Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Επίθεση στο BEST από το Επιμελητήριο που δεν απαντά προκλητικά για την «ταμπακέρα»

Σε μια επίθεση στην τηλεόραση BEST αλλά και του διευθυντή της και μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Ν.Μπελογιάννη προέβη το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με ένα δελτίο τύπου (Κλικ) χωρίς κανενός... την υπογραφή αλλά με υπογραφή του άγνωστου... γραφείου τύπου. Το δελτίο τύπου όπως θα διαβάσετε πιο κάτω εγκαλεί τόσο την τηλεόραση BEST αλλά και τον Νίκο Μπελογιάννη για επίθεση που δέχεται...!

Το θέμα συζητήθηκε εχθές στο κεντρικό ............

δελτίο της τηλεόρασης BEST με τον Θέμη Κανελλόπουλο, τον Θανάση Τσαμούλη και τον Νίκο Μπελογιάννη. Ο τελευταίος απάντησε σαφέστατα σε όλα όσα των κατηγορούν οι συνάδελφοι του( Γραφείο Τύπου) και έθεσε τα έξεις ερωτήματα.
• Θα γίνει έλεγχος στην ΕΤΑΠ σε βάθος 10ετίας όπως είχε ζητηθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση του σώματος την οποία την «έπνιξαν»..;
• Θα γίνει μείωση στην επιχορήγηση της ΕΤΑΠ από το επιμελητήριο όπως και αυτό πήγε να συζητηθεί και αυτό το «έπνιξαν»;
• Θα δοθούν τα αναλυτικά στοιχεία στην δημοσιότητα για το που έχουν πάει τα χρήματα της ΕΤΑΠ και ποιος έχει πάρει τι;

Στην συζήτηση έπαιξε και video με τις προεκλογικές δηλώσεις του επικεφαλής του «Νέο Επιμελητήριο» Γ.Γκούμα που δυστυχώς αλλά έλεγε τότε και άλλα τώρα..
Στο θέμα αν και έγινε έκκληση να παρέμβει κάποιος από την νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου δεν παρενέβη κανένας! αλλά μόνο ο πρώην πρόεδρος Δ.Αδαμόπουλος που αναφέρει και το Δελτίο Τύπου το όνομα του, ο οποίος σημείωσε για μια ακόμα φορά γιατί τον «έφαγε» ο Καραμπάτος καθώς και για το νέο «χειρουργείο» που έκανε με την τροποποίηση του καταστατικού της ΕΤΑΠ.

Ο κ Αδαμόπουλος τόνισε επιπλέον ότι είχε κάνει συμφωνία με το Γ. Καραμπάτο προκειμένου να του δώσει την προεδρία και μάλιστα γραπτή αφήνοντας έτσι ερωτηματικά για το τι γράφει το νέο κείμενο της συμφωνίας Γκούμα- Καραμπάτου.
Μάλλον πρέπει να θυμηθούμε ξανά την φράση που έγραψε ο Θανάσης Τσαμούλης, καληνύχτα «Νέο Επιμελητήριο» που έγινες με παλιά νοοτροπία.

*Αυτός με τα sms ποιος ήταν τελικά εχθές στο Θέμη Κανελλόπουλο την ώρα του δελτίου που κρυβόταν πίσω από το κινητό τηλέφωνο;

*κάποιος ψηλά ιστάμενος μου είπε πρόσεχε το παιχνίδι που παίζετε εκεί είναι πολύ μεγάλο... άραγε τι «σατανικό» υπάρχει βρε παιδιά εκεί που θέλετε να τα κουκουλώσετε όλα... για το παρελθόν;

*Βλέπω να παίρνετε στο λαιμό σας (Ξεφτιλίζετε) στο τέλος και τον Δ. Μανιάτη που όλοι ξέρουμε ποιος είναι.

BEST TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.