Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Τα "Αδιακρίτως" του Ηλία Γιαννόπουλου στο Θάρρος

Πάλι οι πολίτες θα πληρώσουν τα σπασμένα.

Απογοητευμένοι, αηδιασμένοι και οργισμένοι είναι οι πολίτες της Τριφυλίας με τις περικοπές και τα επώδυνα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο και σκληρό Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, καθώς και από τον προϋπολογισμό του 2013. Όπως λένε, πάλι οι πολίτες θα πληρώσουν τα σπασμένα των κυβερνώντων.


Αυξήσεις ξανά στα δημοτικά τέλη στην Τριφυλία.

Η αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών .............

καθαριότητας και φωτισμού είναι μεταξύ των θεμάτων της προσεχούς συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής. Αυξήσεις, υπερβολικές, καταχρηστικές και παρά το νόμο - λέω εγώ - που από πέρυσι, θυμίζω, ήταν γνωστές πως θα γίνουν και το 2013, μετά από αυτές που έγιναν για το 2012. Σε πολλές περιπτώσεις, δε, Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων οι νέοι συντελεστές ξεπερνούν το όριο που θέτει η ίδια η νομοθεσία, ασχέτως βέβαια αν στην «μπανανία» χώρα μας τέτοιες αποφάσεις «εγκρίνονται» από τον Ελεγκτή Νομιμότητας.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ; ΟΙ ΜΙΣΘΟΊ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΗ; ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.