Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 5ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ η χθεσινή έκκληση του Μεσσήνιου πρωθυπουργού..........

Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. έπεισε τους βουλευτές για την αναγκαιότητα στήριξης του πακέτου μέτρων που θα ψηφιστεί την Τετάρτη.
Κατ’ ιδίαν συναντήσεις σε καλό κλίμα με Βενιζέλο και Κουβέλη, ο οποίος επιμένει στα εργασιακά, ενώ ο Αλ. Τσίπρας ζητεί εκλογές και καλεί τον κόσμο στα ειρηνικά συλλαλητήρια.
ΑΥΤΟ είναι σήμερα το πρώτο θέμα στη «ΦΩΝΗ της Δευτέρας», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
• ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ημερίδα από το περιοδικό «Ελιά και Ελαιόλαδο» και το Δήμο Καλαμάτας για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της συνεχούς άλεσης και κοινής έκθλιψης ελαικάρπου, η οποία δίνει «πόντους» και στην τιμή παραγωγού και στην ποιότητα του ελαιολάδου.
• ΜΟΝΟ εφ’ όσον οι αποκρατικοποιήσεις υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και εγκρίνονται από τη Βουλή, έχουν τη σύμφωνη γνώμη του περιφερειάρχη Π. Τατούλη, ο οποίος δήλωσε στο ΠΕ.ΣΥ. την αντίθεσή του σε σκηνοθετημένες διαδικασίες εκποίησης «άλα Αγροτικής»
• ΕΙΚΟΝΑ αποσύνθεσης στο Δήμο Τριφυλίας, με τον δήμαρχο να προσπαθεί, αλλά στελέχη της πλειοψηφίας (δυστυχώς και αντιδήμαρχοι) να αδρανούν και να γκρεμίζουν επιδεικνύοντας αδιαφορία και όχι μόνο.
• Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του εμπορικού κόσμου στα νέα εξοντωτικά μέτρα είναι η συνεχής προσπάθεια για χαμηλές τιμές.
• ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ με επιτυχία στη Μεσσηνία, η πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ «Στηρίζω».
• ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ το Σάββατο στην Καλαμάτα η νυχτερινή άσκηση της Πυροσβεστικής για αντιμετώπιση ενδεχόμενου σεισμού.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

ΑΥΡΙΟ η «ΦΩΝΗ» δεν θα κυκλοφορήσει λόγω της απεργίας στα ΜΜΕ. Πάλι μαζί την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.