Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Π. Τατούλης: Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την έξοδο της χώρας από την κρίση

«Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την έξοδο της χώρας από την κρίση» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της υπογραφής προγραμματικής σύμβασης με τον διευθύνοντα σύμβουλο εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ κ. Νίκου Μπάρδη. Μετά τη συμφωνία αυτή, παρουσία των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Νικολάκου και Πουλά, και του Γενικού Διευθυντή κ. Στέφανου Γεωργιάδη και του Συμβούλου Διοίκησης κ. Άκη Χαϊδάκη, η ΕΥΔΑΠ θα αποτελέσει τον Τεχνικό σύμβουλο της Περιφέρειας πάνω στο ζήτημα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων.

Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης εξήρε τη ...........

σημασία διαχείρισης των υδάτινων πόρων στην Πελοπόννησο καθώς συναρτώνται άμεσα με βασικούς στρατηγικούς στόχους της νέας αιρετής διοίκησης για την αγροτική οικονομία και κτηνοτροφία, αλλά και τον τουρισμό. Πέραν τούτου, «στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ανάπτυξης οικονομίας κλίμακος και να υλοποιήσουμε έργα ευέλικτα, με μικρό κόστος και μεγάλο ανταποδοτικό όφελος».

«Δεν επιθυμούμε οριζόντιες δράσεις για τις αποχετεύσεις και τους βιολογικούς καθαρισμούς, αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις με μόχλευση των πόρων του ΕΣΠΑ και την ευθύνη της Περιφέρειας», πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης. Στόχος του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας, σύμφωνα με τον κ. Τατούλη, είναι η εξασφάλιση ποιότητας, ποσότητας και πίεσης της ύδρευσης για όλους. Βασικό μέγεθος, ωστόσο, όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης, είναι η ανταποδοτικότητα οφελών προς τις τοπικές κοινωνίες. «Παρά το γεγονός ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι ένας ευλογημένος τόπος αναφορικά με τους υδάτινους πόρους της δεν υπήρξε μέχρι σήμερα κεντρική διαχείρισή τους, δημιουργώντας κατ’ αυτό τον τρόπο τεράστια ζητήματα» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης χαρακτηρίζοντας το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα όχι ένα απλό εγχείρημα, αλλά ένα πολιτικό εγχείρημα.

Ο κ. Μπάρδης από τη μεριά του σημείωσε "εμείς ευχαριστούμε πάρα πολύ για την τιμή που μας κάνατε να μας καλέσετε στην περιφέρεια και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε θέτοντας στην υπηρεσία σας την τεχνογνωσία μας και τους άλλους πόρους που έχουμε για να μπορέσουμε και εμείς να συμβάλλουμε στο θέμα της ανάπτυξης της περιφέρειας σας με την διαχείριση του νερού".

Για την καλύτερη συνεργασία με τους Δήμους πάνω στο ζήτημα της διαχείρισης των υδάτινων πόρων ο κ. Τατούλης ανέφερε ότι σύντομα θα υπάρξει διάλογος μαζί τους.

Μερεμέτια ... online! Ένας νέος τρόπος να βρείς τον κατάλληλο τεχνικό



Θέλετε να κάνετε δουλειές στο σπίτι σας, στο μαγαζί σας, στην επιχείρηση σας;
Θέλετε να κάνετε επιδιορθώσεις, μερεμέτια ή ακόμα και ανακαίνιση;
Ολα αυτά σας φαίνονται μπελάς; Που θα βρείτε τόσους τεχνικούς για τις εργασίες σας και πόσο θα σας κοστίσει;

Όλα αυτά τα ερωτήματα βασανίζουν τον καθένα που έχει να κάνει κάποιες εργασίες μέχρι να κλείσει τις συμφωνίες και φυσικά να κάνει την δουλειά του.

Μην ανησυχείτε. όλα μπορούν να γίνουν με την βοήθεια του internet. Καθήστε μπροστά από τον υπολογιστή σας, μπείτε στην διεύθυνση www.TexnitesOnline.gr, και απλά υποβάλετε την δημοπρασία του έργου που σας ενδιαφέρει και αφήστε τους τεχνικούς να σας βρύον και να σας υποβάλουν την προσφορά τους και εσείς χωρίς κανένα κόπο να επιλέξετε τον καλύτερο και τον φθηνότερο ταυτόχρονα. Και όχι μόνο αυτό.
Μετα την εργασία του έχετε το δικαίωμα να τον αξιολογήσετε για το πόσο καλός ή .........

