Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πέθανε ο 87χρονος από το Κρυονέρι Τριφυλίας που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από αλλοδαπό

Κατέληξε στα βαριά τραύματά του σήμερα τα ξημερώματα ο 87χρονος από το Κρυονέρι Τριφυλίας που το βράδυ του Σαββάτου ξυλοκοπήθηκε άγρια από αλλοδαπό, ο οποίος και τον λήστεψε. Θυμίζουμε πως, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κοπανακίου, εξιχνιάστηκε η υπόθεση ληστείας με τον σοβαρό τραυματισμό του 87χρονου, η οποία έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Κρυονέρι Τριφυλίας.

Το απόγευμα της Κυριακής, στο Κρυονέρι,.............

συνελήφθη ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ληστείας. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 38χρονος, το Σάββατο το βράδυ, αφού προσέγγισε τον 87χρονο, την ώρα που αυτός βρισκόταν στην αυλή της οικίας του, τον τραυμάτισε σοβαρά με ξύλο (καδρόνι), του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, απέρριψε το ξύλο (καδρόνι) σε παρακείμενο με την οικία του θύματος αγρόκτημα, ενώ απέκρυψε ένα μπουφάν και ένα ζευγάρι γάντια τα οποία φορούσε, σε κρύπτη οικήματος που βρισκόταν κοντά στο κατάλυμα του. Κατά τις έρευνες, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα ανωτέρω αντικείμενα, καθώς και το χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει.

Ο 87χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου και κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα.

Θάρρος

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ,ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ,ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.