Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Αποκάλυψη απο τον Γιώργο Τράγκα. Τον πιέζουν να ρίξει τους τόνους κριτικής στον Σαμαρά. [ ΗΧΗΤΙΚΟ ]

Σε μια απίστευτη δήλωση που είναι πραγματική βόμβα σχετικά με τις παρασκηνιακές κινήσεις πολιτικού αρχηγού έκανε σήμερα το πρωί από τον αέρα του Real Fm ο Δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.
Αποκάλυψε ότι δέχεται προειδοποιήσεις από επιχειρηματίες να ρίξει τους τόνους, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα στην ρευστότητα του σταθμού.

Δεν έμεινε όμως εκεί αλλά κατονόμαστε τον .........

Αντώνη Σαμαρά ότι έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη και αυτός και οι συνεργάτες του ή να χαμηλώσει ο Γιώργος Τράγκας τους τόνους και την κριτική τού ή να απομακρυνθεί από τα μικρόφωνα του Real αλλά και στο Extra!

Παρόμοια πίεση ασκούσε όπως είπε και ο Παπανδρέου, ο οποίος έβαζε υπουργούς και συνεργάτες του να τον εκβιάζουν…

Το θέμα όμως χοντραίνει πάρα πολύ αφού ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο έχει προωθήσει σε συμβολαιογράφο ηχητικά αρχεία και έγγραφα ντοκουμέντα...
Ακούτε μέσα από το Φιλιατρά News το ηχητικό με την αποκάλυψη Βόμβα του Γιώργου Τράγκα.



Αιτήσεις για τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ. Τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείτε.

Μέχρι τις 26 Μαΐου 2012 οι δικαιούχοι της Αγροτικής Εστίας μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις για τα δωρεάν 8ημερες διακοπές, 3ήμερες εκδρομές και βιβλία, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΓΑ. Ειδικότερα οι δικαιούχοι των προγραμμάτων, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα Κ.Ε.Π. όλης της χώρας. Όπως αναφέρει η διοίκηση του ΟΓΑ, πρόκειται ουσιαστικά για 440.000 ασφαλισμένους (ασφαλιστικά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης) και συνταξιούχους του Οργανισμού, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών της Αγροτικής Εστίας για να κάνουν διακοπές σε όλη την Ελλάδα καθώς και την δωρεάν παροχή βιβλίων.

Η διάρκεια ισχύος του προγράμματος του ..........

Ο τηλεφωνικός αριθμός 1540 για την Εξυπηρέτηση Αγροτών

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ανακοινώνει ότι από την Τρίτη, 24 Απριλίου 2012, προστέθηκε στις ήδη παρεχόμενες αυτοματοποιημένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης αγροτών, η δυνατότητα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης των πολιτών και κυρίως των αγροτών με εκπροσώπους του Υπουργείου. Πρόκειται για τον τηλεφωνικό αριθμό «1540», ο οποίος αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πλατφόρμα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών και προσφέρει:.........

1. Υπηρεσίες αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, on line διασύνδεσης με τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου και των εποπτευομένων φορέων του (ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ), χωρίς τη μεσολάβηση υπαλλήλου, επί 24 ώρες καθημερινά.
2. Υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης από εκπρόσωπο του Υπουργείου (Δευτέρα – Παρασκευή από 08.00 έως 20.00 και Σάββατο από 09.00 έως 13.00).

Οι μέχρι σήμερα σημαντικότερες διαθέσιμες υπηρεσίες στο «1540» είναι:
1. Ενημέρωση για τις πρόσφατες πληρωμές ενιαίας ενίσχυσης ΟΠΕΚΕΠΕ
2. Καταγγελίες για προέλευση κρέατος
3. Ενημέρωση για τις παρεχόμενες ψηφιακές υπηρεσίες μέσω του internet site του Υπουργείου (www.minagric.gr)
4. Συνομιλία με εκπρόσωπο του Υπουργείου για κάθε θέμα που απασχολεί τον αγροτικό κόσμο (Υποβολή καταγγελιών, αναζήτηση πληροφοριών, καθοδήγηση για επενδύσεις κ.α.).

