Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 7ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Καλαματιανός κατασκευαστής με 1,5 εκ. ευρώ στο εξωτερικό

Τις επόμενες ημέρες η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών ..............

Συστημάτων θα αποστείλει σημειώματα σε περίπου 15.000 Έλληνες οι οποίοι από το 2009 έως το 2011 έβγαλαν σε τράπεζες του εξωτερικού αδήλωτες καταθέσεις ύψους πέριξ των 11 δισ. ευρώ.

Τα σημειώματα, που ήδη ετοιμάζονται, θα τους καλούν να προσέλθουν στις ΔΟΥ προκειμένου να υποβάλουν συμπληρωματικές δηλώσεις για τις αδήλωτες καταθέσεις.

Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ των εν λόγω πολιτών βρίσκεται και κατασκευαστής από την Καλαμάτα που, ενώ δήλωνε εισόδημα 4.000 ευρώ, βρέθηκε με καταθέσεις σε τράπεζα του εξωτερικού ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ!

Είναι χαρακτηριστικό ότι 600 αγρότες έχουν βγάλει στο εξωτερικό πάνω από 700 εκατ. ευρώ. Εκατοντάδες είναι οι αγρότες που, ενώ δηλώνουν εισοδήματα τη σύνταξη του ΟΓΑ, διαθέτουν καταθέσεις έως και 13 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

«ΚΛΗΡΩΝΕΙ» σήμερα η δόση με την ψήφιση του Νέου Μεσοπρόθεσμου, ενώ συνεχίζεται η απεργία των συνδικάτων. Η διγλωσσία και ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς όρια, αλλά οι πολίτες έχουν μνήμη για τον ΣΥΝ του Μάαστριχτ!
Η σημερινή κρίσιμη ψηφοφορία και μια ανάλυση της πολιτικής επικαιρότητας και της αντιπολιτευτικής τακτικής το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● 40 ΛΕΠΤΑ πάνω το λάδι στην πρώτη φετινή δημοπρασία στη Λακωνία.
● ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ η σύνδεση με το δρόμο Τσακώνα-Καλονερό και ο κόμβος του αεροδρομίου. Ισχυροποιείται η ολοκλήρωση του Περιμετρικού με τις απαλλοτριώσεις, σε αναμονή της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη συμπληρωματική σύμβαση της Τσακώνας.
● ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ συγκεντρώσεις και σήμερα για τα μέτρα που ψηφίζονται στη Βουλή.
● ΣΟΚ στα Φιλιατρά για τις τιμές στα κηπευτικά που δεν καλύπτουν το κόστος παραγωγής.
● ΚΟΙΝΗ δήλωση ΕΝΠΕ-ΚΕΔΕ για τις περικοπές του Μεσοπρόθεσμου στην Αυτοδιοίκηση, καθώς και στις Ενώσεις και καταργήσεις παραστατικών σε αιρετούς.
● ΕΞΑΓΟΡΑ των ποινών μέχρι πέντε χρόνια με το Μεσοπρόθεσμο και διπλασιασμός των δικαστικών ενσήμων.
● ΣΥΛΛΗΨΗ τριών Ελλήνων που τον περασμένο Αύγουστο λήστεψαν τον ταχυδρόμο των ΕΛΤΑ στον Άρι.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.