Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Φώτης Χαρίτος: Διαψεύδω τα περι προσχώρησής μου στη ΝΔ.

Διαψεύδει ως ανυπόστατο το δημοσίευμα του blog Δημοτικό Σαφάρι ο πολιτευτής και υποψήφιος με το Λάος για την Μεσσηνία Φώτης Χαρίτος και που σύμφωνα με αυτό ο Μάκης Βορίδης έκλεισε το Deal μεταγραφής του Φώτη Χαρίτου στην ΝΔ.

Όπως ο ίδιος μας είπε σε επικοινωνία που είχαμε στο ..........

Facebook εκφράζει την αμέριστη και απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Αρχηγού μας Γιώργου ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και καλεί όλο τον Μεσσηνιακό ΛΑΟ και όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να μας εμπιστευτούν, να δοκιμάσουν δηλαδή και τις δικές μας ικανότητες, έστω για μια φορά, στις επερχόμενες εκλογές!!!

Το χθεσινοβραδινό δελτίο Ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας 10-3-2011



Από το Λάος στην ΝΔ ο Φώτης Χαρίτος;;;;

Μια αποκλειστική βόμβα έριξε σήμερα το απόγευμα το εξαιρετικό blog Δημοτικό Σαφάρι και αφορά τον πολιτευτή Μεσσηνίας του Λάος και Δικηγόρο Φώτη Χαρίτο.

Σύμφωνα με την βόμβα που πέταξε σήμερα το Δημοτικό Σαφάρι ο Μάκης Βορίδης που είχε έρθει στην Καλαμάτα με τον Σαμαρά μίλησε με τον Xαρίτο και έκλεισε το deal για την μεταγραφή του τελευταίου στην ΝΔ.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο θα μιλάμε για μια Super Duper κολοτουμπάρα του Χαρίτου.
Το Δημοτικό Σαφάρι αναφέρει:


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ

Νέα προσχώρηση από τον ΛΑΟΣ στην Νέα Δημοκρατία αυτή την φορά από την Μεσσηνία. Χθες ο Βορίδης που βρέθηκε μαζί με τον Σαμαρά στην Καλαμάτα για τα εγκαίνια της γέφυρας έκλεισε το deal με τον Χαρίτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Βορίδης του έδωσε και τον πρόεδρο της ΝΔ και συνομίλησαν μαζί....

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επισήμως.

Δημοτικό Σαφάρι

Δ' Εθνική 6ος Όμιλος. Αποτελέσματα 17ης Αγωνιστικής



Η βαθμολογία της 17ης Αγωνιστικής





Εράνη Φιλιατρών

Αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για το Νεο Δ.Σ. του Πυρσού.

Αναβλήθηκε η σημερινή Γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο Πυρσός" λόγω μη απαρτίας των μελών.

Η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 5μ.μ. στο Φουρναράκειο Π.Κ. με τα ίδια θέματα ημερήσιας Διάταξης.



Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" [ Ηχητικό ]

Την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοίνωσε σήμερα το πρωί στο Δίστομο ο Πάνος Καμμένος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κανένα κανάλι και κανένα μέσον (διαπλεκόμενα ΜΜΕ) δεν μετέδωσαν την ομιλία του Πάνου Καμμένου. Ενδεικτικά θα σας πούμε ότι τόσο η κρατική τηλεόραση η οποία έχει καταντήσει πλέον εμμετική μετέδιδε την ομιλία του Σαμαρά στην πολιτική επιτροπή και ταυτόχρονα ο ίδιο έκανε και ο ANT1 με έκτακτο δελτίο.

Το Φιλιατρά News σας δίνει την δυνατότητα να ...........

ακούσετε απόσπασμα από την ομιλία του Πάνου Καμμένου για αν είστε πιο ενημερωμένοι από όσο σας θέλουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.




-

Έρχεται 5ετής θητεία κυβέρνησης!

Η επόμενη Βουλή αναμένεται να δρομολογήσει αλλαγές στο Σύνταγμα

Η ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού που θα διαμορφωθεί μετά τις εκλογές περνά και μέσα από τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος, η οποία είναι βέβαιον ότι θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη συγκρότηση της νέας Βουλής με πρωτοβουλία των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων.

