμοποίησης που θα πρέπει να διαθέτει η συγκυβέρνηση 50% plus και τίποτε λιγότερο.

Οι εταίροι μας ούτως ή άλλως περιμένουν, να ξεκαθαρίσουν οριστικά τα πράγματα στην Ελλάδα. Τα μέτρα τους τα έχουν λάβει. Ρευστό (π.χ. για την πληρωμή των εκκρεμοτήτων του κράτους) δεν έχει έρθει στην Ελλάδα αν και θα έπρεπε. Τα κεφάλαια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ήρθαν όχι σε μετρητά αλλά υπό τη μορφή ομολόγων του EFSF και με ένα ιδιάζον καθεστώς.

Στις 6 Μαΐου οι πολίτες αναμένεται θα τιμωρήσουν τα κόμματα. Από τις 7 ως τις 15 θα έχουν το χρόνο να σκεφτούν ότι κάπως θα πρέπει και να κυβερνηθούν. Αυτό μπορεί να ευνοήσει τους δύο μεγάλους ή κάποια αντιμνημονιακή συπείρωση που θα προκύψει από την άλλη πλευρά, θα οδηγήσει πάντως στις επαναληπτικές σε πιο καθαρές αποφάσεις. Οι εκλογές μπορούν να προκηρυχτούν στις 15 Μαΐου.

Με τρεις εβδομάδες προεκλογική περίοδο θα μπορούσαν να γίνουν στις 4 Ιουνίου, που είναι όμως του Αγίου Πνεύματος. Άρα 13, εκτός και αν συμφωνήσουν ότι το γοργόν και χάριν έχει και οι εκλογές γίνουν στις 27 Μαΐου, όλα άλλωστε είναι έτοιμα. Αν φυσικά, θα υπάρχουν τα χρήματα…

Newpost

Iδιοκτήτης «ροζ» ξενοδοχείου στην Πλατεία Αττικής o Nίκος Mιχαλολιάκος!

Ξενοδοχείο που φημίζεται για τις υπηρεσίες «ημιδιαμονής» που προσφέρει φαίνεται πως έχει στην κατοχή του ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής», Νίκος Μιχαλολιάκος, το οποίο διοικείται οικογενειακώς.

Αυτό υποστηρίζει, με δημοσίευμά της, η εφημερίδα ........

«Εθνος», που αποκαλύπτει ότι ο Νίκος Μιλαλολιάκος είναι συνιδιοκτήτης του «ροζ» ξενοδοχείου, με το όνομα «Νew Dream», το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Αττικής και φέρεται να είναι προορισμός για πονηρά ραντεβου.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφεται στο τεύχος 10271 της Εφημερίδας Κυβερνήσεως κατά την 6η Σεπτεμβρίου του 2007, το διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που διοικεί την εταιρεία μέχρι τις 27 Μαΐου 2012 αποτελείται από τους εξής:

Αθανάσιος Ζαρούλιας του Βασιλείου, κάτοικος Αθηνών: Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος
Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου, κάτοικος Πεύκης, αντιπρόεδρος
Νικόλαος Μιχαλολιάκος του Γεωργίου, κάτοικος Πεύκης, μέλος.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, πρόκειται για τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τη σύζυγό του και τον αδερφό της, όλοι τους μέλη του ΔΣ της διοίκησης του ξενοδοχείου.

Μάλιστα, στην εν λόγω επιχείρηση απασχολούνται και αλλοδαποί ενώ ως υπεύθυνη διαχείρησής του του New Dream φέρεται η εταιρεία «ΛΥΔΙΑ- Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις Α.Ε».

Newpost

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αναζητήσαμε το ΦΕΚ στο Εθνικό τυπογραφείο αλλά δεν το βρήκαμε για να δούμε κατά πόσο ευσταθεί το δημοσίευμα.
Οσες αναζητήσεις κάναμε για ΦΕΚ του 2007 με αριθμό τεύχους 10271 δεν βρέθηκε τίποτα απολύτως.
Είναι λάσπη του πολιτικού συστήματος;


Η Αριθμολαγνεία του Δικομματικού «Συστήματος»!..

Άρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News.

Στους εθνικής εμβέλειας ράδιο-τηλεοπτικούς σταθμούς και μαζί στις πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδες βλέπουμε εδώ και μήνες κάρτες και ακούμε αποτελέσματα που προκύπτουν από σχετικές δημοσκοπήσεις και αφορούν στις προτιμήσεις των Ελλήνων για Κόμματα, εκτιμήσεις για τον «καταλληλότερο» Πρωθυπουργό και πρόθεση ψήφου στις Εθνικές Εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 που μπορεί να αναδείξουμε μέχρι και 10Κομματική Βουλή!

Ταυτόχρονα λέγεται ότι μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχει ...........

αποσαφηνισθεί Πόσοι έχουμε σε αυτές τις Εθνικές Εκλογές το δικαίωμα να ψηφίσουμε και πώς θα μετρήσουν στην τελική καταμέτρηση των ψήφων μας η Αποχή, τα Άκυρα και τα Λευκά ψηφοδέλτια…
Αισθάνθηκα σήμερα την ανάγκη να σας υπενθυμίσω τους αριθμούς που καταγράψαμε στις τελευταίες 4 Εθνικές Αναμετρήσεις που κατέληγαν (τα τελευταία 38 χρόνια) στην επικράτηση του ενός από τα 2 Κόμματα εξουσίας στη Δημοκρατία που πετά στα σκουπίδια ψήφους κάτω του 3%, της ενισχυμένης αναλογικής, και του Bonus των 40 εδρών (τώρα 50) προς χάριν του …Δικομματισμού!

Στις Εθνικές εκλογές του 2000 το ΠΑΣΟΚ του κ Σημίτη πήρε 3,007,596 ψήφους και 158 έδρες, η Νέα Δημοκρατία του κ Καραμανλή 2,935,196 ψήφους και 125 έδρες (με τον Νόμου του κ Κούβελα) -
Ο κ Σημίτης εξελέγη Πρωθυπουργός των…Ολυμπιακών Έργων.

Στις Εθνικές εκλογές του 2004 η Νέα Δημοκρατία πήρε 3,359,058 ψήφους και 165 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 3,002,531 ψήφους και 117 έδρες (με το Νόμο του κ Κούβελα) -
Ο κ Καραμανλής εξελέγη Πρωθυπουργός Επανίδρυσης του… Κράτους.

Στις Εθνικές εκλογές του 2007 η Νέα Δημοκρατία πήρε 2,994,979 ψήφους και 152 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 2,727,279 ψήφους και 102 έδρες (με το Νόμο του κ Σκανδαλίδη) -
Ο κ Καραμανλής εξελέγη Πρωθυπουργός ενώ οι πυρκαγιές της Πελοποννήσου «κατέκαιγαν» ακόμη και την ιστορική…Ολυμπία!

Στις Εθνικές εκλογές του 2009 το ΠΑΣΟΚ πήρε 3,012,373 ψήφους και 160 έδρες, η Νέα Δημοκρατία 2,295,967 ψήφους και 91 έδρες (με το Νόμο του κ Σκανδαλίδη) -
Ο κ Παπανδρέου (του «λεφτά υπάρχουν») εξελέγη Πρωθυπουργός της…τρόικα, των μνημονίων, περικοπής εισοδημάτων και...ανεργίας!

Στις εκλογές του 2012, την ερχόμενη Κυριακή θα ισχύσει ο Νόμος του κ Παυλόπουλου και το Bonus των 50 εδρών…
Παραθέτω στοιχεία Εθνικών εκλογών επειδή, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, έτσι δίνεται σε όλους εμάς τους «χαχόλους ψηφοφόρους» η ευκαιρία να ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ τα Κόμματα για αμετροέπειες, υπερβολές και παραλείψεις!
Τρομάρα μας!...

