Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 6ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Κρούσματα ενδοσχολικής βίας και στην Καλαμάτα

Η χρήση κοροϊδευτικών ψευδωνύμων (60,6%), τα σπρωξίματα-χτυπήματα (45,39%) και ..............

τα πειράγματα για την εξωτερική τους εμφάνιση (36,30%) είναι οι κύριες μορφές ενδοσχολικού εκφοβισμού στην Ελλάδα, τον οποίο βιώνουν, κυρίως, τα αγόρια και γενικότερα παιδιά ευαίσθητα, που δεν έχουν την δυνατότητα να αμυνθούν τα ίδια.

Για τα παραπάνω συμπεράσματα μιλήσαμε τόσο με τον πρόεδρο της Ένωσης των Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας, Βαγγέλη Σιδερέα, όσο και με γονείς.

Ο πρώτος μας ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία στο Διοικητικό Συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα. Από την άλλη πλευρά, όμως, οι γονείς με τους οποίους επικοινωνήσαμε μας περιέγραψαν μια τελείως διαφορετική κατάσταση. «Τόσο στα Δημοτικά όσο και στα Γυμνάσια- Λύκεια της πόλης, το φαινόμενο της ενδοσχολικής βίας είναι έντονο»...

Διαβάστε στην "ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας"

«ΠΟΛΕΜΟΣ» της κουκούλας και η νέα πολιτική ένταση ξέσπασε στην Αθήνα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με αφορμή τις σημερινές συγκεντρώσεις (και στην Καλαμάτα) για τη μνήμη του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε εξέγερση, ενώ η ΝΔ απάντησε ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να υπάρξει καμία νέα MARFIN.
Ένταση και στη Βουλή.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• Η «ΣΟΒΙΕΤΟΠΟΙΗΣΗ» ως αντίληψη του κράτους «πατερούλη» έσπρωξε τη χώρα στην οικονομική κρίση. Ομιλία του περιφερειάρχη Π. Τατούλη σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην Τρίπολη.
• ΚΑΘΑΡΑ τα οικονομικά του Δήμου Καλαμάτας, απεφάνθη ο διήμερος έλεγχος υπουργείου και Λογιστηρίου του κράτους.
• ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ για τη διοχέτευση ρευστότητας στην αγορά με βασικό όπλο το ΕΣΠΑ.
Η κυβέρνηση το αμέσως επόμενο διάστημα θα επιχειρήσει ν’ αλλάξει το αρνητικό κλίμα στην οικονομία.
• ΚΙΝΔΥΝΟΣ να… χαθεί το λιμάνι Κυπαρισσίας αφού το έργο-σκάνδαλο καταρρέει!
• ΣΥΣΚΕΨΗ για τα μονοπάτια της Νέδας στο Διοικητήριο και εργολάβος-μειοδότης αναδείχτηκε για το δρόμο Αυλώνα-Ελαία μετά από περιπετειώδη διαδρομή δημοπράτησης. Έργο προϋπολογισμού 950.000 ευρώ.
• Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ βράβευσε φορείς και εθελοντές σε ειδική τελετή χθες.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.