Σύντομα θα προστεθούν νέες Υπηρεσίες που αφορούν στην εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων με τον ΕΛΓΑ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τόσο με αυτοματοποιημένες υπηρεσίες, άμεσης απάντησης, χωρίς μεσολάβηση υπαλλήλου, όσο και με τηλεφωνική εξυπηρέτηση από ειδικευμένους εκπροσώπους του Υπουργείου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην απλότητα της χρήσης της υπηρεσίας, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από όλους τους ενδιαφερομένους.

«Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνεχίζει να πρωτοπορεί στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών εξυπηρέτησης πολιτών. Με νέες υπηρεσίες να προστίθενται συνεχώς η υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης «1540» αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο στο πλευρό του πολίτη για την έγκαιρη, έγκυρη, αποτελεσματική και εύκολη εξυπηρέτηση του. Στο ΥπΑΑΤ μετασχηματίζουμε τις δυνατότητες ψηφιακής διακυβέρνησης και ψηφιακής εξυπηρέτησης πολιτών, σε πράξεις» δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης.

Αγροτύπος

Για εικονικά τιμολόγια κατηγορείται η carrefour

Κατηγορίες-σοκ που εμφανίζουν τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας, τη Carrefour-Μαρινόπουλος να συμμετέχει σε ένα πολυδαίδαλο κύκλωμα εικονικών τιμολογίων ώστε να μην αποδίδει ΦΠΑ στο Ελληνικό Δημόσιο περιλαμβάνονται σε πόρισμα-καταπέλτη του ΣΔΟΕ.

Η Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων, με το πολυσέλιδο αυτό πόρισμα, αποκαλύπτει ένα πολυπλόκαμο σύστημα αποφυγής καταβολής του ΦΠΑ, στο οποίο κεντρικό ρόλο έχει η εταιρία Orbicom η οποία φέρεται να πρωταγωνιστεί σε φοροδιαφυγή εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου που ξεπερνά τα 300 εκατ. ευρώ.

Το πόρισμα αναφέρεται σε απάτη τύπου ..........

Καρουζέλ, η οποία αφορά συναλλαγές μέσα σε ένα κράτος – μέλος της Ε.Ε. (στις οποίες χρεώνεται ο ΦΠΑ) που συνδυάζονται με εικονικές ενδοκοινοτικές συναλλαγές (στις οποίες δεν χρεώνεται ΦΠΑ μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών). Ως μια από τις εταιρείες στις οποίες καταλήγει η έρευνα εμφανίζεται στο πόρισμα η μεγαλύτερη αλυσίδα σουπερ μάρκετ στη χώρα, η Carrefour-Μαρινόπουλος, για την οποία το πόρισμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μια από τις επιχειρήσεις προς τις οποίες εξέδιδε η «Orbicom ΑΕ» τα εν λόγω εικονικά τιμολόγια είναι και η Καρφούρ-Μαρινόπουλος στις χρήσεις 2007-2008 με συνολικές πωλήσεις καθαρής αξίας 894.421,81 ευρώ πλέον ΦΠΑ 169.940,28 ευρώ….

Από την επεξεργασία των κατασχεθέντων στοιχείων και την συσχέτισή τους με την υπόθεση Καρουζέλ, όπως αυτό έχει καταγραφεί με την παρούσα έκθεση, διαπιστώνεται ότι όλα τα φορολογικά στοιχεία διακίνησης και αξίας που έλαβε η Καρφούρ-Μαρινόπουλος από την Orbicom για τη φερόμενη αγορά εμπορευμάτων που η συγκεκριμένη εταιρεία φέρεται να έχει αγοράσει από τις εταιρείες (παρατίθενται οι επωνυμίες 4 εταιρειών)… είναι εικονικά κατά την έννοια του άρθρου 19 παρ.4 του ν.2523/97, αφού ουσιαστικά πρόκειται για ανύπαρκτες πωλήσεις αφού η «Orbicom» ποτέ δεν είχε τα εμπορεύματα αυτά ώστε στη συνέχεια να τα διαθέσει σε άλλες επιχειρήσεις και στη συγκεκριμένη περίπτωση στην Καρφούρ Μαρινόπουλος».

