Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Με την συμπεριφορά τους οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου θέτουν σε κίνδυνο ένα διεθνή διαγωνισμό σε βάρος των πολιτών του τόπου

"Τελείωσε το παραμύθι αυτό με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που με ερώτηση τους στο Κοινοβούλιο θέτουν σε κίνδυνο ένα διεθνή διαγωνισμό σε βάρος της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των πολιτών της" σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου σχολιάζοντας την σχετική ενέργεια των επτά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

"Είναι ύποπτα τα κίνητρα τους την δεδομένη ............

στιγμή" σημείωσε στην συνέχεια ο Πέτρος Τατούλης τονίζοντας ότι "εμείς δίνουμε λογαριασμό στους πολίτες και όχι στο ΣΥΡΙΖΑ, εμάς ψήφισε ο λαός της Πελοποννήσου να κυβερνήσουμε τον τόπο και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει ο ΣΥΡΙΖΑ την νομιμοποίηση να επιβάλει το δικό του πρόγραμμα. Ο Πελοποννησιακός λαός με εμάς σύναψε το συμβόλαιο αυτό. Δεν λειτουργούμε με φοβικά σύνδρομα, αλλά πιστεύουμε στην καλή συνεργασία όλων των θεσμών, κάτω όμως από τη λογική της διάκρισης των αρμοδιοτήτων".

Με το πρόγραμμά της η Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει την καλύτερη λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, "με την καλύτερη δυνατή περιβαλλοντική προσέγγιση" και πρόσθεσε ότι ο ανταγωνιστικός διάλογος που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποτελεί ευρωπαϊκή οδηγία η οποία οφείλει να εφαρμόζεται καθολικά πλέον.
"Καλείτε τους Υπουργούς να παρέμβουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, να μας νουθετήσουν, αυτή είναι η νέα πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία;" αναρωτήθηκε ο Περιφερειάρχης και εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη στάση του τέως Περιφερειακού Συμβούλου και υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάση Πετράκου.

"Θέλω να είναι ξεκάθαρο ότι εγώ δεν έχω καμία ανάμειξη στη διαχείριση του ζητήματος και δεν συμμετέχω σε κανένα στάδιο του ανταγωνιστικού διαλόγου" τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου προκειμένου να μην υπάρχει καμία υπόνοια παρέμβασης, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην εξέλιξη του διαγωνισμού. Η ερώτηση των βουλευτών που αναφέρεται σε πράγματα που δεν ευσταθούν όμως μπορεί να αποτελέσει παρέμβαση με τα υπονοούμενα που αφήνει να αιωρούνται, και αυτό το γνωρίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν την ερώτηση. Και αυτό είναι ύποπτο για τα κίνητρα που το καθορίζουν κατέληξε ο Πέτρος Τατούλης.

Αναφορικά με το τμήμα της δημοσιότητας των έργων του ΕΣΠΑ την οποία καταγγέλλουν αφήνοντας περισσότερες σκιές οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανέφερε ότι αποτελεί "σταθερή πολιτική εμπέδωσης της φιλοσοφίας του προγράμματος και προσπάθεια καλλιέργειας αντίστοιχης κουλτούρας, σε καμία περίπτωση όμως απλό επικοινωνισμό, όπως δείχνει να το αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.