κακός τεχνίτης ήταν ώστε να ενημερώνονται και οι επόμενοι πελάτες του.
όσο περισσότερες θετικές αξιολογήσεις έχει ένας τεχνίτης τόσο καλός είναι στην δουλειά του.
Εσείς ανεβάζετε ψηλά ή ρίχνετε χαμηλά έναν τεχνίτη ανάλογα με την αξιολόγηση σας στην σελίδα.

Για παράδειγμα θα πάρουμε μια δημοπρασία που βρήκαμε στην ιστοσελίδα:
Θα ήθελα να γίνουν κάποιες εργασίες σε διαμέρισμα 90 τ.μ.:
1) Γκρέμισμα 1τοίχου 2,80 x 3,00 για ενοποίηση χώρων,
2) αποκατάσταση των μερεμετιών αλλά και (ηλεκτρολογικών) 2 πριζών που υπάρχουν επάνω του,
3) γενικό φρεσκάρισμα χρώματος όλου του διαμερίσματος με 2 πιθανές αλλαγές χρώματος ,
4) επένδυση ενός σημείου 2,50 x 1,20 με διακοσμητική πέτρα.
5) απομάκρυνση μπαζών και υπολειμμάτων.

Αναμένονται προσφορές που θα αφορούν σε εργασία και υλικά συνολικά.

Τελείως ενδεικτική εκτίμηση κόστους εργασίας και υλικών από 700€ έως 900€
Ώρες επικοινωνίας 12:00 με 15:00 καθημερινά εκτός Πέμπτης και Σαβ/κου.
Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων.


Οι ίδιοι αναφέρουν για τον εαυτό τους:

Η TexnitesOnline.gr είναι μια πρωτοποριακή ιδέα στην Ελλάδα που προσφέρει μέσα από μια αξιοκρατική πλατφόρμα την προώθηση εργασιών οικοδομικών έργων.
Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα αξιολόγησης επαγγελματιών μπορείτε να επιλέξετε συνεργεία ή τεχνίτες με απόλυτη εμπιστοσύνη και σιγουριά.
Το σύστημα επιβραβεύει τους καλύτερους επαγγελματίες χάρη στη καλή τους τη δουλειά μέσα από αξιολογήσεις και σχόλια από τους άλλους πελάτες. Αυτό διευκολύνει την επιλογή των καλύτερων επαγγελματιών με τις καλύτερες τιμές.
Εάν έχετε ένα οικοδομικό έργο μια ανακαίνιση ή μια μικροεπισκευή βάλτε δωρεάν την εργασίας σας στην TexnitesOnline.gr και θα βρείτε το καλύτερο συνεργείο με απόψεις και αξιολογήσεις άλλων πελατών.

Εάν είστε επαγγελματίας ή επιχείρηση στην TexnitesOnline.gr θα σας βοηθήσουμε να βρείτε πελάτες και να αυξήσετε τον τζίρο σας. Επίσης θα αυξήσετε την φήμη σας στο διαδίκτυο και αυτό θα σας διαφοροποιήσει από τον ανταγωνισμό.
Η TexnitesOnline.gr έχει γραφεία στην Αθήνα οδό Λεωφόρο Βουλιαγμένης 102 στην περιοχή του Ελληνικού.

Το Φιλιατρά News επικοινώνησε με την ιστοσελίδα και τους ρωτήσαμε αν έχουν τεχνλιτες σε όλη την Ελλαδα.
Η απάντηση που πήραμε αναφέρει ότι έχουν επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και εξυπηρετούμε και στις πλέον απομακρυσμένες περιοχές καθώς καλύπτουμε όλο το φάσμα των εργασιών που αφορούν το σπίτι.
Εντός 2 ετών λειτουργίας έχουν περάσει μέσα από το σύστημά μας έργα συνολικής αξίας 5.000.000€ και προ ενός έτους δεχθήκαμε επένδυση από την γνωστή ιστοσελίδα spitogatos.gr όπου και συνεργαζόμαστε.

Και η παρουσία τους δεν σταματάει εδώ. Με την ιστοσελίδα έχει ασχοληθεί σε ρεπορτάζ του και ο Alpha.

