Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η διάψευση στο δημοσίευμα μας από την Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας.

Στην ιστοσελίδα FILIATRANEWS δημοσιεύεται σήμερα ἀπό τη συντακτική ομάδα της μια είδηση χαρακτηριζομένη ως «αποκάλυψη σκανδάλου», σύμφωνα με την οποία «Ο Δεσπότης Τριφυλίας και Ολυμπίας δεν γουστάρει τη μετάδοση από το BEST TV Καλαμάτας της Θείας Λειτουργίας του Αγίου Χαραλάμπους».

1. Η είδηση αυτή είναι απολύτως ψευδής, κατασκευασμένη και υποβολιμιαία. Ποτέ δεν έγινε προφορική ή γραπτή πρόταση στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομο από το τηλεοπτικό σταθμό BEST TV για μετάδοση της Θείας Λειτουργίας κατά την Πανήγυρη του Αγίου Χαραλάμπους στα Φιλιατρά.
Ο διευθυντής του Σταθμού κ. Μπελογιάννης σε ..........

αποψινή του ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του BEST TV επιβεβαιώνει ότι ποτέ δεν πρότεινε κάτι τέτοιο δηλώνοντας σαφέστατα: «αναφέρουμε για την ακριβή αλήθεια ότι ποτέ δεν ήρθαμε σε επαφή με τον Μητροπολίτη Τριφυλίας γι αυτό το θέμα».

2. Πρίν δύο χρόνια, κατά την Πανήγυρη του Αγίου Χαραλάμπους του 2010, το ίδιο κανάλι είχε μεταδώσει τη Θεία Λειτουργία από τα Φιλιατρά με πρωτοβουλία και δαπάνη (περίπου 3500 €) του Δήμου Φιλιατρῶν. Τότε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας είχε δώσει ευχαρίστως την άδειά του και είχε δημοσίως εκφράσει τις ευχαριστίες του. Γιατί τώρα να ενεργήσει διαφορετικά;

3. Η κατασκευή ενός τέτοιου ψευδέστατου και παντελῶς ανυπόστατου δημοσιεύματος καθώς και το απρεπέστατο, ασεβέστατο και υβριστικό ύφος του αποκαλύπτει την αγωνιώδη προσπάθεια των χαλκευτών του να ανακαλύψουν επιτέλους ένα «σκάνδαλο» στην αρχιερατική πορεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου και να διεγείρουν εναντίον του το λαό των Φιλιατρών.

Ευτυχώς οι Φιλιατρινοί θυμούνται ποιοι εκκλησιαστικοί παράγοντες με την προκλητική τους πολιτεία και συμπεριφορά είχαν μεταβάλει τα Φιλιατρά σε συνώνυμο των σκανδάλων και της διαφθοράς και την Πανήγυρη του Αγίου Χαραλάμπους σε πηγή ανεκδότων στους εκκλησιαστικούς κύκλους. Και βλέπουν και εκτιμούν τον αγώνα και την αγωνία του νέου Ποιμενάρχου τους για την μεγαλοπρέπεια, την ιεροπρέπεια και την οργάνωση της Πανηγύρεως του Πολιούχου μας. Μόνο λίγοι νοσταλγοί του «ενδόξου» παρελθόντος δεν μπορούν να διακρίνουν την εξώφθαλμη αναβάθμιση από πνευματικής απόψεως.

4. Το μόνο που κατόρθωσε να αποδείξει η ανώνυμη συντακτική ομάδα του FILIATRANEWS είναι η εμπάθεια και η αναξιοπιστία της. Την παραδίδουμε στην κρίση των αναγνωστών της. Ας προβληματιστούν κατά πόσον αξίζει να εμπιστεύονται μία ιστοσελίδα, που σκόπιμα διαδίδει κατασκευασμένα ψεύδη, για να σπιλώσει πρόσωπα και θεσμούς που κατέχουν κεντρική θέση στη ζωή της τοπικής κοινωνίας μας. Ας σκεφθούν τι σκοπιμότητες και τι συμφέροντα υπηρετούν, όταν συνειδητά συκοφαντούν τον Πνευματικό τους Πατέρα επιδιώκοντας να δημιουργήσουν προβλήματα στα Φιλιατρά παραμονές της Πανηγύρεως του Αγίου μας…

