Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Κυπελλούχος Μεσσηνίας η Εράνη. Κέρδισε 4-3 στα πέναλτι την Κυπαρισσία

UPDATE
VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


Την 8η κούπα στην Ιστορία της κατέκτησε σήμερα η Εράνη στον τελικό Κυπέλλου με την Κυπαρισσία στο γήπεδο του ΑΟΚ.
Η Εράνη φάνηκε ανέτοιμη για ένα τέτοιο τελικό καθώς δυσκολεύτηκε πολύ να κερδίσει τον ΑΟΚ που αντιστάθηκε σθεναρά. Χρειάστηκαν 120 λεπτά αγώνα (1-1 το σκορ) για να λύσουν τις διαφορές τους οι δυο ομάδες στα πέναλτι.

Εκεί η Εμπειρία και η ανώτερη κλάση που ...........

έδειξε ο Αλεξανδρόπουλος χάρισε την νίκη και φυσικά το Κύπελλο στην Εράνη.

Μέτρια προς κακή η διαιτησία του Μπλάνα....

Ας δούμε όμως τι έγινε στον αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 32’ σέντρα σουτ του Λυδιώτη από δεξιά, η μπάλα φάνηκε να περνάει ανεκμετάλλευτη, αλλά ο Αλεξανδρόπουλος προσπάθησε ν΄αποκρούσει, δεν κατάφερε όμως να συγκρατήσει τη μπάλα που ξέφυγε και στρώθηκε στον Παναγιωτακόπουλο ο οποίος δεν συγχωρεί από τόσο κοντά και με πλασέ την έστειλε πρώτα στο κάθετο δοκάρι κι από εκεί κατέληξε στα δίχτυα.
Το 1-0 ξεσήκωσε κύμα ξέφρενων πανηγυρισμών στην κερκίδα, με καπνογόνα και μπομπάκια

41’ κόρνερ του Κουτσουρέ, ο Λυμπερόπουλος διεκδίκησε τη μπάλα και την κέρδισε σε δεύτερο χρόνο, έκανε και το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τ’ οριζόντιο δοκάρι

44’ σέντρα του Γεωργίοπουλου από δεξιά, βρήκε στο απέναντι δοκάρι τον «ξεχασμένο» Μιχ. Γρηγορακάκη που έκανε και το πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Μπέλι όμως έδιωξε σωτήρια την τελευταία στιγμή με τ’ ακροδάχτυλα

50’ απίστευτη ευκαιρία για τον ΑΟΚ, όταν ο Λυδιώτης εκτέλεσε το φάουλ, ο Μανδραπήλιας αντί να σουτάρει έβγαλε έξυπνα πάνω από τα κεφάλια των αμυντικών μόνο του τον Παναγιωτακόπουλο, όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ του «κοντού» βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα απομακρύνθηκε από τους Φιλιατρινούς αφού πρώτα έσκασε κάτω

54’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Κυπαρίσσιους, με τον Σιγέρη να κόβει τη μπάλα από αριστερά για τον Κιούτακ που βγήκε τετ-α-τετ με τον Αλεξανδρόπουλο, όμως βιαστικά και άτσαλα σούταρε ψηλά άουτ

60’ ο Κουρκουμέλης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, καθώς έπιασε τη μπάλα με το χέρι

62’ το αριθμητικό πλεονέκτημα απέφερε άμεσα οφέλη για την Εράνη που ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μικελάτο, ο οποίος απέφυγε τον Μπέλι (έπειτα από αδύναμο σουτ του Κόλλια και αποτυχημένη προσπάθεια του Λυδιώτη να διώξει) και πλάσαρε από πλάγια με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα το δεξί δοκάρι, στη συνέχεια το αριστερό και να καταλήγει στα δίχτυα

75’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, με την αποβολή του Κόλλια, ο οποίος συνέχισε τη φάση, ενώ ο διαιτητής Γιώργος Μπλάνας είχε υποδείξει φάουλ έξω από την περιοχή

92’ απ’ ευθείας φάουλ του Γαργαρώνη, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι

