Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 13ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Στοιχεία σοκ για την αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού στη Μεσσηνία

Αύξηση παρουσιάζουν τα ανασφάλιστα άτομα που απευθύνονται στη ..............

Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας, προκειμένου να αποκτήσουν βιβλιάριο απορίας και να τύχουν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Όπως σημείωσε ο διευθυντής της Υπηρεσίας Στέφανος Στεφανόπουλος, ερωτώμενος από το «Θάρρος», η αύξηση έχει γίνει αισθητή, όμως εκτιμά ότι το φαινόμενο θα ενταθεί το 2013, καθώς πολλά άτομα διατηρούν ακόμα το δικαίωμα της ασφάλισης από ένσημα που είχαν «κολλήσει» τον προηγούμενο χρόνο.

Στο μεταξύ, αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των ατόμων που ωφελούνται από το πρόγραμμα της Ε.Ε. για την ενίσχυση ατόμων σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές στο Δήμο Μεσσήνης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες η αντιδήμαρχος Ελένη Τσέλιου, εξυπηρετούνται 643 δικαιούχοι, ενώ προστέθηκαν, σε σχέση με πέρσι, 370 άτομα.

Τέλος, η μείωση των τροφίμων που θα δοθούν εφέτος στις πολύτεκνες οικογένειες της Τριφυλίας ξεπερνά το 50%.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΜΕΧΡΙ ΠΑΤΡΑ η Ολυμπία Οδός και μετά το 2016 η συνέχισή της μέχρι την Τσακώνα. Δυσαρέσκεια στην Πελοπόννησο απο τις χθεσινές ανακοινώσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών για την κατάληψη της διαπραγμάτευσης που έφερε βαθύ κούρεμα στην Ολυμπία Οδό.
Το Σάββατο Παμπελοποννησιακή συνάντηση φορέων στην Ολυμπία.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● 48ΩΡΗ απεργία σήμερα και αύριο στους Δήμους για τη διαθεσιμότητα.
Επεισόδια χθες στην Αθήνα. Συνάντηση της ΚΕΔΕ με Βενιζέλο-Κουβέλη.
● ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ η εκδήλωση των εγκαινίων της Εκθεσης Πελοποννησιακών προϊόντων στην Αθήνα απο την Περιφέρεια με τη συνεργασία των Επιμελητηρίων. Ένα τετραήμερο Πελοποννησιακών προϊόντων, γεύσεων και κουλτούρας στην καρδιά της πρωτεύουσας.
● ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ της Τριφυλίας προτάσσουν την ανάπτυξη στην παραλιακή ζώνη της Δ.Ε. Αυλώνος απορρίπτοντας οικολογικές και άλλες ακρότητες, με αιχμές για το Σύλλογο "Αρχέλων".
● ΜΠΡΟΣΤΑ ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου αλλά καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς. Στα ύψη η απόγνωση, η οργή και ο φόβος των πολιτών.
● ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ο ΟΓΑ θα καταβάλει τα οικογενειακά επιδόματα.
● ΜΕΙΩΣΗ θανατηφόρων δυστυχημάτων και νεκρών τον Νοέμβριο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.