Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Διεθνής Εκθέσεις

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής μας, προτίθεται να βοηθήσει τις μεσσηνιακές τυποποιητικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις και για το λόγο αυτό σχεδιάζει να συμμετέχει σε σημαντικές εκθέσεις του εξωτερικού στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Με δεδομένη τη διεθνή συγκυρία και τα ............

προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα μας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας θεωρεί ότι ο εξαγωγικός προσανατολισμός αποτελεί σημαντική διέξοδο για την πιεσμένη ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση. Μέσα από μια δυναμική εξωστρέφεια, παρέχουμε με αυτό τον τρόπο στις μεσσηνιακές επιχειρήσεις, την ώθηση που θα τις στρέψει στις διεθνείς αγορές και με την δική μας έμπρακτη υποστήριξη, θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των μεσσηνιακών προϊόντων σε σημαντικές εκθέσεις που διοργανώνονται στο εξωτερικό.

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε διεθνείς εκθέσεις ή έχουν ήδη σχεδιάσει να λάβουν μέρος σε εκθέσεις, στο επόμενο χρονικό διάστημα, να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας έως και την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.