Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

"Ακυρο" το e-mail της τρόικας για τις απολύσεις

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης έφτασε η κυβέρνηση το απόγευμα της Δευτέρας και ενώ κορυφώνονταν οι διαδικασίες για το Eurogroup καθώς ένα e-mail που έφτασε στο υπουργείο Διοικητικής ΜΕταρρύθμισης ζητούσε οι 22,000 εφεδρείες που προβλέπονται για το 2014 να γίνουν απολύσεις. Αμεση ήταν η αντίδραση της κυβερνητικής ιεραρχίας με αποτέλεσμα το ΔΝΤ να το αποσύρει...

«Ήταν ένα συνοδευτικό έγγραφο σε ηλεκτρονική μορφή το ...........

οποίο κατέγραφε ορισμένα συμπεράσματα σε πίνακες και κατέληγε στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να γίνουν 22.000 απολύσεις» τόνισε στο Real.gr υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος και πρόσθεσε «αυτό δεν μας το είχε ζητήσει ποτέ η τρόικα καθ' όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Ούτε τον αριθμό, ούτε τον χρονικό ορίζοντα».

Οι απολύσεις ήταν ένα αίτημα και πάλι από την πλευρά του ΔΝΤ και του Π. Τόμσεν χωρίς να τις συμμερίζονται απόλυτα οι άλλοι δύο εκπρόσωποι των δανειστών μας. Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η διχογνωμία που υπάρχει μεταξύ των στελεχών της τρόικας κάτι που φάνηκε και στο διάστημα που συζητούσαν με τους υπουργούς το νέο μνημόνιο.

Sofokleous in

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.