Παρακάτω θα βρείτε και δυο Video ρεπορτάζ που πρόβαλε ο Alpha TV τον Δεκέμβριο σε εκπομπή αλλά και σε δελτίο ειδήσεων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΝ ΑLPHA (Πατήστε εδώ)

Kαι Video από εκπομπή του Alpha



Εκπομπή στο kontra Channel



Είστε επαγγελματίας και θέλετε να ενταχθείτε στην texnites on line;
Δείτε το παρακάτω Video.




Πέφτουμε στον Καιάδα των δανειστών μας

Άρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News.

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μέρος της συνέντευξής μου με τον δημοσιογράφο Αποστόλη Ζώη και φιλοξένησε η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας χτες Κυριακή 18 Μαρτίου 2012.

“Καληνύχτα Ελλάδα…”

Η Συνέντευξη
-Πού βαδίζει πλέον η χώρα μας; Θα είναι καλύτερα τα πράγματα με τη νέα δανειακή σύμβαση; Δεν θα πρέπει δηλαδή να ανησυχούμε στο μέλλον;

« Είναι λάθος να αναρωτιόμαστε πού "βαδίζει" η χώρα.............

μας καθότι έπαψε να βαδίζει εδώ και πολλά χρόνια "απογειωμένη" στην ψευδαίσθηση που μας τάϊσαν πείθοντάς μας ότι μπορούμε να έχουμε ένα κομμάτι του πλούτου που μας "δάνειζαν" απλόχερα και πανάκριβα οι Τραπεζίτες μας. Από τον Μάιο του 2010, στη συνέχεια το καλοκαίρι του 2011 και τώρα πλέον με το PSI που ΔΕΝ το δέχτηκαν όλοι, την επιβολή με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για το CAC (υποχρεωτική η ζημιογόνος επιβολή συμμετοχής) και η ενεργοποίηση των CDS (διεθνής ανακοίνωση "credit event" , δηλαδή ελεγχόμενης πτώχευσης, από την ISDA...Είμαστε σε ελεύθερη πτώση! Δεν βαδίζουμε λοιπόν, πέφτουμε στον Καιάδα των Δανειστών μας και απλά ΔΕΝ χτυπήσαμε ακόμη (επισήμως) τον πάτο!!!».

- Ποια είναι η άποψή σας για τις κυβερνήσεις συνεργασίας ειδικά μεταξύ των δύο κομμάτων εξουσίας; Αυτό είναι που χρειάζεται η πολιτική πραγματικότητα της χώρας;

« Οι Κυβερνήσεις συνεργασίας (coalition governments) δεν αποτελούν ελληνική ευρεσιτεχνία ούτε καν πρωτοτυπία - 2 από τους 3 μεγάλους της Ευρώπης, Γερμανία και Αγγλία ζούνε παραγωγικά και επιτυχημένα με κυβερνήσεις συνεργασίας! Το τεράστιο, αλλά "αποσιωπημένο" πρόβλημα που εγείρει αναπάντητα και σοβαρά ερωτήματα ήθους και πολιτικής ηθικής , πιθανότητας εφαρμογής πολιτικών σωτηρίας και διεξόδου αφορά στην ελληνική περίπτωση όπου, ουσιαστικά, μας διοικεί κυβέρνηση συνεργασίας που απαρτίζεται πλέον (μετά την απροσδόκητη αποχώρηση του ΛΑΟΣ) από 88% ΠΑΣΟΚ και 12% "Νέας" Ν.Δ. που μας διοικούσαν τα τελευταία 38 χρόνια (1974-2012) και είναι απόλυτα υπεύθυνοι για το Οικονομικό, Πολιτικό, Ηθικό, Πολιτισμικό, κατάντημά μας ως Χώρας, Κράτους, Κοινωνίας, Λαού...».

-Μπορεί το συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό να σηκώσει ένα τέτοιο βάρος μεταρρυθμίσεων και αλλαγών που απαιτούν οι δανειστές μας; Μπορούν να μπουν στο περιθώριο συμπεριφορές και πρακτικές προηγούμενων δεκαετιών;

