Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 27ης Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Σε απολογία οι διευθυντές της ΕΑΣ, αργία για Ν. Σαρδέλη

Στην απόφαση να κληθούν σε απολογία όλοι οι διευθυντές των ..............

καταστημάτων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας κατέληξε στην προχθεσινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΣ, με βάση το πόρισμα διαχειριστικού ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών. Η απόφαση, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, αφορά, όπως μας ανέφερε ο πρόεδρός της Κ. Κατσούλης, όλους τους διευθυντές των καταστημάτων, με εξαίρεση εκείνο της Κυπαρισσίας, όπου θα πρέπει να απολογηθούν και οι διαχειριστές – γεωπόνοι.

Το Δ.Σ. αποφάσισε, επίσης, να θέσει σε αργία έως την απολογία του και το διευθυντή του καταστήματος της Μεσσήνης, Νικ. Σαρδέλη, επειδή «από την ανάλυση του πορίσματος φάνηκε ότι υπάρχει πειθαρχικό αδίκημα».

Όπως μας εξήγησε ο κ. Κατσούλης, οι διευθυντές των καταστημάτων είναι υπεύθυνοι για την πιστωτική πολιτική που ακολουθείται.

Διαβάστε στην "ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας"

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο Μεσοπρόθεσμο οι Δήμοι της Πελοποννήσου. «Υποδιοίκηση» χαρακτηρίζει τους ΟΤΑ ο πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας, ο οποίος υπερασπίστηκε το δικαίωμά του να προωθεί τη συναντίληψη στα τοπικά ζητήματα, με αφορμή τη συνάντηση για τους δρόμους, μετά από πρωτοβουλία Πετράκου, την οποία οι άλλοι δήμαρχοι, η
Περιφέρεια και οι βουλευτές σνόμπαραν με την απουσία τους και καυτηρίασαν με την κριτική τους.
ΑΥΤΟ είναι το πρώτο θέμα της σημερινής «ΦΩΝΗΣ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Περιφερειάρχες στη Γερμανία μετά από επίσημη πρόσκληση της Γερμανικής κυβέρνησης.
● ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΣΟΚ για τον αμαρτωλό δρόμο της Τσακώνας που σκαλώνει λόγω Ελεγκτικού. Το συγκεκριμένο τμήμα θεωρείται το ακριβότερο στον κόσμο αφού από 2 εκατ. ευρώ προϋπολογισμό στοίχισε 78 εκατ. ευρώ και πήγε στο… ρέμα, ενώ η ανακατασκευή του στοίχισε περισσότερο!
● ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ η καταστροφή του μνημειακού Ναού του 16ου αιώνα στο κάστρο της Κορώνης, όπου χθες μετέβη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας.
● ΜΕ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ κεκτημένα δεν βλέπουμε ανάπτυξη. Μια επίκαιρη ανάλυση για την Ελλάδα της κρίσης και της μιζέριας.
● ΠΑΝ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ κινητοποίηση αύριο στην Αθήνα οργανώνει η ΕΣΑμεΑ.
● ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ των παραγωγών στην Τριφυλία από την κατρακύλα των τιμών του ελαιολάδου.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.