«Οι συναλλαγές έγιναν, δεν υπάρχει κανένα αδίκημα»

Στις έγγραφες εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει η εταιρεία Carrefour-Μαρινόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα και μάλιστα ανέλυσε ένα προς ένα τα 41 φερόμενα ως εικονικά τιμολόγια. Με κάθετο τρόπο απορρίπτει τις αιτιάσεις του ΣΔΟΕ, υποστηρίζοντας πως και οι συναλλαγές έγιναν και ο προμηθευτής πληρώθηκε με δίγραμμες επιταγές σε τράπεζα και τα ηλεκτρικά είδη πουλήθηκαν λιανικά σε πελάτες.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία: «Ο ετήσιος τζίρος της εταιρείας για καθένα από τα έτη 2007 και 2008 ανήλθε σε ποσό ευρώ μεγαλύτερο των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ ώστε το σύνολο της αξίας των υπό έλεγχο τιμολογίων (και συναλλαγών), εκ ποσού 1 εκατομμυρίου ευρώ να ανέρχεται μόλις σε ποσοστό 0,5 τοις χιλίοις επί του συνόλου των ετήσιων αποτελεσμάτων μας….Το ύψος του συνολικού ποσού των ληφθέντων από την εταιρία μας τιμολογίων σε σύγκριση με τον ετήσιο τζίρο μας, αποδεικνύει περίτρανα ότι ουδεμία ανάμειξη θα μπορούσε να έχει αλλά και ουδεμία γνώση , ακόμη και στην υποθετική περίπτωση που ήθελε κριθεί ότι τα εν λόγω τιμολόγια ήταν εικονικά ως προς το πρόσωπο του εκδότη , το οποίο και σε αυτό το σημείο αρνούμαστε πλήρως».

Κεντρικό ρόλο

Κεντρικό ρόλο στην όλη υπόθεση φέρεται να παίζει η εταιρεία Orbicom η οποία δεν βρίσκεται σε λειτουργία (υφίσταται μόνο ως νομικό πρόσωπο) και ήδη της έχουν επιβληθεί σημαντικού ύψους χρηματικές και νομικές ποινές, ενώ η φοροδιαφυγή εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου υπολογίζεται πως ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την έκθεση που συντάχθηκε για την υπόθεση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην Orbicom εντοπίστηκαν σοβαρότατες παρατυπίες στη καταβολή ΦΠΑ μεταξύ των χωρών από τις οποίες πραγματοποιούσε αγορές και εν συνεχεία στην εισαγωγή των προϊόντων αυτών στην Ελλάδα. Πρόκειται, αναφέρουν γνώστες της υπόθεσης, για μια κλασική απάτη τύπου “Καρουζέλ ΦΠΑ” (Missing trader Intra-Community fraud- Carousel fraud), δηλαδή συναλλαγές μέσα σε ένα κράτος μέλος (στις οποίες χρεώνεται ο ΦΠΑ) που συνδυάζονται με εικονικές ενδοκοινοτικές συναλλαγές (στις οποίες δεν χρεώνεται ΦΠΑ μεταξύ των συμβαλλόμενων μερών). Ως μέρος του σχεδίου, μια τουλάχιστον επιχείρηση από όσες εμπλέκονται «εξαφανίζεται» και δεν αποδίδει το ΦΠΑ που εισέπραξε, ενώ από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που μετέχουν στην αλυσίδα της απάτης εκπίπτουν πλασματικά ποσά του ΦΠΑ εισροών ή λαμβάνουν επιστροφές ΦΠΑ.

Με την απάτη τύπου «Καρουσέλ» τα προϊόντα της εταιρείας – κυρίως κινητά τηλέφωνα, εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεοράσεις – “κυκλοφορούσαν” από το ένα κράτος στο άλλο χωρίς να καταλήξουν σε κάποιο χρήστη για να βρεθούν υπερτιμολογημένα στην Ελλάδα. Με το τρόπο αυτό εμφάνιζαν υψηλή αξία αγορών και κόστος πωληθέντων, ενώ περιορίζονταν η τελική φορολογική τους επιβάρυνση

capital.gr

Δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών για χρέη στο Δημόσιο

Τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών όσων έχουν χρέη στο Δημόσιο προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να πατάξει τη φοροδιαφυγή.