«Το συγκεκριμένο πολιτικό προσωπικό ήδη έχει προσφέρει γην και ύδωρ στους δανειστές μας δεσμεύοντάς μας με το πρώτο και Δεύτερο Μνημόνιο, με τη ρήτρα του Αγγλικού Εμπράγματου Δικαίου και την αποδοχή όλων των επιβληθέντων όρων από την Τρόικα.
Μέχρι στιγμής πέραν των περικοπών μισθών, συντάξεων και επιδομάτων δεν έχει εφαρμοστεί καμία από τις τρομακτικού μεγέθους και κοινωνικών επιπτώσεων αποφάσεις που έχουν ψηφισθεί στην Βουλή. Στο περιθώριο μπήκε η αξιοπρέπειά μας ως ιστορικού και έντιμου Λαού, και μπήκαν στο απαλλακτικό περιθώριο, τη γνωστή στη Βουλή των Ελλήνων (Κολυμβήθρα του Σιλωάμ) όλες οι ατασθαλίες, οι κακοδιαχειρίσεις, οι καταστροφικά λαθεμένες αποφάσεις, δηλαδή οι πράξεις-εγκλήματα των Πολιτικών Αρχηγών και στελεχών και των υπολοίπων παρατρεχάμενων τους καθώς (φοβάμαι ότι υπάρχει μυστική συμφωνία ανάμεσα σε πράσινους και μπλε) και μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει κληθεί να λογοδοτήσει εάν όχι για εκ προμελέτης καταστροφικές αποφάσεις που δολοφόνησαν την ελληνική Οικονομία και στέλνουν τους Έλληνες στα τάρταρα τουλάχιστον για αυτού του είδους της αποφάσεις που ελήφθησαν από αμέλεια ή ασχετοσύνη αυτών που διοίκησαν και κατέστρεψαν ΔΕΚΟ και Ιδρύματα του ευρύτερου Δημόσιου τομέα».

-Γιατί κατά τη γνώμη σας δεν έρχεται η πολυπόθητη ανάπτυξη; Τι φταίει;

«Ποιά ανάπτυξη να έρθει και από πού (το αναφέρω αυτό σε εφημερίδα του Θεσσαλικού Κάμπου) όταν εισάγουμε φράουλες και ακτινίδια από την Νότια Αμερική, ντομάτες από την Ολλανδία, Λάδι από την Γερμανία, κρεμύδια και αυγά από την Τουρκία και Πορτοκάλλια (στη χώρα όπου πάλαι ποτέ...ανθούσε η φαιδρά πορτοκαλλέα) και λεμόνια από το Ισραήλ και η λίστα δεν τελειώνει εδώ...
Για ποιά ανάπτυξη να μιλήσουμε όταν οι δραστικές (και θα ακολουθήσουν και...δραματικές) περικοπές μισθών και συντάξεων αφαίρεσαν από την κυκλοφορία στους περισσότερους από εμάς μέχρι και το 40% των εισοδημάτων μας;».

-Και μια τελευταία ερώτηση. Έχει μέλλον μια τέτοια Ευρώπη; Ή θα οδηγηθούμε σε μια Ευρώπη πολλών ταχυτήτων;

«Η Ευρώπη δεν μας φταίει και δεν μας έκανε τίποτε περισσότερο από όσα οι πολιτικοί μας της επιτρέψανε να μας...κάνει!
Οδηγηθήκαμε στην ευμάρεια των αριθμών με την “απάτη” της ένταξής μας στο ευρώ από πρόσωπα που μας διοικούν καθισμένα σε Υπουργικούς θώκους της σημερινής (πόσο αστεία ακούονται κάποιες λέξεις) συγκυβέρνησης "δήθεν” σωτηρίας μας.
Που ήταν ο σημερινός μας Πρωθυπουργός όταν ο κ Σημίτης μας έβαζε στην ΟΝΕ (με τα μαγειρεμένα στατιστικά της Goldman Sachs);
Πού ήταν ο μέχρι προχτές Πρωθυπουργός μας κ Παπανδρέου;
Πού ήταν ο Τσάρος της Οικονομίας και σημερινός Αντιπρόεδρος και ο "παλαιότερος" στην Αντιπροεδρία και έτερος των 2 Αντιπροέδρων κκ Βενιζέλος και Πάγκαλος αντίστοιχα για να μνημονεύσουμε μόνο μερικούς κορυφαίους;

