Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Εράνη Φιλιατρών: Κυκλοφορεί ημερολόγιο για το 2013.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία της η Εράνη από την Νίκη με τον Διαγόρα Βραχνέϊκων βλέπει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα επόμενα παιχνίδια και περισσότερο τον αγώνα της 7ης Αγωνιστικής με την Δόξα Νέας Μανωλάδας.
Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος στον αγώνα με την Δόξα Νέας Μανωλάδας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Παναγόπουλου και Σπυρόπουλου λόγω συμπλήρωσης 4 καρτών και θα εκτίσουν την ποινή τους στην 7η Αγωνιστική.
Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι στην διάθεση του Ηλειού τεχνικού ο ............

οποίος θα αποφασίσει για το ποιούς θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

Καλές εντυπώσεις στον Λύμπε.

Στον Αγώνα με τα Βραχνέϊκα στο γήπεδο βρισκόταν και ο Διεθνής άσσος Νίκος Λυμπερόπουλος στον οποίο η Εράνη άρεσε πολύ όπως έπαιξε. Θεωρεί φυσικά ότι υπάρχουν πολλά ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

Τους έκανε το τραπέζι.
Στα Εκτός αγωνιστικού χώρου, πραγματοποιήθηκε απόψε το τραπέζι που έκανε στην Εράνη ο παράγοντας της ομάδας Σαράντης Τριαντόπουλος στην ταβέρνα που διατηρεί με τα αδέλφια του στην Δεξαμενή.

Θα κυκλοφορήσουν ημερολόγιο του 2013

Ένα πολύ όμορφο ημερολόγιο για το 2013 πρόκειται να κυκλοφορήσουν πριν τις γιορτές οι άνθρωποι της Εράνης προκειμένου να ενισχύσουν με τον τρόπο αυτό τα έσοδα της ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News το ημερολόγιο θα είναι όπως και του 2012 ξανά με όλες τις ομάδες και Εράνης και θα είναι αφιερωμένο στον Φιλιατρινό Διεθνή Άσσο Νίκο Λυμπερόπουλο που πέρσι κρέμασε τα Αθλητικά του παπούτσια στην ομάδα της ΑΕΚ.

Φιλιατρά News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.