Στο στόχαστρο του ΥΠΟΙΚ μπαίνουν κυρίως οι μεγάλοι φοροφυγάδες και στο πλαίσιο αυτό, εκδόθηκε σχετική εγκύκλιος που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Παντελής Οικονόμου.

Η εγκύκλιος που στάλθηκε σε όλες τις ελεγκτικές .........

υπηρεσίες προβλέπει πως σε περίπτωση εφαρμογής των μέτρων διασφάλισης των συμφερόντων του Δημοσίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του ν. 2523/1997, αναφέρει το newpost.gr, τα εν λόγω μέτρα δηλαδή η δέσμευση λογαριασμών και καταθέσεων καθώς και εν γένει των περιουσιακών στοιχείων του υπόχρεου μέχρι εκδόσεως των σχετικών τίτλων βεβαίωσης λαμβάνονται εξαιρετικά και έχουν προληπτικό και επείγοντα χαρακτήρα, ως εκ τούτου εξαιρούνται της τήρησης του τύπου της προηγούμενης ακρόασης των φορολογουμένων.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στις περιπτώσεις άμεσης δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών, προκειμένου να μην εκδίδονται απορριπτικές για τον τυπικό αυτό λόγο δικαστικές αποφάσεις, οφείλουν να επιδίδουν με απόδειξη στον υπόχρεο, κλήση προς επιγενόμενη ακρόαση εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία εφαρμογής των μέτρων, ενώ σε περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω διαδικασίας η δέσμευση λογαριασμού παύει αυτοδικαίως να ισχύει.

Market Beast

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΛΟΓΩ... ΕΚΛΟΓΩΝ

120 χρόνια μετά την πρώτη πρώτη πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην Ελλάδα και 126 από τις αιματοβαμμένες εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγο, έπειτα από... δύο μνημόνια και ένα μεσοπρόθεσμο, η κυβέρνηση, λίγο πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου (και λόγω ακριβώς αυτής της εκλογικής διαδικασίας), έρχεται να δώσει το τελειωτικό (σημειολογικά) χτύπημα κατα των εργαζόμενων.

Το υπουργείο Εσωτερικών με εγκύκλιο-επιστολή του, .........

η οποία έχει την ένδειξη «κατεπείγον-εκλογικό» (αρ. πρωτ. 15704/23-Απριλίου-2012) και έφθασε χθες στους δήμους από τις αποκεντρωμένες διοικήσεις και τις περιφέρειες χωρίς ποτέ να αναρτηθεί στη «Διαύγεια» (είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει ΑΔΑ, δηλαδή, αριθμό διαδικτυακής ανάρτησης), καθιστά σαφές ότι την Πρωτομαγιά όσοι υπάλληλοι των δήμων (αλλά και περιφερειών) ασχολούνται με τα των εκλογών θα δουλέψουν κανονικά, όπως άλλωστε και το Σαββατοκύριακο των εκλογών.

Σύμφωνα με την επιστολή που υπογράφει ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣ Θανάσης Ξηρός και απευθύνεται στους γενικούς γραμματείς των αποκεντρωμένων διοικήσεων, τους περιφερειάρχες, και τους αντιπεριφερειάρχες, «ενόψει των γενικών βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου, και με σκοπό την εξυπηρέτηση και ενημέρωση τόσο των εκπροσώπων της δικαστικής Αρχής και των υπηρεσιών για τη διενέργεια των εκλογών όσο και γενικότερα των εκλογέων, σας πληροφορούμε ότι οι αρμόδιες για τη διενέργεια των εκλογών υπηρεσίες σας θα μείνουν ανοιχτές το Σάββατο και την Κυριακή, 5 και 6 Μαΐου.

Επίσης, πρέπει να λειτουργούν κατά τις ίδιες ημέρες και οι υπηρεσίες των δήμων της χώρας...

»Τα ανωτέρω ισχύουν και για την Τρίτη 1η Μαΐου, ημέρα κατά την οποία πρέπει να παραμείνουν ανοιχτές οι ανωτέρω υπηρεσίες, με την παρουσία του απαιτούμενου για την κάλυψη των αναγκών τους προσωπικού.

»Υπενθυμίζεται τέλος ότι την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, τα καταστήματα ΟΤΑ πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά έως την ολοκλήρωση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από όλα τα εκλογικά τμήματα της περιοχής τους».

