Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ MOTOCROSS Στον αγώνα Scramble στη Βέροια ο Γιώργος Σπύρης

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου ο Μεσσήνιος πρωταθλητής της Μεσσηνιακής Ομάδας Motocross στο Scramble, Γιώργος Σπύρης θα λάβει μέρος στον μοναδικό φετινό αγώνα του αθλήματος που θα γίνει στη Βέροια.

Ένας αγώνας με πολλές συμμετοχές και υψηλό ανταγωνισμό, αν αναλογιστεί κανείς πως λαμβάνουν μέρος όλοι οι πρωταθλητές και πιο γρήγοροι αναβάτες της Ελλάδας οι οποίοι θα αναδείξουν τους κορυφαίους της χρονιάς στις κατηγορίες S1 και S2.
Πρόκειται για μια πίστα εξαιρετικά δύσκολη κι έναν αγώνα διάρκειας 2μισή ωρών, όπου ο κάθε γύρος έχει απόσταση 5μιση χλμ.

Ο περσινός κορυφαίος αναβάτης στην Πελοπόννησο και ...........

8ος στην Ελλάδα, Γιώργος Σπύρης αγωνίζεται στην κατηγορία S1 και όπως υποστηρίζει προσδοκεί στο καλύτερο: «Με μεγάλη ανυπομονησία περίμενα τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος, όπου θα κριθούν οι πρωταθλητές της Ελλάδος. Είμαι σε πολύ καλή φόρμα και με την ψυχολογία μου ανεβασμένη και προσδοκώ σε ό,τι το καλύτερο».

● Η Μεσσηνιακή Ομάδα Motocross ευχαριστεί όλους τους χορηγούς της και ειδικότερα ο Μεσσήνιος πρωταθλητής Γιώργος Σπύρης ευχαριστεί θερμά έναν από τους πρώτους - από το 2003- και σταθερούς χορηγούς του, το Ψητοπωλείο «Καλοφαγάς» για την υποστήριξή του.

ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.