5. Προκαλούμε τους ανωνύμους συκοφάντες μας να αποσύρουν το κατάπτυστο δημοσίευμά τους και να ζητήσουν από την ίδια θέση συγγνώμη και από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και από τους αναγνώστες τους. Αλλιώς ας βγουν από την άνανδρη ανωνυμία τους και επωνύμως ας υποστηρίξουν την αλήθεια των γραφομένων τους. Για να αντιμετωπίσουν και τις νομικές συνέπειες της ασύστολης ψευδολογίας τους.

Κυπαρισσία 31-1-2011
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Διόρθωση σε δημοσίευμα μας για τον Μητροπολίτη Τριφυλίας.

Πολλές αντιδράσεις αλλά και αναστάτωση προκάλεσε σήμερα το δημοσίευμα μας σχετικά με τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο και την άρνηση μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους.

Η πληροφορία που είχε φτάσει σε εμάς ανέφερε ότι την άρνηση για την μετάδοση την έκανε ο Δεσπότης Τριφυλίας. Και ενώ όλες οι πληροφορίες μας εκεί κατέληγαν φαίνεται ότι η απόλυτη αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Κατα συνέπεια το δημοσίευμα μας δεν ανταποκρίνεται 100% στη πραγματικότητα και γι αυτό απολογούμαστε ως ομάδα ζητώντας ταυτόχρονα τόσο από τους αναγνώστες μας όσο και από τον ίδιο τον Μητροπολίτη να μας συγχωρέσουν για το ατόπημα μας.

Τι πραγματικά συνέβη.

Μετά από τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον ...........

τηλεοπτικό σταθμό best και τον κ. Νίκο Μπελογιάννη μας διευκρίνισε ότι το δημοσίευμα μας δεν είναι απολύτως σωστό.
Ο Σταθμός BEST TV έκανε πρόταση για την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας όχι στον Μητροπολίτη όπως γράψαμε αλλά στον Δήμο Τριφυλίας ο οποίος λόγω έλλειψης χρημάτων δεν μπορεί να καλύψει οικονομικά την μετάδοση της θείας λειτουργίας.
Μας διευκρίνισε με κάθε τρόπο ότι δεν μίλησε, δεν ήρθε σε επαφή με τον Μητροπολίτη Τριφυλίας για την μετάδοση και φυσικά ποτέ δεν εισέπραξε άρνηση από τον Μητροπολίτη.

Το ίδιο έχει γράψει και ο ίδιος ο κ. Μπελογιάννης στην ιστοσελίδα του σταθμού BEST, δημοσίευμα το οποίο σας μεταφέρουμε όπως ακριβώς γράφτηκε.

Απαραίτητη διευκρίνιση για δημοσίευμα του filiatranews

Σε δημοσίευμα σήμερα το έγκυρο site filiatranews αναφέρει ότι η τηλεόραση BEST έκανε προσφορά για την μετάδοση της θειας λειτουργίας από τον Αγ.Χαράλαμπο Φιλιατρών την ημέρα που εορτάζει . Εμείς πρέπει να αναφέρουμε για την ακριβή αλήθεια ότι ποτέ δεν ήρθαμε σε επαφή με τον Μητροπολίτη Τριφυλίας γι αυτό το θέμα παρά μόνο με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ Κώστα Κόλλια που μας ανέφερε ότι υπάρχουν αντιδράσεις στο να μεταδοθεί η θεία λειτουργία καθώς και η παρέλαση που ακολουθεί όπως είχαμε κάνει κατά το 2010 ζωντανά που αξίζει να σημειωθεί ότι σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς όπως σωστά γράφει το αγαπητό site filiatranews.blogspot.com το γεγονός το βλέπει πάρα πολύς κόσμος τόσο από την τηλεόραση σε όλη την Πελοπόννησο αλλά και σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα οι ομογενείς από το διαδίκτυο.

