Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Το επιμελητήριο Μεσσηνίας για τον δρόμο ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ-ΤΣΑΚΩΝΑ

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας εκφράζει την ανησυχία του που το κομμάτι του δρόμου Παραδείσια-Τσακώνα δεν δίνετε στην κυκλοφορία, για τους γνωστούς λόγους, και προτείνει κοινή πορεία και συνεργασία του συνόλου των φορέων του Νομού, με σκοπό την όσο δυνατόν αποτελεσματικότερη επίλυση, για να δοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος το συντομότερο δυνατόν προς όφελος της τοπικής μας οικονομίας.


1 σχόλιο:

  1. Η εξέλιξη για το τμήμα αυτό του αυτοκινητόδρομου Αθήνα - Καλαμάτα τονίζει με χαρακτηριστικό τρόπο την αναποτελεσματικότητα του σύγχρονου κρατικού μηχανισμού σε ένα ευαίσθητο τομέα, αυτό της άνετης, γρήγορης και ασφαλούς οδικής μετάβασης όλων εμάς των Μεσσηνίων προς την Πρωτεύουσα της χώρας. Έχοντας ταλαιπωρηθεί ουκ ολίγες φορές οι παλαιότεροι εξ ημών στο εν λόγω ταξίδι, βλέπουμε με απορία και έκπληξη εδώ και αρκετούς μήνες να διαψεύδονται κατ΄επανάληψη οι......κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις για ......άμεση παράδοση του έργου.

    Αυτό βέβαια αποτελεί δείγμα της ανικανότητας των σύγχρονων πολιτικών, όχι μόνο στο να φέρουν εις πέρας έγκαιρα τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν, αλλά ακόμα και να δώσουν μια στοιχειωδώς αξιόπιστη και εν τέλει αξιοπρεπή εικόνα στους πολύπλευρα δοκιμαζόμενους πολίτες αυτής της ταλαίπωρης χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.