97’ ο Μικελάτος ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή από τον Μανδραπήλια, ο διαιτητής Γιώργος Μπλάνας έδειξε αμέσως το πέναλτι, αλλά ο Κουτσουρές που ανέλαβε να το εκτελέσει δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ, καθώς ο Μπέλι απέκρουσε πέφτοντας στη δεξιά του γωνία

-Τίποτα αξιόλογο δε συνέβη στο β’ ημίχρονο της παράτασης, αφού οι δύο ομάδες προτίμησαν να μη ρισκάρουν

Τα πέναλτι

Η Κυπαρισσία κληρώθηκε να ξεκινήσει πρώτη τις εκτελέσεις πέναλτι.
Ο Λυδιώτη κάνει το 0-1,
ο Φουρναράκος ισοφάρισε σε 1-1 για την Εράνη,
Ο Κιούτακ δεν κατάφερε ν’ «απαντήσει» στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.
Ο Χρονόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία δίνοντας προβάδισμα 2-1 στους Φιλιατρινούς.
Ο Μαργαρώνης ισοφάρισε σε 2-2,
Ο Μπαστακός στο 3-2 για την Εράνη»,
Ο Παναγιωτακόπουλος πέτυχε το 3-3,
Ο Νινιός συνέχισε το Φιλιατρινό σερί κάνοντας το 3-4.
Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, αφού ο Αλεξανδρόπουλος σταμάτησε στην αριστερή του γωνία το πέναλτι του Γαργαρώνη.

Δείτε Video από τον αγώνα



Η Εράνη κατέκτησε το 8ο Κύπελλο στην ιστορία της και στα Φιλιατρά στήθηκε πανηγύρι για την ομάδα της καρδιάς μας. Την ομάδα που μας ομορφαίνει την Ζωή.
Το Φιλιατρά News βρέθηκε στην καρδιά των πανηγυρισμών. Εκεί που αξίζετε να είστε όλοι εσείς που μας πιστεύετε, μας στηρίζετε και μας εμψυχώνετε καθημερινά. Και αυτό θα σας δείχνουμε πάντα.

Δείτε Video από τους πανηγυρισμούς της Εράνης



ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Η ΕΡΑΝΗ

ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: 1-1
ΠΑΡΑΤΑΣΗ: 1-1
ΠΕΝΑΛΤΙ: 4 ΕΡΑΝΗ ΚΑΙ 3 Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ.

ΥΠΟΜΝΟΝΗ. ΕΡΧΕΤΑΙ VIDEO ME AΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

ΕΡΑΝΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.




Οι ευχές που μας στέλνετε

H aftodioikisi.gr και η δημοσιογραφική ομάδα της εύχονται στον καθένα προσωπικά, αλλά και στην οικογένειά του, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, και είθε οι δύσκολες αυτές ημέρες που περνά ο τόπος να είναι σύντομα παρελθόν.




Οι ευχές που μας στέλνετε.




Οι ευχές που μας στέλνετε




Αλλαγή σελίδας στην Ελλάδα !

Γράφει : Η Αντωνία Μπούζα

Σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ.Παπαδήμος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Παπούλια ,προκειμένου η Χώρα να οδηγηθεί στις εκλογές και να ανακοινωθεί η τελική ημερομηνία τους.

Το υπέρτατο δημοκρατικό δικαίωμα των ...........

πολιτών δηλ. του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, για το οποίο αγωνίζονται διαχρονικά οι λαοί σε όλον τον κόσμο και ξεκίνησε από την Ελλάδα, ελπίζουμε να οδηγήσει σε νέα δεδομένα την πορεία της πατρίδας μας , που εξ΄αιτίας άστοχων πολιτικών και καθεστωτικής νοοτροπίας του πολιτικού της προσωπικού, οδηγήθηκε σε τρομερά αδιέξοδα και έφερε τους πολίτες σε δυσχέρεια.

Από τις εκλογές αυτές , περιμένουμε να υπάρξει σταθερότητα και δυνατότητα να κυβερνηθεί δυναμικά , αμερόληπτα , δίκαια και πατριωτικά η Ελλάδα.

