Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση Αλευρά με Γ.Γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις φυλακές

Σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 στα πλαίσια εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος, επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης έθεσε στον Γενικό Γραμματέα το θέμα χωροθέτησης των φυλακών, καθώς και θέματα τουριστικής ανάπτυξης του Νομού μας και αντάλλαξαν απόψεις.
Επίσης ο κ. Αλευράς τον ενημέρωσε για τις.............

αποφάσεις που πάρθηκαν στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο και τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την παράκαμψη του δρόμου Παραδείσια – Τσακώνα και την ανάγκη παράδοσης του δρόμου, προκειμένου να αποφευχθεί η χρόνια ταλαιπωρία των Μεσσηνίων και των επισκεπτών του Νομού μας.
Ο Γενικός Γραμματέας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αφορά στην συμπληρωματική σύμβαση της παράκαμψης του δρόμου Παραδείσια – Τσακώνα θα είναι θετική.

Κλείνοντας, ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε η αισιοδοξία του Γενικού Γραμματέα να πραγματοποιηθεί και τον κάλεσε τα Χριστούγεννα, μαζί με τους επισκέπτες και τους ετεροδημότες Μεσσήνιους, να τα περάσουν στη Μεσσηνία περνώντας από τον καινούριο δρόμο με ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.