Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Σύσκεψη για τα μονοπάτια της Νέδας στο Διοικητήριο Καλαμάτας

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα «Παναγιώτης Φωτέας» του Διοικητηρίου, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, με αντικείμενο το «Σχέδιο Δράσεων Βελτίωσης–Ανάδειξης Δικτύου Μονοπατιών Περιοχής Νέδας Ν. Μεσσηνίας – Έργα Αναψυχής», προϋπολογισμού 500.000€ περίπου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος ............

Οιχαλίας κ. Φίλιππος Μπάμης, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Ιωάννης Φιλντίσης, ο Διευθυντής Δασών Μεσσηνίας κ. Γεώργιος Σωτηρόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας ΑΕ κ.Νικόλαος Αλεξανδρόπουλος , υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και στελέχη της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας.

Συζητήθηκε και αποφασίστηκε η επίσπευση των διαδικασιών και της σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης για την υποβολή αίτησης ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ.

Προβλέπονται έργα ανάδειξης, σήμανσης, βελτίωσης πρόσβασης, ασφάλειας των επισκεπτών, δημιουργία χώρων αναψυχής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. Το έργο θα συμβάλει στην ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Νέδας και στην αειφορική διαχείριση του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.