Βλέποντας τους αριθμούς εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι τελικά εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ ψηφίζουμε Κόμματα και Βουλευτές αλλά ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ το Κόμμα μας και με την ευγενή «χορηγία» των ΟΦΑ-τζήδων, (όπου φυσάει ο άνεμος, ψηφοφόρων) κρατάμε ζωντανό το ΣΥΣΤΗΜΑ του ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ που μας…Κυβερνάει!…

Βλέπουμε τα 5 Κόμματα της παρούσης Βουλής, και τα 2 νεότευκτα Κόμματα που γεννήθηκαν από «φυγόκεντρες» πιέσεις σχετιζόμενες με τα μνημόνια, δηλαδή το «δεξιόστροφο» Κόμμα του κ Καμμένου και το «αριστερόστροφο» Κόμμα του κ Κουβέλη ποιούς και ποιες «έχρισαν» ως τους «εκλεκτούς» και διαβάζουμε ότι η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ γίνεται σε επίπεδο «μνημονιακών» και «αντιμνημονιακών»…

Ξεκινώντας τον Μάιο του 2010, τα περασμένα δύο χρόνια ΠΑΣΟΚ και τρόικα οδήγησαν και θα συνεχίσουν να οδηγούν εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες στην απόγνωση της στέρησης εισοδημάτων και της βάρβαρης ανεργίας!

Εδώ και μερικούς μήνες η Συγκυβέρνηση πράσινων-Μπλε με το πολύ ευρηματικό πρόσχημα της «…Σωτηρίας» μας συνεχίζει ανελέητα την πρωτόγνωρη και απίστευτη λαίλαπα αφαίρεσης εισοδημάτων, επιβολής φόρων, στασιμοπληθωρισμού και ανεργίας με βάση τα συμφωνηθέντα στα…ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

Η 6η Μαΐου θα δείξει εάν οι αριθμοί που προανέφερα και μαζί τους η τάση μας να Καταψηφίζουμε και όχι να Ψηφίζουμε θα πάψουν να λειτουργούν και θα απαλλαγούμε από το «Σύστημα» του Δικομματισμού που τώρα μετονομάσθηκε σε «Συγκυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας».

Εάν οι αριθμοί ψήφων που εμείς θα ρίξουμε στις κάλπες επιτρέψουν στον πρωτόγνωρο για ΟΛΗ την Ευρώπη πολιτικό σχήμα που προέκυψε από τον απίστευτο για τους δημιουργούς των δύο ιστορικών Κομμάτων «γάμο εξουσίας» ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συνεχίσει να μας Κυβερνά θα επιβεβαιώσει ότι εθελοτυφλούμε και είμαστε άξιοι της όποιας μοίρας προκύψει στις 7 Μαίου!

Οψόμεθα…

Εφημερεύον Φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 30 Απριλίου έως 06 Μαΐου 2012 εφημερεύει το φαρμακείο:

Χριστόφορος Ψιλόπουλος

Tηλ: 2761 0 32 940
Κιν. 694 - 57 92 394


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.



Η τύχη μας είναι στα δικά μας χέρια !

Οι σημερινές εξελίξεις κάνουν επιτακτική την ανάγκη να κυριαρχήσει επιτέλους στην πατρίδα μας ,άλλη πολιτική κουλτούρα για να αντιμετωπίσει την κρίση των θεσμών και των αξιών που έχει αποσαρθρώσει την κοινωνία και κυρίαρχα το πολιτικό μας σύστημα.

Αυτή η κρίση είναι γενεσιουργός αιτία πολλών δεινών και κυρίως της νοοτροπίας που διογκώθηκε και θεωρεί πως όλα γίνονται αν υπάρχει κάποιο «μέσο» , αν υπάρχει ο «μπάρμπας στην Κορώνη» , πως «παίρνουμε το νόμο σα χέρια μας», «πως δημοκρατία έχουμε και ότι θέλουμε κάνουμε» κλπ και μπαίνουν στην άκρη νόμοι, αξίες, ικανότητες.

Δυστυχώς πολλά από τα παραπάνω καίτοι έχουν ..........