Ηδη από τις επόμενες ημέρες το Κέντρο ...........

Πολιτικής Ερευνας και Επικοινωνίας - το παλαιότερο think tank - που λειτουργεί στην Ελλάδα και πρόσκειται στη ΝΔ θα αναρτήσει στον διαδικτυακό ιστότοπό του 20 προτάσεις για την τροποποίηση του Συντάγματος που αναφέρονται στην αλλαγή του πολιτικού συστήματος. Οπως πληροφορείται «Το Βήμα», στις αλλαγές αυτές συμφωνεί η ηγεσία της ΝΔ αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής και αναμένεται να κυριαρχήσουν στον διάλογο που θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις εκλογές. Μεταξύ των προτάσεων αυτών περιλαμβάνονται:

Αυστηρά 5ετής κοινοβουλευτική θητεία

Προτείνεται σταθερή κοινοβουλευτική θητεία με διάλυση της Βουλής μόνον εφόσον το εγκρίνουν τα 2/3 των μελών του Κοινοβουλίου, κατά τα πρότυπα της ρύθμισης που εισήχθη πρόσφατα και στο βρετανικό κοινοβούλιο. Κατά πάσα πιθανότητα, η θητεία που θα προταθεί θα είναι πενταετής. Εχει επίσης προταθεί, αν κατά τη διάρκεια της πενταετίας προκηρυχθούν για οποιονδήποτε λόγο πρόωρες εκλογές, η κυβέρνηση που θα προκύψει από αυτές να έχει θητεία μόνο για το υπόλοιπο της πενταετίας.

Εποικοδομητική πρόταση δυσπιστίας

Κατά το γερμανικό πρότυπο, η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης (άρθρο 34, παρ. 2 του ισχύοντος Συντάγματος) προτείνεται να κατατίθεται μόνο αν περιλαμβάνει πρόταση νέου πρωθυπουργού.

Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Προτείνονται αλλαγές έτσι ώστε να καθίσταται δυνατή η εκλογή Προέδρου στην τρίτη ψηφοφορία με απόλυτη πλειοψηφία των βουλευτών ή η παράταση της θητείας του απερχόμενου προέδρου, π.χ. για ένα έτος, με απόλυτη πλειοψηφία των βουλευτών.

Επαναφορά της ενισχυμένης αναλογικής

Οπως αναφέρει η πρόταση του ΚΠΕΕ, «οι πρόσφατοι εκλογικοί νόμοι (από τη δεκαετία του '90 και μετά) έχουν νοθεύσει την αρχική φιλοσοφία της ενισχυμένης αναλογικής, αφού ενισχύουν την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του πρώτου κόμματος σχεδόν αποκλειστικά εις βάρος του δευτέρου και όχι των μικροτέρων. Αυτό αποτελεί παράγοντα αστάθειας του κομματικού συστήματος. Πρέπει ως εκ τούτου να εξετασθεί η αποκατάσταση της αρχικής λειτουργίας των εκλογικών συστημάτων αυτού του τύπου που, σε μια προσπάθεια δημιουργίας σταθερών μεγάλων κομμάτων με κυβερνητική προοπτική, ευνοεί όχι μόνο το πρώτο αλλά όλα τα μεγάλα κόμματα εις βάρος των μικρών κομμάτων (τα οποία γίνονται αντιληπτά ως οιονεί κόμματα διαμαρτυρίας ή των άκρων).

Αύξηση του αριθμού των βουλευτών

Σε αντίθεση με τις προτάσεις βουλευτών και κομμάτων για μείωση του αριθμού των βουλευτών από 300 σε 200, το ΚΠΕΕ προτείνει αύξησή τους με την αιτιολογία ότι θα αυξανόταν η εκπροσώπηση απομακρυσμένων περιοχών και θα μειωνόταν η εξάρτηση των πολιτικών από τα ΜΜΕ.

Το Βήμα

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 11ης Μαρτίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.