Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Δωρεάν μετακίνηση προσωπικού του Νοσ. Καλαμάτας

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ - ΔΩΡΕΑ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Μια θετική εξέλιξη και μια ευχάριστη έκπληξη έκρυβαν τις προηγούμενες ημέρες, προς όφελος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καλαμάτας, οι συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Ιδρύματος, σε συνεργασία με το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων.
Συγκεκριμένα, ένα διαχρονικό πρόβλημα, το οποίο ...........

είχε ενταθεί το τελευταίο διάστημα λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και των μισθολογικών περικοπών, βρήκε τελικά τη λύση του. Πρόκειται για το οικονομικό κόστος που βάραινε χρόνια τώρα το προσωπικό για τη μετακίνηση προς και από το νοσοκομείο.

Η Διοίκηση κατέβαλε το τελευταίο διάστημα εντατικές προσπάθειες, διασφαλίζοντας εφεξής τη δωρεάν μεταφορά του ανθρώπινου δυναμικού και για τις τρεις βάρδιες. Σε λίγες εβδομάδες το νοσοκομείο θα διαθέτει το δικό του λεωφορείο, το οποίο αποτελεί δωρεά αθηναϊκής εταιρείας. Πρόκειται για ένα πούλμαν 50 θέσεων, μάρκας Μερσεντές 303, σε πολύ καλή κατάσταση, το οποίο, αφού ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, θα αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Ιδρύματος.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γεώργιος Μπέζος, δήλωσε: «Καιρό τώρα δέχομαι καθημερινά στο γραφείο μου μαρτυρίες συναδέλφων μας για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει λόγω των μισθολογικών περικοπών, σε σημείο, μάλιστα, που κάποιοι να μην μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στο κόστος της καθημερινής τους μεταφοράς προς και από το νοσοκομείο.
Σε αυτή, λοιπόν, την κατάσταση σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσα να μένω αδιάφορος.
Το τελευταίο διάστημα στο θέμα της μετακίνησης του προσωπικού εργαστήκαμε μεθοδικά και σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για οριστική λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.

Θέλω να εκφράσω τις μεγάλες ευχαριστίες μου προς τη δωρήτρια εταιρεία. Πολλές φορές τα λόγια των ευχαριστιών είναι μικρά για να περιγράψουν το μέγεθος της αξίας κάποιων πράξεων. Να ’ναι πάντα καλά αυτοί που αποφάσισαν αυτή τη δωρεά».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά αποδεχόμαστε τη σημαντική δωρεά της αθηναϊκής εταιρείας, η οποία μας διαθέτει ένα λεωφορείο για την κάλυψη των αναγκών της μεταφοράς του προσωπικού.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν και ενέργησαν, προκειμένου το χρόνιο αυτό πρόβλημα να λυθεί».

ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.