Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ - ΤΣΑΚΩΝΑ
Χριστούγεννα ή τα Φώτα θα παραδοθεί ο δρόμος


Το πρώτο… μάδημα της μαργαρίτας ολοκληρώθηκε. Το Ζ’ Κλιμάκιο του ..............

Ελεγκτικού Συνεδρίου συνεδρίασε, τελικά, χθες, σχετικά με την παράκαμψη του τμήματος Παραδεισίων-Τσακώνας και την αίτηση ανάκλησης του υπουργείου κατά προηγούμενης απορριπτικής απόφασης του Σώματος, και αργά το μεσημέρι ενέκρινε τη συμπληρωματική σύμβαση.

Οι διαδικασίες, ωστόσο, που πρέπει να ολοκληρωθούν για να ανοίξει ο δρόμος χρειάζονται κάποιο χρόνο. Υπηρεσιακοί παράγοντες του αρμόδιου υπουργείου έλεγαν χθες ότι «αν τρέξουμε με τα… χίλια», και δεν καούν στη μέση του δρόμου συμπληρώνουμε εμείς, «θα προλάβουμε να δώσουμε σε κυκλοφορία το δρόμο τις ημέρες των εορτών. Σε διαφορετική περίπτωση, το πιθανότερο είναι μαζί με τη εορτή των Φώτων να ανοίξουν οι μπάρες και ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΝΑ θα περάσουν φέτος, όπως όλα δείχνουν, οι τρεις μάγοι και ο Αη Βασίλης, φέρνοντας δώρο στη Μεσσηνία τον (σχεδόν) ολοκληρωμένο αυτοκινητόδρομο, για τον οποίο πάλευε εδώ και τρεις δεκαετίες!!!
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ', μετά τη χθεσινή θετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που ανάβει "πράσινο" με την έγκριση της σηυμπληρωματικής σύμβασης για την παράκαμψη της μεγάλης γέφυρας, ώστε να δοθεί άμεσα στην κυκλοφορία ο δρόμος (21 ή 24 Δεκεμβρίου) - Ικανοποίηση Τατούλη που επαναθέτει το casus belli για την Ολυμπία Οδό για την οποία σήμερα θα γίνει Παμπελοποννησιακή Συνάντηση στην Ολυμπία.
Στην πρώτη σελίδα της "Φ" διαβάζουμε ακόμη:

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ελπίδας τώρα, μετά τον κερδισμένο "μαραθώνιο" της διάσωσης. Αυτό ειναι το μήνυμα Σαμαρά απο τις Βρυξέλλες μετά την έγκριση της δόσης μαμούθ 52,5 δισ. ευρώ και τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής για την ενοποίηση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος.
ΑΝΑΨΑΝ τα δένδρα στις πλατείες Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κυπαρισσίας (αύριο στην Πύλο) και "μύρισαν" Χριστούγεννα στη Μεσσηνία.
ΕΝΤΑΣΗ στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ένταξη της Αβίας στην Καλαμάτα.
ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ δίνει πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ, με καταλληλότερο τον Σαμαρά για πρωθυπουργό και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην σημερινή κυβέρνηση απο μία ενδεχόμενη του ΣΥΡΙΖΑ.
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ Σύμφωνο Ποιότητας εξήγγειλε ο περιφερειάρχης Π. Τατούλης σε συνέντευξη στην Αθήηνα, με αφορμή την έκθεση Πελοποννησιακών προϊόντων, γεύσεων και κουλτούρας που συνεχίζεται με επιτυχία.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ εκδήλωση αύριο το βράδυ στις 7 στην Κυπαρισσία απο το Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου με θέμα: "Η αναγκαιότητα της ΑΟΖ' και ομιλητή τον διακεκριμένο επιστήμονα και ειδικό στα ζητήματα αυτά ΝΙΚΟ ΛΥΓΕΡΟ.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και
παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της
«ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις
και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση,
δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για
να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο
κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.