Νίκος Μπελογιάννης


Επαναλαμβάνουμε ως ομάδα ότι ζητάμε ΣΥΓΝΩΜΗ από όλους όσους αναστατώσαμε άδικα, καθώς δεν έγινε σκόπιμα αλλά πέσαμε θύματα μιας λάθος πληροφόρησης.
Ζητάμε επίσης ένα μεγάλο συγνώμη κυρίως από τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας για τον απαράδεκτο τόνο που χρησιμοποιήσαμε εναντίον του στο δημοσίευμα μας και ελπίζουμε να μας συγχωρέσει.

Η Ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News.

Τέταρτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ σε νέα δημοσκόπηση

Την τέταρτη θέση με 11% καταλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Star Channel, ενώ το σύνολο των κομμάτων της Αριστεράς συγκεντρώνουν το 39,5%.

Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 18,5% το ΚΚΕ καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με ποσοστό 13% και ακολουθούν η Δημοκρατική Αριστερά με 11,5%, το ΠΑΣΟΚ με 11%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 10%, ο ΛΑΟΣ με 6% και με 5% οι Οικολόγοι Πράσινοι και οι Δημοκρατική Συμμαχία.

Τέλος το 11% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι ..........

θα ψηφίσουν άλλο κόμμα, ενώ το ίδιο ποσοστό συγκεντρώνει και η απάντηση Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους

Στο Δήμο Τριφυλίας για τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης των Φιλιατρών Αγίου Χαραλάμπους, θα πραγματοποιηθούν και φέτος διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις στις 9 και 10 Φεβρουαρίου.

Τις εκδηλώσεις αυτές θα τιμήσουν με την παρουσία τους προσκεκλημένοι του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομου οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, ,Νέας Σμύρνης κ.κ. Συμεών, Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλος , Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός.

Από το Δήμο Τριφυλίας έχουν προσκληθεί μέλη της .........

πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας του τόπου, Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπρόσωποι κομμάτων του Νομού, Δικαστικών και λοιπών Αρχών, Διευθυντές υπηρεσιών, Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, εκπρόσωποι του Λιμενικού, Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων, αντιπρόσωποι τύπου και Μ.Μ.Ε. και όλο το Χριστεπώνυμο πλήθος.


Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων έχει ως εξής :

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ώρα : 5.50 μ.μ. Συγκέντρωση προ του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου, της Δημοτικής Αρχής και των λοιπών Αρχών του τόπου, καθώς και της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων για την υποδοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών.

Ώρα : 6.00 μ.μ. Άφιξη των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών και έναρξη της Τελετής του Μεγάλου Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Ώρα : 7.00 π.μ. Η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών θα παιανίσει το εωθινό στους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.

Ώρα : 9.30 π.μ. Παράταξη Φιλαρμονικών, αγημάτων Στρατού, προσκόπων και σχολείων προ του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου κατά τις οδηγίες των τελεταρχών.

Ώρα: 10.00 π.μ. Πέρας προσελεύσεως επισήμων στον Ιερό Ναό.

Ώρα: 10.30 π.μ. Εκκίνηση της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος σε κεντρικές οδούς της Πόλης. Στην κεντρική πλατεία θα ψαλεί δέηση.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΑΣ

Το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας ταξιδεύει ..... στα Φιλιατρά.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας ταξιδεύει στην Ελλαδα και αυτή την φορά κάνει στάση για το διήμερο 5 και 6 Φεβρουαρίου στα Φιλιατρά και συγκεκριμένα στην κινηματογραφική Λέσχη του Πυρσού.

Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της μικρού μήκους ταινίας εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του την διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και το εξωτερικό.

Εδώ και δεκαπέντε πλέον χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ’ ένα ‘μακρύ ταξίδι’ επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το ‘μικρό’.

Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό ..........

τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των ‘ταξιδιών’ του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

Το πρόγραμμα προβολών που θα γίνει το διήμερο 5 και 6 Φεβρουαρίου 2012 είναι το ακόλουθο.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00

1. Γειά σου Ανέστη (Διάρκεια 18')
Σκηνοθέτης Δημήτρης κανελόπουλος

2. Toothbruches (Διάρκεια 5')
Σκηνοθέτης: Νίκος Μπρανίδης - Γιάννης Μπουγιούκας

3. Το πατάρι (Διάρκεια 18')
Σκηνοθέτης: Μίνως Νικολακάκης

4. Ηγέτης (Διάρκεια 28')
Σκηνοθέτης: Γαβριήλ Τζάφκας

5. Κόφτο (Διάρκεια 14')
Σκηνοθέτης: Βασίλης Καλαμάκης

6.Κινητά στοιχεία (Διάρκεια 17')
Σκηνοθέτης: Ανδρέας Σιαδήμας

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ 100 Λεπτά.


ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00

1. Κινητά στοιχεία (Διάρκεια 17')
Σκηνοθέτης Ανδρέας Σιαδήμας

2. Ο Μπαμπάς μου, ο Λένιν, και ο Φρέντυ (Διάρκεια 20')
Σηκνοθέτης Ρηνιώ Δραγασάκη

3. Πίστομα (Διάρκεια 18')
Σκηνοθέτης Γιώργος Φουρτούνης

4. ΙΡΙΣ (Διάρκεια 15')
Σκηνοθέτης Αλέξανδρος Σιπσίδης

5. Νύφη (Διάρκεια 6')
Σκηνοθέτης: Λευτέρης Χαρίτος

6. Mouskh of (Διάρκεια 10')
Σκηνοθέτης: Θωμάς Κιάος

7. Τζαφάρ ( Διάρκεια 3')
Σηκνοθέτης: Νάνσυ Σπετσιώτη

8. Ελένη (Διάρκεια 13')
Σκηνοθέτης: Στέργιος Πάσχος.

Συνολική διάρκεια προβολών 102 λεπτά.

Ευχαριστήρια επιστολή Στάμου σε Τατούλη για το δίκτυο ύδρευσης

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη διότι με απόφασή του εντάχθηκε το έργο της ολοκλήρωσης του δικτύου ύδρευσης των Φιλιατρών στο Ε.Σ.Π.Α. προϋπολογισμού 755.000,00 ευρώ.

Προ μηνός που τον επισκέφθηκα στο γραφείο του στην Τρίπολη, μας υποσχέθηκε ότι θα εντάξει το σημαντικό αυτό έργο στο Ε.Σ.Π.Α. Πρόκειται για την αντικατάσταση 7.758 μέτρων δικτύου ύδρευσης σε συνέχεια αυτού που είχε εκτελεσθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Στα 7.758 μέτρα που αναφέρεται το νέο έργο ..........

«ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ» τα 800 περίπου μέτρα αφορούν αντικατάσταση του κεντρικού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή προς πλατεία με πολυαιθυλένιο.

Όπως φαίνεται ο κ. Περιφερειάρχης ετίμησε την υπόσχεσή του και θα εκτελεσθεί αυτό το σημαντικό και πολυπόθητο έργο για την πόλη μας.

Με αυτό το έργο ολοκληρώνεται πλέον η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης για όλη την πόλη.
Ευχαριστούμε και πάλι θερμά τον κ. Περιφερειάρχη καθώς και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας για την πολύτιμη συμβολή της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΑΜΟΣ

Ξεκίνησαν σιγά σιγά οι εργασίες για το στέγαστρο του πανηγυριού

Έφτασαν στην πόλη μας και ξεκίνησαν να φτιάχνουν σιγά σιγά το πρώτα κομμάτια για το στέγαστρο που θα χρησιμοποιηθεί για το πανηγύρι του Αγίου Χαραλάμπους στα Φιλιατρά.

Μπορεί να μην υπάρχει αυτή την στιγμή στημένο (όρθιο δηλαδή) κανένα κομμάτι του αλλά τα πρώτα "π" έχουν φτιαχτεί και έχουν ποστιαστεί για να ξεκινήσει το στήσιμο του στεγάστρου που θα γίνει τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου.