Εγκανιάστηκε χθές το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Τριφυλίας [ VIDEO ]

Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα ο νέος χώρος όπου στεγάζεται πλέον το εικαστικό εργαστήρι του Δήμου Τριφυλίας.
Η κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Το εικαστικό εργαστήρι δουλεύει από το 1996 στην Κυπαρισσία και σήμερα μεταφέρθηκε σε ένα δικό του χώρο ο οποίος είναι πιο ευρύχωρος, πιο λειτουργικός.

Το εικαστικό εργαστήρι παρέχει μαθήματα ..........

σε όποιον το επιθυμεί.
Σκοπός του είναι να δημιουργήσει εικαστική και αισθητική παιδεία αφού είμαστε περιοχή απομακρυσμένη από πυρήνες δημιουργίας πολιτισμού.

Ζωγραφική με χρώμα, χαρακτική, κατασκευές με διάφορα υλικά, μάσκα ψηφιδωτό, κολάζ είναι μερικά από τα τμήματα που θα βρείτε στο εικαστικό εργαστήρι του Δήμου Τριφυλίας.
Στις ευρύτερες δραστηριότητες του εικαστικού εργαστηρίου περιλαμβάνονται η δημιουργία εκθέσεων, διαλέξεων και επιμορφωτικών σεμιναρίων.
Ο Δήμος Τριφυλίας φιλοδοξεί, οι μικροί μαθητές του εργαστηρίου να αποτελέσουν την νεα γενιά εικαστικών καλλιτεχνών του Δήμου Τριφυλίας.

Μιλώντας ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας στην ομιλία του είπε ότι η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί να βελτιωθεί και να ενδυναμωθεί.
Ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Σαμπαζιώτης ζήτησε να συνεχίσει να στηρίζεται αυτή η προσπάθεια υπό το νέο καθεστώς της κοινωφελούς επιχείρισης.

Ο καθηγητής του εικαστικού εργαστηρίου Νίκος Ζαχαρίου είπε ότι ο ρόλος της τέχνης στην παιδεία ενός ανθρώπου είναι αναντικατάστατος.
Σκοπός της τέχνης είναι να κάνει να κάνει τον άνθρωπο φορέα και δημιουργό πολιτισμού.

Ήταν μια εξαιρετική οργάνωση από πλευράς δήμου και μια αξιέπαινη προσπάθεια δημιουργίας πολιτισμού μέσα από τα έργα μικρών και μεγάλων.
Δείτε παρακάτω το Video που επιμελήθηκε συνεργάτης του Φιλιατρά News.





ΠΡΟΣ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ ...ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ

-ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ..........
Είμαι ένας απο τους εκατομύρια έλληνες που εκεινη την βραδυά του 1996 κλαψαμε μαζι σου, κατσαμε μαζι σου ( κατω απο την μπαρα) χειροκροτηθήκαμε μαζι με εσένα γίναμε ένα κουβάρι για σένα τυλιγμένοι με την γαλανόλευκη στις πλατείες και στους δρόμους σε θαυμάσαμε να σηκώνεις ψηλά την πατρίδα σε αγαπήσαμε σαν τον ήρωά μας σε δύσκολες στιγμές… σε βάλαμε στο ψηλότερο σκαλί της καρδιάς μας ( εκεί ακριβώς που σου άξιζε) σαν έναν από τους μεγαλύτερους Ελληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες….......- Και ήρθε μια κακή επιλογή σου να τα καταστρέψει όλα…. Από εκεί που ήσουν ο Πύρρος μας, ο δικός μας Πύρρος, έγινες ένα με τους χειρότερους προδότες του Γένους μας…. Ζεις κι αναπνέεις τον ίδιο αέρα με εμάς. Πως είναι ποτέ δυνατόν να μην αντιλήφθηκες ποιός καταξευτίλισε την αγαπημένη μας πατρίδα; Πως είναι δυνατόν να μην αντιλήφθηκες ποιό κόμμα διέλυσε τα πάντα κι έφερε στο χείλος του ολέθρου τις ελληνικές οικογένειες; Πως είναι δυνατόν εσύ ο ήρωας που δεν λύγισες μπροστά στα βάρη και τα σήκωνες «για την Ελλάδα» να μην κατάλαβες ότι πας να μπείς σε ένα κόμμα ραγιάδων που σκύβουν το κεφάλι στα καθάρματα της Ε.Ε. και της Τρόικα; Γιατί μας πρόδωσες Πύρρο; Τι σου έλειπε κι αποφάσισες να μπεις στην πολιτική και μάλιστα σε ένα απο τα χειρότερα κόμματα της νεότερης ιστορίας μας; Δεν ξέρεις ότι άνθρωποι σαν κι εσένα είναι κατά πολύ υπεράνω και του πιο ειλικρινούς και καθαρού, αδιάφθορου πολιτικού;Κι όμως αποφάσισες να συστρατευθείς με τα χειρότερα αποβράσματα αυτού του είδους επαγγελματιών που λέγονται πολιτικοί… Με ανθρώπους που η ιστορία θα τους γράψει με τα μελανότερα χρώματα μαζί με τον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση και τώρα??????? Πρέπει να ανεχτούμε να βλέπουμε και το δικό σου όνομα μέσα στις λίστες της προδοσίας; Γιατί μας πρόδωσες ρε Πύρρο; Κάποτε κάποιο κόμμα πλησίασε τον μεγάλο ρεμπέτη μουσικό μας τον Τσιτσάνη και του πρότεινε να μπεί στα ψηφοδέλτιά του. Η απάντηση όμως του μεγάλου μας ρεμπέτη ήταν: «Εγώ είμαι ο Τσιτσάνης όλων των Ελλήνων δεν μπορώ να γίνω ο Τσιτσάνης του ενός και του άλλου». Κι εσύ Πύρρο είχες πολλαπλάσιο δικαίωμα να αρνηθείς με την ίδια δικαιολογία… Γιατί είσαι πάνω από όλα αθλητής και μάλιστα Ολυμπιονίκης. Ησουν ο αγαπημένος ΟΛΩΝ των Ελλήνων. Ο απλός αλλά ταλαντούχος Τσιτσάνης είχε το μυαλό να αντιληφθεί γιατί του έγινε μια τέτοια πρόταση από τους πολιτικούς… Εσύ δεν το κατάλαβες; Σε έβαλαν μάλιστα για να σε δελεάσουν και να μας δουλέψουν οι επαίσχυντοι προδότες στην πρώτη «τιμητική» κι εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας… Ξέρεις τι σημαίνει αυτό Πύρρο; Οτι θα μπείς σαν Ελληνες βουλευτής σίγουρα στην αυριανή νέα βουλή… Και τότε θα κληθείς να εξευτελιστείς ακόμα περισσότερο ψηφίζοντας νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Ψηφίζοντας την οριστική διάλυση της ελληνικής οικογένειας, Ψηφίζοντας ότι επιτάσσει η τρόικα… Ψηφίζοντας ότι θα σου λέει το κάθε ανδρείκελο αρχηγός του τιποτένιου, προδοτικού κόμματος… Κι εσύ σαν παλικάρι (κι αν καταλάβεις το λάθος σου) τότε μπορεί να πείς ΟΧΙ κι αυτό θα σημάνει την αποχώρησή σου αλλά η ρετσινιά του ήρωα που εξυπηρέτησε απλά, τους Εφιάλτες του Γένους μας για να ξαναεκλεγούν, θα σου έχει μείνει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Και ξέρεις τι λέει ο λαός μας; «Καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα» Και ποιό όνομα… στην προκειμένη περίπτωση του προδότη! Δεν μπορώ να το καταλάβω… Το σκέφτομαι και τρέλαινομαι… Ζήλεψες τα γιούρτια και τον εξευτελισμό του Νταλάρα που δεν σεβάστηκε το ότι τον αγαπούσε σαν λαϊκό τραγουδιστή ολόκληρη η Ελλάδα και με τις προδοτικές δηλώσεις του πέρασε για πάντα στην μνήμη μας σαν το λιγότερο ένας «βλάκας» κι «επιπόλαιος» τύπος… Αλλά εσύ τον ξεπέρασες… Ούτε ο Νταλάρας δεν το έκανε αυτό που έκανες εσύ… Αποδέχτηκες την χειρότερη πρόσκληση που μπορούσες… Καλή συνέχεια........

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 26ης Απριλίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.