Πού ήταν όλοι τους όταν η Ευρώπη δεν φρόντιζε (εμείς φροντίζαμε με κουμπαριές και ζεϊμπεκιές αντιστοίχως Καραμανλή και Παπανδρέου) να "βάλει πάγο" στα πολεμικά παιχνίδια της Τουρκίας και να φροντίσει να εξαλειφθούν πλήρως τα εξοπλιστικά μας προγράμματα σώζοντας για εμάς και τους (επόμενους φουκαράδες) γείτονές μας Τούρκους δισεκατομμύρια ευρώ που δεν έχουμε;
Φυσικά και δεν μας φρόντισε η Ευρώπη διότι αλλιώς πώς θα πουλούσε υποβρύχια, φρεγάτες, άρματα μάχης, συμβατικά μικρά όπλα και πυρομαχικά σε Ελλάδα και Τουρκία ανταγωνιζόμενη την Αμερικανική πολεμική βιομηχανία;
Η Ευρώπη των 2 ταχυτήτων ήδη υπάρχει και ο φόβος της δεν είναι ούτε η Μεσογειακή περιφέρεια, ούτε καν η Αμερική αλλά η Κίνα και η Ινδία!

Επιμύθιον;

Εγώ θυμάμαι στη δεκαετία του 1950 την μακαρίτισσα Σμυρνιά μάνα μου την κυρά-Στάσα και τον μακαρίτη Πόντιο εκ Ρωσίας πατέρα μου τον κυρ-Παναγιώτη να με στέλνουν στο μπακάλικο της γειτονιάς για να αγοράσω "Άλας του Ελληνικού Μονοπωλίου" και "πυρεία του Ελληνικού Μονοπωλίου" και "Οινόπνευμα του Ελληνικού Μονοπωλίου" και με τις φοβερές επιτυχίες των συγκυβερνώντων βλέπω οσονούπω τον εγγονό μου να φέρνει "τα πάντα" από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του με την αναγραφή "προϊόντα του Ελληνικού...Μνημονίου!"

«Καληνύχτα Ελλάδα»
Ήταν ο τίτλος του τελευταίου γνωστού βιβλίου μου και κάποιοι μου "τράβηξαν το αυτί" επειδή ήταν πικρός ο τίτλος μου αλλά τώρα, δυστυχώς έχουν το θράσος να με χαρακτηρίζουν…"προφήτη"
«Λυπάμαι!...»

*(Ο Γιώργος Πιπερόπουλος σπούδασε με υποτροφίες κοινωνιολογία και ψυχολογία στα Πανεπιστήμια της Νέας Υόρκης και Μασσαχουσέττης των ΗΠΑ, του Σααρμπρούκεν της Γερμανίας και του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας. Είναι επίσης διπλωματούχος της Διεθνούς Ακαδημίας Ιατρικής της Συμπεριφοράς, Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Δίδαξε σε πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης και διετέλεσε στέλεχος και Σύμβουλος μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και Κρατικών οργανισμών και προγραμμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Χρημάτισε Γενικός Διευθυντής Προγραμμάτων Πρόληψης, Αποτοξίνωσης, Θεραπείας και Αποκατάστασης Ναρκομανών στη Νέα Αγγλία, δημιουργός και εκδότης του Παγκόσμιου Ενημερωτικού Δελτίου Θεραπευτικών Κοινοτήτων και τακτικό μέλος του Τμήματος Ψυχολόγων που ασχολούνται με χρήστες ουσιών της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρίας.
Έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεία για το επιστημονικό και κοινωνικό του έργο τοσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Εναι τακτικό μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης, της Αμερικανικής Ψυχολογικής και της Κοινωνιολογικής Εταιρίας, της Αμερικανικής Ακαδημίας Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών, της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας, της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας και Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.)

Βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο ο διαχειριστής μας "X-treme"

Εξιτήριο πήρε πρίν λίγη ώρα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο συνδιαχειριστής του Φιλιατρά News "X-treme" που από το απόγευμα της 14ης Μαρτίου νοσηλευόταν σε μεγάλο ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας με γνωματευμένη σκωληκοειδίτιδα.
Την επόμενη μέρα υποβλήθηκε σε εγχείρηση και όπως ενημερωνόμασταν συνεχώς όλα πήγαν καλά με αποτέλεσμα σήμερα να βγεί.

Λάβαμε πάρα πολλά E-mail από πολλούς αναγνώστες επώνυμα και μη με περαστικά στον φίλο μας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα μηνύματα που .......

λάβαμε με τις ευχές σας και οτιδήποτε αφορούσε τον X-treme προωθήθηκαν στο προσωπικό του E-mail για να δει και να διαβάσει τις ευχές που του έστειλε ο κόσμος. Όλοι εσείς οι αναγνώστες του Φιλιατρά News.

