Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΟΛΛΙΑ-ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ [ VIDEO ]

ΕΥΡΕΙΑ σύσκεψη για τον προγραμματισμό δράσεων ενόψει των εορτών διεξήχθη στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας από τον Εμπορικό σύλλογο Κυπαρισσίας που επισκέφθηκε το Δήμαρχο Τριφυλίας στο γραφείο του ώστε να υπάρξει συντονισμός επαφών για το πρόγραμμα που ετοιμάζει με σκοπό την αλλαγή κλίματος στους καταναλωτές.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. ..........

Παναγιωτόπουλος μίλησε για την προετοιμασία ζητώντας τη συμμετοχή του Δήμου αλλά και την συνεργασία με τη Τροχαία λέγοντας ότι "ο Σύλλογος θα στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη πλατεία της αγοράς από τις 7 Δεκεμβρίου με παράλληλες εκδηλώσεις από την φιλαρμονική του Δήμου ώστε να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας με τα μέτρα που λαμβάνονται για να αλλάξει η ψυχολογία των καταναλωτών αυτές τις ημέρες" για να προσθέσει ότι "θα κυκλοφορήσει μια αφίσα με τίτλο Αγαπάμε τη πόλη μας, ψωνίζουμε και μένουμε στην πόλη μας καθώς η περιοχή μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες περιοχές, να προτιμήσει το κοινό τα καταστήματα του τόπου καθώς οι κραδασμοί που απορροφούν από τα μέτρα είναι μεγάλες με τον κόσμο να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, ενώ θα διεξαχθούν εκδηλώσεις στο χώρο της αγοράς για τα παιδιά με τους γονείς τους σε ένα διαφορετικό τόνο".

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΙΜΩΝ
Από το Δήμο σύμφωνα με το Radio Kyparissia 936, ζητήθηκε συμπαράσταση ώστε να στολιστεί η πόλη, να γίνουν παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης, αλλά και χώρους στάθμευσης ώστε να συγκεντρωθεί ο κόσμος και να πλαισιώσει τις εκδηλώσεις που θα υλοποιηθούν.
Το θετικό κλίμα επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας ο οποίος επισήμανε ότι "στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε κάθε επικοινωνία με τον εμπορικό σύλλογο αποτελεί μια νότα αισιοδοξίας με ρεαλισμό και υπευθυνότητα ενώ το αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι εορταστικές δράσεις και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι διαθέτοντας στο σύλλογο τα μέσα που χρειάζονται, βελτιώνοντας όποια προβλήματα ηλεκτροφωτισμού υπάρχουν και ότι άλλο χρειαστεί προς αυτή την κατεύθυνση γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες για αυτό θέλουμε να τονώσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα".
Παράλληλα μέλη του εμπορικού συλλόγου έθεσαν θέματα που αφορούν τη περιοχή όπως το παράνομο εμπόριο, την βελτίωση τοπικών υποδομών αλλά και το πρόβλημα εγκληματικότητας που μαστίζει τον τόπο μας με καθημερινά κρούσματα.



Radio 936

4 σχόλια:

  1. ΟΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ , ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ "ΣΕΦΤΕ". ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟ ΕΙΔΟΣ(ΡΟΥΧΑ-ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ-Κ.Λ.Π.), ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ . Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΚ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΝΤΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΝΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ (ΞΥΠΝΙΟΥΣ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ "ΚΡΑΧΤΗΣ" Η ΜΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΙΜΩΝ . ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ . ΕΥΓΕ ΣΑΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα μωρε τωρα...μεσα στην ακριβεια ειναι ολοι! και το σπουδαιοτερο ολο φρου φρου και αρωματα! Ειδικα ο πρόεδρος του Συλλογου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩΝΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΧΩΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι επαγγελματιες θελουν να στηριζονται απο τους ντοπιους.Οι ιδιοι ομως θα ψωνισουν απο καπου μακρια.Δεν με ενδιαφερουν οι εξαιρεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.