Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κλειστά αύριο τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα

Κλειστά θα είναι τα φαρμακεία σε όλη την χώρα, αύριο Τετάρτη, ημέρα ψήφισης του νέου μνημονίου στη Βουλή, σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΦΣ, στο σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2013 δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, παρά το γεγονός όπως επισημαίνουν, ότι όλα τα κόμματα έχουν δεσμευθεί για την αύξηση της χρηματοδότησης.

« Η χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ είναι προϋπόθεση για.........

να υπάρχει δημόσια υγεία στη χώρα μας», τονίζει η ανακοίνωση, προσθέτοντας παράλληλα ότι τα ελλείμματα και τα χρέη του ΕOΠΥΥ, ξεπερνούν μέχρι σήμερα τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν, διαμαρτύρονται για την ανεπαρκή χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, τις περικοπές στην φαρμακευτική περίθαλψη, την αυθαίρετη ένταξη του ΕΤΑΑ και του ΤΣΑΥ στον ΕΟΠΥΥ, και τις αλλεπάλληλες αλλαγές στις τιμές των Φαρμάκων που έχουν δημιουργήσει απόλυτη σύγχυση.

Ναυτεμπορική

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥΝΤΖΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑΣΒΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.