Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Πρόεδρος ΕΟΠΥΥ: Βγάλτε τις διαφημίσεις, αλλιώς θα ακυρώσω τις συμβάσεις

Μετά την πρόθεση της νέας διοίκησης του ΕΟΠΥΥ να καταργήσει εντελώς τους πενταψήφιους αριθμούς στους οποίους απευθύνεται το κοινό για ραντεβού με γιατρούς, ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος έστειλε εξώδικο προς όλες τις εταιρίες που διαθέτουν τους 5ψήφιους αριθμούς, ώστε να αποσύρουν τις διαφημίσεις τους.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος διαμαρτύρεται σε .............

έντονο ύφος για τις ενέργειες των συγκεκριμένων εταιρειών και τις καλεί εντός 24 ωρών να αποσύρουν άμεσα τις επίμαχες διαφημίσεις, αλλιώς όπως αναφέρει θα καταγγείλει τη σύμβαση που έχει ο ΕΟΠΥΥ με τις εταιρίες. Το ποτήρι ξεχείλισε, όπως αναφέρουν υπεύθυνοι του Οργανισμού όταν μια από τις εταιρίες που διαφημίζει τον πενταψήφιο αριθμό του ΕΟΠΥΥ χρησιμοποίησε ένα «αμφιλεγόμενο πρόσωπο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένη, καθώς θεωρεί με τις συγκεκριμένες διαφημίσεις δεν επιτυγχάνεται η ενημέρωση των ασφαλισμένων, αλλά αντίθετα, διακωμωδείται, το διαφημιζόμενο αντικείμενο.

Ήδη, η διοίκηση προσανατολίζεται στο άμεσο μέλλον να αντικαταστήσει τις εταιρείες με τα πενταψήφια νούμερα, από δικό της μηχανισμό, με τριψήφιο αριθμό στον οποίο πιθανότατα οι ασφαλισμένοι θα μπορούν εντελώς δωρεάν να κλείνουν ραντεβού με γιατρούς.

Στο εξώδικο, που έστειλε σήμερα ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ προς τις εταιρείες με τα πενταψήφια νούμερα, αναφέρεται ότι «τις τελευταίες ημέρες έχουμε αντιληφθεί ότι προβάλλονται σε τηλεοπτικά ΜΜΕ διαφημίσεις των παρεχόμενων υπηρεσιών σας, οι οποίες θίγουν βάναυσα το κύρος και την αξιοπιστία του Οργανισμού μας και είναι τελείως αντίθετες με το προβλεπόμενο πνεύμα των παρεχομένων υπηρεσιών ενημέρωσης και εξυπηρέτησης».

Sofokleous in

ΣΧΟΛΙΟ
Επιτέλους ας λήξει η αηδία με τους κλεφταράδες επιχειρηματίες που χρεώνουν τον κούκο αηδόνι για ένα κωλο-ραντεβού.
Ας σταματήσει άμεσα αυτή η κλοπή από τα λαμόγια. Το ραντεβού με τον γιατρό δεν είναι αντικείμενο κονόμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.