Αυτήν την ώρα χαίρει άκρας υγείας και μέσα από αυτές τις γραμμές του ευχόμαστε περαστικά του και γρήγορα να είναι κοντά μας.

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Μην πληρώσει κανένας αγρότης το νέο χαράτσι της ΕΑΣ Μεσσηνίας.

Για μία ακόμα φορά αποδείχτηκε το πόσο άγνοια έχει το Δ.Σ. της ΕΑΣ Μεσσηνίας για την υπάρχουσα κατάσταση στον Αγροτικό χώρο.

Η απόφαση που πήραν για το καινούριο ...........

χαράτσι για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σε μια περίοδο που ο Αγρότης βλέπει τις τιμές των προϊόντων του (Λάδι, κηπευτικά, κτηνοτροφικά) να κατρακυλούν και να έχει μηδενιστεί το εισόδημα του καταδεικνύει καθαρά την άγνοιά τους.
Οι κύριοι της ΕΑΣ αποφάσισαν να απαιτήσουν να πληρώσει ο αγρότης επιπλέον χαράτσι από αυτά που τους δίνει το Υπουργείο για την ενεργοποίηση (28 €)

Η ΕΑΣ Μεσσηνίας αντί να είναι στο πλευρό του αγρότη και να τον στηρίζει, του ζητά να κλείσει αυτός την οικονομική τρύπα που άνοιξαν αυτοί με την λανθασμένη διοίκηση της, λέγοντας ακόμα ότι θα προσλάβουν επιπλέον προσωπικό θέλοντας να δικαιολογήσουν το χαράτσι.
Είναι κοροϊδία στο πρόσωπο των απλήρωτων εργαζομένων.

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ καλεί όλους τους αγρότες να μην πληρώσει κανένας το ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.

Απο το Δ.Σ.

Εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Θα μας πει κανείς ποιός βγήκε πρώτος;

Στις 240.000 εκτιμάται -σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από το ΠΑΣΟΚ- η συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες της Κυριακής.
Για την Ιπποκράτους ο αριθμός των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία για τον έοο πρόεδρο που έτρεχε σε μια κουρσα απόλυτα μόνος του την κρίνουν ιδιαίτερα ικανοποιητική ενώ ο ίδιος ο Ευ.Βενιζέλος μίλησε για «συγκινητικά» επίπεδα προσέλευσης!!!!
240.000 περίπου ψηφοφόρους τον αποκαλούν ...........

ικανοποιητικό αριθμό....!!!!!
Μιλάμε για το 1/3 των ψηφοφόρων του 2007 στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές. και αντι να πουν ότι πατώσαμε, πανηγυρίζουν κι όλας!!!!

Πάντως χθες στα Φιλιατρά, οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ εξελίχθηκαν σε τραγωδία, συντριβή, διασυρμό.
Το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ που είχε στηθεί στον πυρσό, (είχε και τις εκλογές του ο σύλλογος την ίδια ημέρα), περιελάμβανε τις πόλεις Φιλιατρά και Γαργαλιάνους.

Δυο πολύ μεγάλες πόλεις με πληθυσμό που ξεπερνά τις 11.000. Και από αυτές τις δυο πόλεις μόλις και μετά βίας έφτασαν τους 180 ψηφοφόρους.
Μάλιστα όπως μας μετέφερε άνθρωπος μας από τα Φιλιατρά πήγαν περίπου 150 άτομα και από τους Γαργαλιάνους περίπου 30 άτομα!!!!!!
Τρελή επιτυχία οι εκλογές!!!! Τόση επιτυχία δεν είχε ούτε ο Jefry Papandreos στην πρώτη του εκλογή από την βάση. Και που τότε ήταν και ο μόνος υποψήφιος.
Αλήθεια. Τελικά αναδείχτηκε νέος πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ;

Πάντως τα τελικά αποτελέσματα θα τα ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ εντός της ημέρας.

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος. Αποτελέσματα 18ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 18ης Αγωνιστικής





Β' Τοπική 1ος Όμιλος. Αποτελέσματα 23ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 23ης Αγωνιστικής




Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας 18-3-2011




Εφημερεύον φαρμακείο στα Φιλιατρά γι αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 19 Μαρτίου έως και 25 Μαρτίου 2012 εφημερεύει το φαρμακείο:

Άλκη Ξύγκα

Tηλ: 2761 - 0 - 33560
Κιν. 697 - 76 92 544


ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:
Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.