Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Nέα ιστοσελίδα ΕΛ.ΤΑ. Online υπηρεσίες, e-shop και πολλές εφαρμογές


Ολος ο κόσμος των Ελληνικών Ταχυδρομείων βρίσκεται πλέον στην οθόνη των πολιτών μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας elta.gr, η οποία παρέχει πλήρη ενημέρωση για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ.

Οι επισκέπτες θα βρουν στην ιστοσελίδα χρήσιμα εργαλεία, διασυνδέσεις και εφαρμογές, αλλά και επιπλέον πληροφόρηση για τις δραστηριότητες των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Με εύκολη και λειτουργική πλοήγηση οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας, όπως Αλληλογραφία και Δέματα, Χρηματοοικονομικά, Προϊόντα Λιανικής και Φιλοτελικά προϊόντα.

Παράλληλα στην ιστοσελίδα υπάρχουν υπηρεσίες αναζήτησης ..............

Ταχυδρομικού Κώδικα και Ταχυδρομικής Θυρίδας, Ταχυδρομικού Καταστήματος και Ταχυδρομικού Πρακτορείου, καθώς και χάρτες για την ανεύρεση των τοποθεσιών.

Με ένα κλικ οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές εξυπηρέτησης, όπως ο υπολογισμός του κόστους αποστολής επιστολών και δεμάτων και ο εντοπισμός ταχυδρομικού αντικειμένου, ενώ είναι έτοιμες και οι προσωποποιημένες εφαρμογές, όπως η δημιουργία προσωπικού ή εταιρικού γραμματοσήμου.

Στο e-shop του elta.gr προϊόντα και υπηρεσίες, όπως γραμματόσημα, φάκελοι, χαρτοκιβώτια συσκευασίας, Prepaid προϊόντα, γραμματοκιβώτια, κάρτες τηλεφωνίας, είδη λαϊκής τέχνης, είδη Unicef, φιλοτελικά προϊόντα, επιχειρηματικά δώρα, ενυπόγραφα δημιουργήματα και σπάνιες εκδόσεις, βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών.

Η νέα ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη εξολοκλήρου σε δίγλωσσο περιβάλλον (ελληνικά/αγγλικά) και εξυπηρετεί τους πελάτες των ΕΛ.ΤΑ, σε όλο τον κόσμο.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.