Το διακύβευμα σ΄αυτές τις εκλογές πλέον , έχει να κάνει με τη σταθερότητα της Ελλάδας στο δύσκολο διεθνές οικονομικό περιβάλλον , με την παραμονή μας στην Ευρωζώνη , με τη διατήρηση τουλάχιστον σε αξιοπρεπές επίπεδο της διαβίωσής μας και με τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Οι νέοι κομματικοί σχηματισμοί που αναφύονται κυρίως από τους αποδιωγμένους και τους δυσαρεστημένους των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων , προσπαθούν ποντάροντας στην πόλωση, στην ένταση και τις διχαστικές πρακτικές ,να κερδίσουν κομματικά οφέλη.

Αυτό που πρέπει όμως να κυριαρχεί στη σκέψη τους και μόνο, είναι η κρισιμότητα των στιγμών που διανύουμε και το αύριο της Ελλάδας.

Πρέπει να μπορούν να απαντήσουν ,αν με όσα προτείνουν ως λύσεις ,την επομένη των εκλογών η πατρίδα μας θα προχωρήσει δύσκολα μεν , με κόπους και θυσίες δε , στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου ή θα μας οδηγήσουν με ακραίες συμπεριφορές και θέσεις ,δεκαετίες πίσω !

Λέμε λοιπόν ΝΑΙ στον αγώνα για το καλό της πατρίδας , για το αύριο των Ελλήνων και ένα βροντερό ΟΧΙ σε οτιδήποτε άλλο θολό , βίαιο , επικίνδυνο, χαοτικό , διχαστικό και καιροσκοπικό ,που δυστυχώς ψιθυρίζουν διάφοροι καιροσκόποι!

Λέμε ΝΑΙ στη Νέα Δημοκρατία που στη δύσκολη ώρα για την πατρίδα, δυνατά και σταθερά δε δίστασε να υπερασπιστεί πάνω από όλα τα συμφέροντα του τόπου μας , δίνοντας ελπίδα στους Έλληνες , πως μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Οι ευχές που μας στέλνετε




Οι ευχές που μας στέλνετε

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΔΕΛΦΙΑ. (ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΣΟΥΛΙΑ;)

Kopanaki News





Οι ευχές που μας στέλνετε.

Οι ευχές που μας στέλνετε

Η Ομάδα Παραγωγών Νηλέας σας εύχεται
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.




Αλευράς: Γενικές οδηγίες στους υπηρεσιακούς παράγοντες

Ενόψει της αυξημένης ζήτησης κτηνοτροφικών, γαλακτοκομικών κ.λ.π. προϊόντων, η οποία παρατηρείται στην τοπική αγορά την περίοδο των εορτών, δόθηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά οδηγίες στους υπηρεσιακούς παράγοντες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ώστε η λειτουργία της αγοράς να είναι ομαλή, να αποτραπούν φαινόμενα εκμετάλλευσης των καταναλωτών και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι σ΄ αυτήν την περίοδο της............

μεγάλης οικονομικής κρίσης που διανύουμε, οφείλουμε όλοι να φροντίσουμε και να εργαστούμε για τη διατήρηση σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ της αγοράς και των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, έλεγχοι από μικτά κλιμάκια των αρμόδιων υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας πραγματοποιούνται εδώ και αρκετές ημέρες σε όλο το Νομό.

Οι καταναλωτές πρέπει να κάνουν έρευνα αγοράς και να προσέχουν τη σχέση ποιότητας και τιμής, ώστε να κάνουν τις καλύτερες δυνατές αγορές. Η τιμή του προϊόντος στο ράφι να είναι η ίδια με την τιμή που θα πληρώσουν στο ταμείο, να παίρνουν απόδειξη πληρωμής και να εξετάζουν τις αποδείξεις και ιδιαίτερα τα ποσά σε περίπτωση προσφορών.

Να πραγματοποιούν αγορές από νόμιμα σημεία πώλησης, να διαβάζουν τις ετικέτες και να προσέχουν τις ημερομηνίες παραγωγής και λήξης των προϊόντων.
Οι επιχειρήσεις θα πρέπει σε όλα τα είδη που προσφέρουν στους καταναλωτές να αναγράφουν το είδος, την ποιότητα, την χώρα προέλευσης και την τιμή του προϊόντος.
Τέλος ο κ. Αλευράς τόνισε ότι οι καταναλωτές πρέπει να προτιμούν τοπικά προϊόντα, με σκοπό τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας.

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Απριλίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.