λεπτομερώς καταγραφεί και αναγνωρισθεί, συνεχίζουν να γίνονται και μας θυμώνουν, μας απογοητεύουν και μας αποτρέπουν να έχουμε συμμετοχή στα κοινά του τόπου μας , μικρά και μεγάλα , απλά και σπουδαία, ακόμη μας αηδιάζουν και μας κάνουν να απεμπολούμε και το ύψιστο δημοκρατικό μας δικαίωμα που είναι η ψήφος μας.

Αυτό που είναι αμετάβλητο όμως και χαρακτηρίζει το λαό μας , είναι η αγάπη για το συνάνθρωπο ,εξ ου και οι άπειροι εθελοντές , αλλά και η περηφάνια και η φιλόξενη διάθεση.

Ξεχωρίζουμε από πολλούς λαούς σε πολλά. Στο χέρι μας είναι να ξεχωρίζουμε στα καλά και στα άριστα.

Φθάνοντας στο δια ταύτα,μία εβδομάδα πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου, πρέπει να επιτέλους να σκεφτούμε ώριμα , με νηφαλιότητα και ψυχραιμία το τι θέλουμε, τι μπορούμε να πετύχουμε , τι διακυβεύεται και ποίες εναλλακτικές έχουμε.

Ακούμε άναρθρες κραυγές θυμού και έντονου λαϊκισμού που ηχούν μεν καλά στ΄αυτιά μας, κρύβουν δε, άπειρους κινδύνους και ρίσκα. Έστω και αυτήν την ώρα, επιβάλλεται να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και να αποδοκιμάσουμε όσους εξέθρεψαν λογικές λαϊκισμού και κατέστησαν τους εξτρεμιστές είτε της δεξιάς είτε της αριστεράς, λαϊκούς ήρωες και τιμητές των συμφερόντων των Ελλήνων και της πατρίδας.

Επιβάλλεται να δούμε το συμφέρον της πατρίδας , την προοπτική της , τη σταθεροποίηση της οικονομίας μας, την επαναφορά της δικαιοσύνης , της αξιοσύνης , της κοινωνικής μέριμνας και όλων των προνομίων που απολαμβάνει ένας πολίτης μίας ευνομούμενης Χώρας,

Επιβάλλεται να μην επιτρέψουμε να διασαλευτεί η ηρεμία και το αγαθό της αυτοδιάθεσης και της δημοκρατίας.

Όσο ακούμε κραυγές λαϊκισμού και πολιτικής μαγκιάς πρέπει να ανησυχούμε και να φοβόμαστε για το αύριο.

Ναι , μας εξαπάτησε το ΠαΣοκ , μας οδήγησε σε δύσκολες και επικίνδυνες ατραπούς.Ναι άλλαξε η ζωή μας προς το χειρότερο , ναι φοβόμαστε πως η πολιτική που ακολουθούμε δεν οδηγεί πουθενά , ναι ανησυχούμε για το αύριο.

Ναι σε όλα αυτά , αλλά ένα μεγάλο όχι σε όσους εκμεταλλεύονται την αγωνία μας και τον πόνο μας.

Σε όσους προσδοκούν κοινωνική καταξίωση μέσω της καταστροφολογίας και του πανικού που δημιουργούν.

Ακούσαμε τις προτάσεις και τις θέσεις των κομμάτων και πρέπει να επιλέξουμε με γνώμονα μόνο την επόμενη μέρα, ξέροντας πως μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν και λαμβάνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για τις αντοχές της Ελληνικής Οικονομίας , την παραγωγική μας δυνατότητα ,τη γεωπολιτική μας θέση και την κατάσταση στο εσωτερικό μας.

