Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 10ης Δεκεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

«ΝΕΟ ΓΥΡΟ» συγκρούσεων με τον Πέτρο Τατούλη προετοιμάζει ο ..........

βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θαν. Πετράκος. Με δήλωσή του κατηγορεί τον περιφερειάρχη για το ότι «φροντίζει» τα συμφέροντα εργολάβων στη διαχείριση στερεών αποβλήτων ενώ προειδοποιεί για τη συνέχεια…
Πρόκειται για πρόβα του Μεσσήνιου βουλευτή εν όψει των περιφερειακών εκλογών, όπου πληροφορίες τον θέλουν βασικό αντίπαλο του Πέτρου Τατούλη
● ΑΥΤΟ είναι το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ έκδοση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με τη χορηγία του συμπατριώτη μας Κώστα Αρνόκουρου «Μεσσηνία: Συμβολές στην Ιστορία και τον Πολιτισμό της». Η εκδήλωση παρουσίασης στην Καλαμάτα.
• ΕΛΑΙΟΣΥΓΚΟΜΙΔΗ μετά κλοπών και διαρρήξεων στην Τριφυλία, επαναφέρει το αίτημα για ενίσχυση της αστυνόμευσης στην ύπαιθρο.
• ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τον χαρακτήρισε «σύμβολο του ελληνισμού» και «εθνικό κεφάλαιο».
• ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Καλαμάτας εκτίθενται μέχρι την Πέμπτη κειμήλια από τους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-1913.
• ΑΡΘΡΟ του Μεσσηνιακής καταγωγής καθηγητή Πανεπιστημίου Κώστα Βεργόπουλου: «Πολιτική και πολιτικοί στην εποχή της κρίσης». Τι συμβαίνει σε Ευρώπη και Αμερική.
• ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Οι «μεταλλαγμένοι» προκαλούν και τη νοημοσύνη του επιχειρηματικού και επαγγελματικού κόσμου της Μεσσηνίας. Αυτοί που ήθελαν να ανατρέψουν το «καθεστώς Καραμπάτου» βασικοί στυλοβάτες του, προεξάρχοντος του δοτού προέδρου της ΕΤΑΠ Γιώργου Γκούμα!!!


● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.