Το Πανηγύρι του Αγίου Χαραλάμπους θα ........

διαρκέσει όπως πάντα 5 μέρες.



Τι θα γίνει με τους μαύρους στο νεκροταφείο των Φιλιατρών;

Καθημερινά είναι τα κρούσματα κλοπής μπουκαλιών λαδιού στο νεκροταφείο Φιλιατρών καθώς οι αράπηδες που μένουν γύρω από το παλιό και το καινούριο νεκροταφείο μπαίνουν στον χώρο κυρίως μεσημεριανές ώρες που δεν πάνε επισκέπτες και ανοίγουν τα κουτιά στους τάφους και βουτάνε ότι λάδι βρουν.

Αναγνώστης μας που θέλει να κρατήσει την ............

ανωνυμία του πήγε χθες το μεσημέρι στις 3:30 όπως μας γράφει, στο παλιό νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι του συγγενικού του προσώπου και με έκπληξη είδε δύο μαύρους να φεύγουν προς την ανατολική μάντρα στην οποία σκαρφάλωσαν και πήδηξαν φεύγοντας πίσω προς τα χωράφια.

Λίγο παραπέρα πίσω ακριβώς από τη εκκλησία, είδε σπασμένο και άδειο ένα κουτί από αποθήκη ενός τάφου (Σχετική φωτογραφία). Και αναρρωτιέται.
Μέχρι πότε θα γίνεται αυτό το σκηνικό στο νεκροταφείο της πόλης; Ως πότε οι μαύροι λαθρομετανάστες θα το έχουν εκεί τσιφλίκι τους και θα προξενούν ζημιές στους τάφους;
Ο Δήμος τι μπορεί να κάνει γι αυτό; Η αστυνομία ξέρει την κατάσταση που υπάρχει στο νεκροταφείο;
Είναι ή δεν είναι αυτοί οι μαύροι παράνομοι λαθρομετανάστες; Έχουν χαρτιά να παραμείνουν στην χώρα; Αν όχι να εφαρμοστεί ο νόμος για την απέλαση τους.

Ένας αγανακτισμένος αναγνώστης.

ΣΧΟΛΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS
Το θέμα το έχουμε αναδείξει και σε παλαιότερη δημοσίευση μας τον Μάϊο του 2011 που οι καντηλανάφτισσες βγάζουν το μεροκάματο του τρόμου αντιμετωπίζοντας πρωτόγνωρες καταστάσεις.
Από τότε είχαμε παρακινήσει τον Δήμο να αναλάβει δράση και να ξεβρομίσει την πόλη από τους μαύρους και εμείς θα στηρίζαμε την όποια πρωτοβουλία του με νύχια και με δόντια.
Ο δήμος όμως ποτέ δεν έκανε κάτι. Η αστυνομία πάλι ελάχιστα πράγματα μπορεί να κάνει καθώς κακά τα ψέματα έχουν δεμένα τα χέρια τους (το φρόντισαν οι πολιτικοί μας αυτό) και αναρωτιόμαστε, μήπως ήρθε πλέον η ώρα να αναλάβουν δράση οι πολίτες να ξεβρομίσουν την πόλη από την αραπία που την έχει κατακλύσει.
Γιατί αν περιμένουμε από τους πολιτικούς........

Έπιασαν και κροκόδειλο στο Black Out [ VIDEO ]

Ανατριχιαστικό ...αλλά ξεκαρδιστικό το επεισόδιο του "Black Out"!
Για μια ακόμα Δευτέρα οι ... τολμηροί παίκτες αναμετρήθηκαν με τους φόβους τους και το σκοτάδι.
Αυτή τη φορά τις εντυπώσεις έκλεψαν ένας κροκόδειλος και ο Αντρέας...
Ένας παίκτης που ξεχώρισε για τις ... κραυγές του!

Δείτε το Video









Το βραδινό δελτίο ειδήσεων του BEST TV Καλαμάτας 30-1-2012




Μεσσηνιακές εφημερίδες της 31ης Ιανουαρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Δείτε και τα πρωτοσέλιδα από τις Αθηναϊκές εφημερίδες.