Στο Ζάππειο ΙV , ακούσαμε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη «μικρή επανάσταση» που προτίθεται να κάνει ,αλλά και τις θεσμικές αλλαγές που θα προωθήσει άμεσα και αυτές αφορούν :

Την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια
Την επίλυση του μεγάλου ζητήματος της λαθρομετανάστευσης
Την ανάληψη πρωτοβουλίας με άλλες ευρωπαϊκές χώρες για την επαναπροώθηση μεταναστών στις χώρες προέλευσης
Την καθιέρωση ασυμβίβαστου μεταξύ της ιδιότητας του υπουργού και εκείνης του βουλευτή
Την επανεξέταση του αριθμού των βουλευτών και των βουλευτών Επικρατείας
Την αναθεώρηση της διάταξης για την ασυλία των βουλευτών, ώστε να περιορισθεί αποκλειστικά στα όρια της άσκησης των κοινοβουλευτικών καθηκόντων τους
Την καθιέρωση πρόβλεψης για το «πόθεν έσχες» των πολιτικών προσώπων και για την ανάθεση του ελέγχου του από το 1974 και μετά σε ειδικό σώμα, αποτελούμενο αποκλειστικά από ανώτατους λειτουργούς των τριών Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας
Την κατάργηση των βουλευτικών προνομίων που δεν έχουν σχέση με τα καθήκοντα του βουλευτή.
Την ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου
Την αναθεώρηση του άρθρου 16 για την ίδρυση και λειτουργία μη κρατικών και μη κερδοσκοπικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων καθώς και μέτρα για την Εκκλησία, την Αστυνομία, το πολιτικό άσυλο κ.α.

Μπορεί η απογοήτευση να κυριαρχεί , αλλά ένα πρέπει να θυμόμαστε , πως πολλοί λαοί παρακαλούν να είναι στη δική μας θέση μέσα στην Ευρώπη.

Ας μην πετάξουμε τις θυσίες , τον αγώνα μας και τις ζωές μας στο κενό , χάριν των συνεχών λανθασμένων πολιτικών μας επιλογών!

Ας πράξουμε το καθήκον μας για την πατρίδα!

Αντωνία Μπούζα-Κωνσταντέλου
Αναπλ. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ.

Μηδενική συμμετοχή ταινιών μέτρησης σακχάρου και αναλωσίμων υλικών για τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Συμμετοχή 10% στα αντιδιαβητικά δισκία

Με το νέο Κανονισμό Παροχών του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (ΦΕΚ 1233/ΤΒ΄/11-4-2012) καθορίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μηδενική συμμετοχή των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Σ.Δ.) για την αγορά αναλωσίμων υλικών, όπως ταινίες μέτρησης σακχάρου, βελόνες, σκαρφιστήρες.

Η υιοθέτηση αυτού του σημαντικού μέτρου που ανακουφίζει οικονομικά τους ασφαλισμένους με Σακχαρώδη Διαβήτη οφείλεται στις συνεχείς και αδιάλειπτες πιέσεις της Ομοσπονδίας μας σε συνεργασία με την ΕΣΑμεΑ αλλά και στα ευήκοα ώτα των αρμοδίων της Πολιτείας.

Η ικανοποίηση μας είναι ακόμα μεγαλύτερη λόγω ...........

της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύει η χώρα μας και αποτελεί δικαίωση των αγώνων μας για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στέκεται στο πλευρό όλων των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2, γι’ αυτό και αγωνίστηκε για τη μείωση του ποσοστού συμμετοχής στη χορήγηση αντιδιαβητικών δισκίων, η οποία από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 του ν. 4025/2011 (228 Α΄/2012) και της Υ.Α. Φ42000/οικ.2555/353 (ΦΕΚ Β΄497/2012- ορίζεται στο 10% αντί 25% που ίσχυε τα περασμένα χρόνια.

Η Ομοσπονδία θα βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση και θα αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα των ατόμων με ΣΔ στη χώρα μας και καλεί όλους τους πάσχοντες να συμμετέχουν σε αυτές τις προσπάθειες αφού οι συνεχείς αγώνες μας δείχνουν ότι:
¨Ενωμένοι είμαστε δυνατότεροι¨.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην Πρόεδρο Αθανασία Καρούνου
Τηλ. 693 - 27 12 229

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 30ης Απριλίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.