Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 12ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

«Στο περίμενε» για Τσακώνα, συμμαχία για την Ολυμπία

Μετά από ένα ατελείωτο «πέρα- δώθε», λόγω και της ..............

απεργίας των δικαστικών, συνεδρίασε, τελικά, χθες το Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να εξετάσει την προσφυγή του υπουργείου κατά προηγούμενης απόφασής του που αφορά στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου «Παραδείσια-Τσακώνα». Η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ, το λεγόμενο «παμμεσσηνιακό μέτωπο»… πνίγηκε σε μια κουταλιά νερό. Από την ημέρα που συνεδρίασε μέχρι χθες αρκέστηκε μόνο να στείλει στον αρμόδιο υπουργό Κ. Χατζηδάκη μια επιστολή ΓΙΑ ΤΗΝ Ολυμπία Οδό. Επειδή, όμως, ο χρόνος κυλά σε βάρος μας, αποφάσισε να μας δώσει… χέρι βοηθείας η Ηλεία. Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Παν. Νίκας θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία μετά από πρόσκληση των Ηλείων...

Διαβάστε στην "ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας"

ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ κρίση η Πελοπόννησος, αλλά κυρίως η Μεσσηνία, λόγω της μη έκδοσης χθες, όπως αναμενόταν, της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Έτσι το ενδεχόμενο να δοθεί στην κυκλοφορία η Τσακώνα πριν τα Χριστούγεννα δυσκολεύει, αν δεν απομακρύνεται.
Η απόφαση αναμένεται την Παρασκευή και ο «αγώνα δρόμου» για το άνοιγμα της Τσακώνας συνεχίζεται…
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ μετατίθεται η λειτουργία του Στρατοπέδου «Παπαφλέσσα» στην Καλαμάτα. Η δυσκολία μετακίνησης αξιωματικών στην Καλαμάτα τώρα στις γιορτές οδήγησε στη μετάθεση της επαναλειτουργίας του ως ΚΕΝ.
• ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ πρόγραμμα για την κτηνοτροφία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου με 55 εκατ. ευρώ, παρουσιάστηκε στο ΠΕ.ΣΥ.
• ΕΝΩ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ελαιολάδου κινούνται καθοδικά και στη Μεσσηνία, όπου με τη χαλαζόπτωση τα πράγματα δυσκόλεψαν, Τυνησιακό ελαιόλαδο βαφτίστηκε «Κρητικό» δημιουργώντας νέα δεδομένα στην αγορά, με θύματα τους παραγωγούς…
• ΠΡΟΤΑΣΗ-ΣΟΚ από τη ΔΕΗ για αυξήσεις των τιμολογίων ρεύματος μέχρι και 48%!!!
• ΕΡΧΟΝΤΑΙ αλλαγές στον ΕΛΓΑ και πληρωμές για ζημιές 20 εκατ. ευρώ σήμερα και στις 21 Δεκεμβρίου.
• «ΣΚΟΡΠΑΝΕ» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και καταγγέλλουν τον αρχηγό τους Πάνο Καμμένο.
• ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά από την Κυπαρισσία που θα συζητηθεί…


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.